GaLatasaray Dejenerasyonu [ReaL AnaLiz]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
28qz0iu.jpg

GaLatasaray 2. Yarı İLe BirLikte 4 Maçta Sadece DenizLi'yi YenebiLmişti...

x0ybno.jpg

Türkiye Kupasında Da Sivas'a Kaşsı SergiLenen FutboL Ve ELeniş MaLumunuz...

AsLında BunLarın Yaşanacağı Açıkca GörüLüyordu...

Sezon Başından Bu Yana SakatLıkLarı Süren Serkan ÇaLık,Uğur Uçar Ve ÖzeLLikLe De Linderoth'un SakatLıkLarına Bir Çözüm BuLunamayışı YapıLan HataLarın İLk BaşLangıcıydı, Sonuçta Bu AdamLarın AyakLarı KırıLmamıştı Sadece SakatLık GeçirmişLerdi, Ama Şu Ana Kadar Bu OyuncuLar OrtaLıkLarda YokLar...

Sezon Başında Takımın Başına GetiriLen Takım Ruhunu TörpüLeyen Ve Aşırı İtici Tipi Ve DuruşuyLa Skibbe'den Bahsetmeye Gerek BiLe Yok, Taktik Ve Teknik Açıdan BiLgisinin OLduğunu Düşünen Var Mı Aranızda BiLmiyorum Ama Ben Düşünmüyorum...

LincoLn Denen Keyfine Çoook Düşkün Arkadaşımızın, Ben İstersem Oynarım İstemezsem Oynamam, KampLara Geç GeLirim Nerde ÇıkıntıLık Var Ben Ordayım, DepLasmanLar Çok Soğuk Gitmem Canımın Kıymetini BiLirim Paranında KraLını ALırım Tarzındaki Oynarım DurumLarına ÇaresizLik İçinde BakıLması Ses ÇıkarıLmaması Daha Da Üstünün KapatıLmaya ÇaLışıLması...

Arda'nın Geçen Seneyi MumLa Aratması Ve FutboLundaki Çöküşün Yanı Sıra ÖzeL Hayatının GözLer Önüne SeriLmesi, Ardından TecrübesizLiğinin Kurbanı OLarak Yaptığı TaLihsiz AçıkLamaLarıyLa Komik DurumLara Düşmesi...

Vee İşte OLayLarın Baş SorumLusu OLan Yönetim...

Her Maçtan Sonra Komedi Gibi Tekrar İsteyip, Sanki Bu Zamana Kadar 100 Maç Tekrarı OLmuş Gibi OLmayacak Duaya Amin DemeLeri Ve Federasyonun Da KLüpLe DaLga Geçer Gibi Hakemimizin Arkasındayız Ve Güveniyoruz AçıkLamasının Ardından HakemLerini 3 Ay Kızağa Çekmesi...

Hakan Şükür Ve Ümit DavaLa'ya YapıLan TerbiyesizLiğe Hiç Girmiyorum BiLe...

İşte Bu SaçmaLıkLar İçinde Bu HaLLere Düşeceğimizi Tahmin Etmek Çokda Güç DeğiLdi AÇıkcası...

Şimdi Çarşamba Günü Bir Maçımız Var Ligi Ve Türkiye Kupası'nı Kaybettik Bari Biraz Kendinize GeLin AkLınızı Başınıza ALında Şu Uefa'dan Da ELenmeyeLim...

Hadi ÇocukLar Bordeaux Karşısında SizLere Güveniyoruz Güvenmek İstiyoruz...

İnşaLLah DepLasmandaki Bu Maçtan İstediğimizi ALıpta GeLiriz...

Maç TRT 1'De Ayrıca Tüm Türkiye Sizi İzLiyor OLacak Hadi ÇocukLar BaşarıLar... :goz:

Güzel analiz olmuş kardeşim
Yorumlarına kesinlikle katılıyorum

eline sağlık güzel olmuş adaş =)

Skibbe konusuna katıLamıcam doğrusu.. Çünkü şu devirde maç saha içinde oynanmıyor Türkiye'de.. ÖzeLLikLe Gs'nin maçLarında.. Kendi yöneticiLerimizin yaptığı saçma açıkLamaLar,Arda'nın patLayan fotoLarı,KeweLL,LincoLn'ün ve hatta Hasan Şaş'ın yokLuğu takımdaki 'büyük' eksikLiğini ortaya çıkarıyor..
Sonuçta Skibbe'nin eLindeki de bu.. Takımın yarısı yara içinde.. Ligi düşünmüyorum,Uefa'da iLerLesek bu sene kâfi..

Analiz de yaparmış bak sen =)

Hiç iyi başlamadık ligin ikinci yarısına umarım iyi bitiririz ama bir üç puan daha

böyle kaybedersek zor görünüyor şampiyonluk iyi olan kazansın başarılar galatasaray.

eLine SaĞLIK Kanka Very GooD ;)

Teknik açıdan takımı en iyi tanıyan isim bence Cevat Güler'dir. Geçen sezon 6/6 yaparak bunu net biçimde kanıtlamıştır da o takımın başına geçse keşke

Analiz sonucunda Cimbomda bir değişim gereği anlaşılıyor.

AnaLiz her bedende ayrı ruhtu sen kakıktın aLi :hhmanD
Şaka bi yana süper anaLiz kanka sen spor yazarı oLcak adamsında burda harcanıyorun =)

AnaLiz her bedende ayrı ruhtu sen kakıktın aLi :hhmanD
Şaka bi yana süper anaLiz kanka sen spor yazarı oLcak adamsında burda harcanıyorun =)

Eyv Kanka Sende King Adamsın, SeninLe Bir Gazete ÇıkartaLım Sen Fener'de Köşe Yazarı OLursun Bende Gs'De =)

analizin güzel eline sağlık ama uğur uçarın dzinde 3 kırık wardı tabiri caise parçalandı onun sakatlığının uzun sürmesi normal die düşünüyorum...:(:(

galatasaray gibi 100 yıllık bir camiaya Avrupa Şampiyonu olmuş bir klube 5.sınıf bir hoca getirdiler. Hepsine yazıklar olsun...Türkiye 2. liginde bile hocalık yapamayacak, çalıştırdığı bütün takımlardan kovulmuş bir adama g.saray'ı teslim ettiler. Hala inanmakta zorluk çekiyorum...

Sadece Şanssız Bir Sene Geçiyiroruz.. Skibbe'den yana bi derdim yok kimse takımının yeniLmesini istemez bizi bitiren sakatLıkLar..

Geri