dj I Bene
Banned
- Reaction score
- 0
hee galatasarya dünya külübü ilk önce gitsin 280 milyon dolart borcunu ödesin
zuahahahaaaa:durdurun puhahahaaaaaaa:durdurun
hee galatasarya dünya külübü ilk önce gitsin 280 milyon dolart borcunu ödesin
ѕσηυη¢υ;2929082' Alıntı:boşversene..Gs ın 8 yıldır Avrupa'da yoklara oynaması tek hedefini Ligi Fener'in önünde bitirmek olarak değiştirmiştir.Avrupa'dan beklentisi ise Fenerbahçe'nin kendi rekorlarını egale etmemesidir..
Kıskanma Çiğne Seninde ossunHer konuyu Kavgaya dönüştürme..
Mehmet Yıldız'a haksızlık yapmışsın,ѕσηυη¢υ;2930386' Alıntı:yazdıklarım hoşuna gitmeyebilir ama alınan skorlar,yapılan transferler bunları gösteriyor.Mehmet Yıldız'ın transferi konusuna da ''kıskanmayın'' diye yazmıştın.bizim kıskandıgımız yok,gündemimizde Kanoute,Wagner Love var
teşekkür ederim almıyım ben o ayağınıda al müsait bir tarafına ... anladın sen onu:durdurun ukala terbiyesiz hayvanat seni
Mehmet Yıldız'a haksızlık yapmışsın,
ayrıca;
Bir süredir olduğu gibi bugün de Posta, Fanatik, Star, Fotospor ve Yeni Şafak gazeteleri yine Wagner Love ile ilgilendiğimizi bu oyuncuyu transfer etmeye çalıştığımızı öne sürmektedir. Bu haberlerin tamamı yalandır. Bu oyuncu ile ilgili kesinlikle hiçbir girişimimiz olmadığı gibi kendisi ile ilgilenmiyoruz. Ayrıca bu futbolcunun kulübü ile yeniden anlaşma imzaladığı da göz önünde bulundurulsa Love transfer haberlerinin baştan aşağı masa başı uydurma senaryolardan ibaret olduğu da daha net anlaşılacaktır.http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/11890/
Fenerbahçe Spor Kulübü
ama sen illa ki gündemimizde diyorsan öyledir.
not:Kanoute haberide resmi siteden yalanlandı, araştırabilirsin
Ne alakası var şimdi Aydın ve Anıl'ın, neyseѕσηυη¢υ;2930487' Alıntı:Mehmet Yıldız'a ben haksızlık ediyorum da transfer gerçekleşirse Aydın ve Anıl'a haksızlık edilmiş olmayacak mı?
Yukarıda bahsettiğimiz Kanoute,Wagner Love Fenerbahçe'ye gelmeyecek oyuncular mı?ikisinin de Fenerbahçe'yle ilgili röportajları var.Yönetim uçan kuşu yalanlıyor resmi siteden.Anlaşma sağlanmadan ne demelerini bekliyorsunuz.R.Carlos için de aynı şey yapıldı.Carlos gelmeden,anlaştık deyip sonra Carlos gelmeseydi nasıl olurdu..