Galatasaray ile Dalga Geçtim

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0

4940_B_gs002.jpg

"Galatasaray ile dalga geçtim"

Kayserispor basın sözcüsü Yücel Şahin, Ali Turan'ın Galatasaray'a transferi ile ilgili yaptığı açıklamayı "dalga geçmiştim" diye değerlendirdi.

Şahin, Kayseri'de yerel bir TV'de yaptığı konuşmada çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Kayserispor, Galatasaray kulübü ile 125 bin avro ve A-2 takımından bir futbolcu karşılığında anlaşmıştır. Medyada görünenin aksine, asırlık kulübümüz olan Galatasaray, transferde uyulması gereken kanun ve etiğe tamamen uymuştur. Hassasiyetinden dolayı Galatasaray yönetimine teşekkür ederiz" şeklindeki Anadolu Ajansına yaptığı açıklamanın dalga amaçlı olduğunu savunan Yücel Şahin, “ kim kime bu paraya futbolcu verir veya vermiştir. Açıklamalarım Galatasaray Kulübü ile dalga geçmek içindi” diye konuştu.

Yücel Şahin'in bu şok sözleri Kayseri spor kamuoyunda da tepkiyle karşılandı. Yerel Tv ve gazeteler Kayserispor gibi bir takımın basın sözcülüğünü yapan birinin Galatasaray ile değil Türk futbolu ile dalga geçtiğini ve bu durumun affedilecek bir yönünün bulunmadığı vurguladılar.

Herkes tanısın Kendini adam yerine koyan bu şahısı..Paranın kölesi oLmuşlar resmen..

KaynaK

Kayserispor kaç senedir işte bu yüzden hep 5.oLuyor.. BöyLe karaktersiz böyLe paranın köLesi böyLe cahiL insanLar Türk kuLüpLerinin yönetimLerini sarmışLar çünkü bu adamLar babadan zengin ve bi emek oLmadan bi yerLere geLmişLer.. İşte bu "şeref" yoksunu insanLar ne derse desin benim hiçbirine itimadım yoktur..
Çıkmış bi de G.Saray iLe daLga geçtiğini söyLemiş,sen kimsin de daLga geçeceksin be dümbük?

yönetici mi şarlatan mı belli değil..

Dış Kapının Dış Mandalının Dış Mandalı Bile Değil.
Midyat Seyfo Bitirin İşini :)

hiç yöneticiye yakısmayan bir hareket. sen kimsin ki
koskoca takim ile dalga gecebiliyorsun?

bir kimsenin bu vasıflar dahilinde yönetici olmuşsa da artık olmaması gerekmekte

gereğini yapmalı ve bu görevden uzaklaşmalı , madem temiz Türk futbolu o zman bunları ayıklamamız lazım ...

kayseri cıkısa gecti hemen kotu haber bombardımanı 3 buyukler cok yasasın

Karakter sıfır.Utanmadan çıkıp konuşuyor dalga geçtim diye. Seni adam yerine koyan mı var densiz.

kayseri cıkısa gecti hemen kotu haber bombardımanı 3 buyukler cok yasasın

Ne alaka. Adam kendi ağzıyla söylüyor. Hem Kayserispor'a birşey diyen yok. Bir adam salakça konuştu diye kimse Kayserispor' u yargılamadı.

Türkiyede Sözde Büyük Kulüpler istedikleri her futbolcuyu alacaklar anadolu kulüpleri bu 3 takıma futnolcu yetiştirecek istedikleri an istedikleri futbolcuya forma giydirecekler Birisi çıkıp Dur Bakalım vermiyorum bu futbolcuyu bu futbolcu benim sözleşmeli futbolcum sen utanmıyormusun benim sözleşmeli futbolcuma imza attırmaya gizli görüşmeye dediği zaman laf hazır bunlar köle ticareti yapıyor neden köle ticareti yapıyor profesyonel bir kulüp sözleşmeli futbolcusu ister verecek ister vermeyecek sizemi soracak sözleşmeli futbolcusunu vermek için ali turan kimmiş topuza rest çektik gökhana rest çektik
herkes konuştuğu lafa dikkat etsin kayserisporu diğer kulüplerle karıştırmayın herkes kendi kulübünde oynayan futbolcunun derdine düşsün

Asıl köle ticaretini kim yapıyor meydanda sözlşemeli futbolcuya attır imzayı giydir formayı bu nedir topuz olayındada dediler kayseri köle ticareti yapıyor diye ne oldu topuz fenerde top koşturuyor bunlar köle değil profesyonel futbolcular bugün dediklerini yarın yapmazlar

4940_B_gs002.jpg

"Galatasaray ile dalga geçtim"

Kayserispor basın sözcüsü Yücel Şahin, Ali Turan'ın Galatasaray'a transferi ile ilgili yaptığı açıklamayı "dalga geçmiştim" diye değerlendirdi.

Şahin, Kayseri'de yerel bir TV'de yaptığı konuşmada çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Kayserispor, Galatasaray kulübü ile 125 bin avro ve A-2 takımından bir futbolcu karşılığında anlaşmıştır. Medyada görünenin aksine, asırlık kulübümüz olan Galatasaray, transferde uyulması gereken kanun ve etiğe tamamen uymuştur. Hassasiyetinden dolayı Galatasaray yönetimine teşekkür ederiz" şeklindeki Anadolu Ajansına yaptığı açıklamanın dalga amaçlı olduğunu savunan Yücel Şahin, “ kim kime bu paraya futbolcu verir veya vermiştir. Açıklamalarım Galatasaray Kulübü ile dalga geçmek içindi” diye konuştu.

Yücel Şahin'in bu şok sözleri Kayseri spor kamuoyunda da tepkiyle karşılandı. Yerel Tv ve gazeteler Kayserispor gibi bir takımın basın sözcülüğünü yapan birinin Galatasaray ile değil Türk futbolu ile dalga geçtiğini ve bu durumun affedilecek bir yönünün bulunmadığı vurguladılar.

Herkes tanısın Kendini adam yerine koyan bu şahısı..Paranın kölesi oLmuşlar resmen..

KaynaK

Kim Paranın Kölesi olmuş Kayserisporun Sözleşmeli Futbolcu Ali Turan Gs istedi Diye Futbolcu Almı Diyeceğiz Kayseriden Her İsteyen Takıma Futbolcu Versek Takımda kim Oynayacak Senmi Oynayacaksın Bu Takımda sonra
Her Şeyin Bir Bedeli var Alide Bu Bedeli Çekecek GS de Çekecek Kayserisporda Çekecek Bu saçma sapan Açıklamayı Yapan Yönetici Zaten Yiyeciği Fırcayı Yedi Fazlasıyla

Karşınızdaki Takım Kayserispor Riberiyi Elinden Kaçıranlarla Bunları karıştırma sakın

Geri