unibjk06
Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
- Reaction score
- 0
en kotu 0 biter ama gs rahat alır gibime geliyor. tabi fenerden teşvik gitmediyse.
sizce bu maçı kim alır
ßĻάςЌ ξάģĻę;2882446' Alıntı:Montano Senın Sorunun Ne Her Mesajımı Şikayet Ediyorsun??? Gel Bakim Bizim Bölüme Bjk Bölümüne Ememodan Tut Koyu Gsliside Fbliside Var Kasma Kendını Benim Düşünceme Saygı Duy Aynı Bizim Duydugumuz Gibi.Git Liq Twnın Bu Seneki Arşivlerine Baq Ali Samiyen Dol-mu-yor Ben değil liq tv sölüyor....
canım kardeşim ben seni şikayet etmemişim,hakaret etme saygısız terbiyesiz
puhahaha soruya bakgalatasaray bölümünde sence maçı kim alır dersen artvin hopa derim..
yahu dolsa da yeniyorlar dolmasa daseyircisiz sezona başladık gene kazandık. evde oturup formamız üstümüzde beklesek yeter , bu kalpten gelen bir ses bir sevdadır , desibel rekoru kırıp da 4.kalmaya , kendi seyircimi öldürmeye benzemez
![]()
ayrıca düşünceme saygı duy bizim duyduğumuz gibi dersin , çarşı resmi koyarsın ve fikrin de herşeye karşı olmaktır.... çok tezatlık var çooook
puhahaha soruya bakgalatasaray bölümünde sence maçı kim alır dersen artvin hopa derim..
yahu dolsa da yeniyorlar dolmasa daseyircisiz sezona başladık gene kazandık. evde oturup formamız üstümüzde beklesek yeter , bu kalpten gelen bir ses bir sevdadır , desibel rekoru kırıp da 4.kalmaya , kendi seyircimi öldürmeye benzemez
![]()
ayrıca düşünceme saygı duy bizim duyduğumuz gibi dersin , çarşı resmi koyarsın ve fikrin de herşeye karşı olmaktır.... çok tezatlık var çooook
arkadaşım kimalır ya gs ya gb alıcak sen tahmin edemediğin için artvin demişsinböyle cvp vereceksen yorum yazmana gerek yok
ßĻάςЌ ξάģĻę;2884038' Alıntı:Seyirciniz Olsa Ne Olur Olmasa Ne Olur? Adnan Polat Denen Kalın Sesli Başkanınız Zaten Hakemleri Sezon Öncesi Ayarlamıs Bizde Sebanın 1 Sözü Vardır Hakkımız Olmadan 1.Olcagımıza Şerefli 2.Razıyız =)) Yolun Açık Olsun...