admiral
New member
- Reaction score
- 0

Burak, Sarı-Kırmızılı takıma transferi nedeniyle çok mutlu olduğunu söyleyerek, “Galatasaray'ı basamak olarak görmüyorum. Uzun yıllar burada oynamak istiyorum. 27 yaşında 4 büyük kulüp forması giydiğim için gururluyum” dedi.
Cim Bom’un yıldız transferi Burak Yılmaz, önemli açıklamalarda bulundu. Lig TV’ye konuşan golcü oyuncu, “Galatasaray’a geldiğim için çok mutluyum. Transfer sürecim biraz sıkıntılı, uzun ve stresli geçti. Ama sonunda istediğim oldu. İlk defa kendi istediğim ve beni çok isteyen bir takıma geldim” ifadelerini kullandı. Şampiyon olmuş bir takıma geldiğinin altını çizen Burak, “Başımızda Fatih Terim var. Çok güzel ve büyük bir camia. Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceğiz. Selçuk İnan’la aynı takımda oynayacak olmam beni her zaman buraya çekmiştir. Bundan sonra Galatasaray’ı basamak olarak görmüyorum. Uzun yıllar burada futbol oynamak istiyorum. Çünkü Galatasaray, ayrıldığında gideceğin kulüpler kadar büyük bir kulüp” dedi.
‘Sergen kadar iyi değilim’
27 yaşında 4 büyük kulüpte futbol oynayan oyuncu unvanını aldığını dile getiren başarılı forvet,”Sergen Yalçın’dan sonra bunu başaran ikinci oyuncu oldum. Ancak ben Sergen kadar yetenekli değilim” diye konuştu. Hakan Şükür’ün her forvet oyuncusu için idol olduğunu söyleyen Burak Yılmaz, “Onun oynadığı takıma geldim ve onun olduğu mevkiide olmak bana da gurur veriyor. Her zaman söylediğim gibi Hakan Şükür’ün yakaladığı hedefleri yakalamam çok zor, ama onun yolundan gidebileceğimi düşünüyorum. Gol olarak bir sayı vermek doğru olmaz, ama atabileceğim kadar gol atmak istiyorum. Bu sene herkes benden 30-35 gol bekliyor, ancak her sene bu kadar gol atmanın bir garantisi yok” ifadelerini kullandı.
‘Trabzon defteri kapanmadı!’
“Beni hayallerime ve hedeflerime en çok yaklaştıran takım Trabzonspor’dur. Benim bugünlere gelmemi sağlayan da Trabzonspor’dur. Kendilerine teşekkür etmekten başka bir şey yapamam. Trabzonspor ‘Bizim için Burak Yılmaz defteri kapanmıştır’ diye bir açıklama yaptı. Ancak benim için Trabzon defteri her zaman açıktır. Kendilerini devamlı takip edeceğim. Onlara da başarılar diliyorum ve Şenol Güneş hocama da çok teşekkür ediyorum.”