Galatasaray dünya kulubü olmaya devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ѕσηυη¢υ;2929082' Alıntı:
boşversene..Gs ın 8 yıldır Avrupa'da yoklara oynaması tek hedefini Ligi Fener'in önünde bitirmek olarak değiştirmiştir.Avrupa'dan beklentisi ise Fenerbahçe'nin kendi rekorlarını egale etmemesidir..

Kıskanma Çiğne Seninde ossun :) Her konuyu Kavgaya dönüştürme..

yazdıklarım hoşuna gitmeyebilir ama alınan skorlar,yapılan transferler bunları gösteriyor.Mehmet Yıldız'ın transferi konusuna da ''kıskanmayın'' diye yazmıştın.bizim kıskandıgımız yok,gündemimizde Kanoute,Wagner Love var

ѕσηυη¢υ;2930386' Alıntı:
yazdıklarım hoşuna gitmeyebilir ama alınan skorlar,yapılan transferler bunları gösteriyor.Mehmet Yıldız'ın transferi konusuna da ''kıskanmayın'' diye yazmıştın.bizim kıskandıgımız yok,gündemimizde Kanoute,Wagner Love var
Mehmet Yıldız'a haksızlık yapmışsın,
ayrıca;
Bir süredir olduğu gibi bugün de Posta, Fanatik, Star, Fotospor ve Yeni Şafak gazeteleri yine Wagner Love ile ilgilendiğimizi bu oyuncuyu transfer etmeye çalıştığımızı öne sürmektedir. Bu haberlerin tamamı yalandır. Bu oyuncu ile ilgili kesinlikle hiçbir girişimimiz olmadığı gibi kendisi ile ilgilenmiyoruz. Ayrıca bu futbolcunun kulübü ile yeniden anlaşma imzaladığı da göz önünde bulundurulsa Love transfer haberlerinin baştan aşağı masa başı uydurma senaryolardan ibaret olduğu da daha net anlaşılacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü​
http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/11890/

ama sen illa ki gündemimizde diyorsan öyledir.

not:Kanoute haberide resmi siteden yalanlandı, araştırabilirsin

teşekkür ederim almıyım ben o ayağınıda al müsait bir tarafına ... anladın sen onu:durdurun ukala terbiyesiz hayvanat seni

bak beni tanımaya başlamıssın bile doru ukalayımdır biras :goz:
hadi sen eğlenmene devam et senin seviyene inemeyecek kadar meşgulüm
müsait olduum bi ara devam ederiz

Mehmet Yıldız'a haksızlık yapmışsın,
ayrıca;
Bir süredir olduğu gibi bugün de Posta, Fanatik, Star, Fotospor ve Yeni Şafak gazeteleri yine Wagner Love ile ilgilendiğimizi bu oyuncuyu transfer etmeye çalıştığımızı öne sürmektedir. Bu haberlerin tamamı yalandır. Bu oyuncu ile ilgili kesinlikle hiçbir girişimimiz olmadığı gibi kendisi ile ilgilenmiyoruz. Ayrıca bu futbolcunun kulübü ile yeniden anlaşma imzaladığı da göz önünde bulundurulsa Love transfer haberlerinin baştan aşağı masa başı uydurma senaryolardan ibaret olduğu da daha net anlaşılacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü​
http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/11890/

ama sen illa ki gündemimizde diyorsan öyledir.

not:Kanoute haberide resmi siteden yalanlandı, araştırabilirsin

Mehmet Yıldız'a ben haksızlık ediyorum da transfer gerçekleşirse Aydın ve Anıl'a haksızlık edilmiş olmayacak mı?

Yukarıda bahsettiğimiz Kanoute,Wagner Love Fenerbahçe'ye gelmeyecek oyuncular mı?ikisinin de Fenerbahçe'yle ilgili röportajları var.Yönetim uçan kuşu yalanlıyor resmi siteden.Anlaşma sağlanmadan ne demelerini bekliyorsunuz.R.Carlos için de aynı şey yapıldı.Carlos gelmeden,anlaştık deyip sonra Carlos gelmeseydi nasıl olurdu..

ѕσηυη¢υ;2930487' Alıntı:
Mehmet Yıldız'a ben haksızlık ediyorum da transfer gerçekleşirse Aydın ve Anıl'a haksızlık edilmiş olmayacak mı?

Yukarıda bahsettiğimiz Kanoute,Wagner Love Fenerbahçe'ye gelmeyecek oyuncular mı?ikisinin de Fenerbahçe'yle ilgili röportajları var.Yönetim uçan kuşu yalanlıyor resmi siteden.Anlaşma sağlanmadan ne demelerini bekliyorsunuz.R.Carlos için de aynı şey yapıldı.Carlos gelmeden,anlaştık deyip sonra Carlos gelmeseydi nasıl olurdu..
Ne alakası var şimdi Aydın ve Anıl'ın, neyse
haberi dikkatli okursan 'ilgenmiyoruz' ibaresi kullanılmış, anlaşmadık değil, bilmem anlatabiliyor muyum??
savunulacak bişey yok, neyi savunduğunu anlamış değilim
:saskin

Mehmet Yıldızın transfer haberinde yazıyor 1.2 milyon $ + anıl+aydın diye..

'Roberto Carlos'la ilgilenmiyoruz'

Fenerbahçe Kulübü, İspanyol basınında iddia edildiği gibi, Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'un transferinin gündemlerinde olmadığını açıkladı.
s0wfub.jpg

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, İspanyol basını kaynaklı transfer haberlerine dikkat çekilerek, ''Bu durumda ilk olarak şunun bilinmesi gerekir ki mevcut kurallar gereği Fenerbahçe Spor Kulübü'nün şu an itibari ile kadrosuna bir yabancı oyuncu daha katma hakkı bulunmamaktadır. Kulübümüzün bir dönem Roberto Carlos ile görüştüğü doğrudur, ancak geçen yıl yapılan görüşmede konuşulan şartlar şu an için geçerli değildir. Dolayısıyla hiçbir açıdan Roberto Carlos'un transferi gündemimizde yoktur'' denildi.

İspanya'nın yüksek tirajlı gazetesi AS, sezon sonunda Real Madrid'den ayrılacak olan Roberto Carlos'un gelecek sezon Fenerbahçe forması giyebileceğini yazmış, NTV'ye açıklamalarda bulunan Roberto Carlos'un menajeri Dino Pasaliç de, transfer hakkında olumlu sinyaller vermişti.

NTVSPOR
Güncelleme: 13:04 TSİ 22 Mart 2007 Perşembe

Ayrıca Aziz Yıldırım'ın "Seneye Roberto Carlos gibi birini daha alacağız. Temaslar kuruldu. Brezilyalı değil ama dünyanın en iyilerinden biri" diye demeci var.

bu transferde yalanı medya yazıyor bütün oyuncuları yazarak tabi bunlardan biri olunca haklı çıktık demesinler diye resmi siteden açıklama yaptık bazen taktik geregi ilgilenilsede açıklanmadıgı oluyor
dünya kulübü olmak için ilk önce borçlarını ödesin gs dünya çapında oyuncularla sürekli artan bi başarıyla kurumsallaşmayla tesis ve stad ve gelirlerle olur bu iş gs de bunlar yok şuan bakınız Fenerbahçe bu saydıklarımın hepsi var

ya varya bu kadar konuşuyorsunuz size ne diim hepiniz yalancısınız fenerliler için bu söylediğim o onu diyo o bunu yok yalanladık diyo felan filan külliyen yalancısınız....
Galatasaray tabi ki de şampiyon olarak dünya klubü olma yolunda hatta o dünya klubü olarak dğnyada en cok tanınan (türkiyede ki takımlar arasında) klüb bunu herkes kabul ediyor yane siz daha ne diyosunuz ki allasen yawww

en çok tanınanın Fenerbahçe oldugu hala anlamışsınızya hala geçmişte yaşasın siz :D

saygılı olalım arkadaşlar ezeli dostluk ebedi rakip

Gerekenlar Yapılıcaktır Biraz Akıllı Olun Hırlaşıp Durmaktan Ne Zevk Alıyorsunuz :eek:ut:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri