Galatasaray 4-1 Konyaspor (TSL 5. Haftası) (Tek Başlık)

harika bir hücum hattına sahibiz..
ancak avrupada başarı için sağLam bir ön Libero gerekiyor.. =)
MiLan Baros,Harry KeweLL,Cassio LincoLn ve Fernando Meira.. :victory

BAROS-LINCOLN-KEWELL.......

Söze gerek varmı ??!

Savunma biraz daha iyi ve dikkatli olabilir...

Uzun zamandır izlediğim en süper GaLatasaraydı....

ve LINCOLN süper oynuyor...

BAROS la çok iyi anlaşıyorlar ve oynuyorlar....sonrada KEWELL kapıyı çalıyor ve BEN GELDİM diyor...

Kim demiş UEFA yı alamaz diye!

Biz bu oyunu oynadığımız sürece HER kupayı alırız!

1o. Hafta

Fenerbahçe ! BEKLE BİZİ...
ECELİN OLACAĞIZ

Tebrikler SKİBBE,Tebrikler ÇOCUKLAR

TEBRİKLER GALATASARAY...!

MAÇ İÇİN PEK DE YORUM YAPMICAM ! Daha çok yorum yapmayacağımız zevkle izleyeceğimiz maç izleyeceğiz...Skibbe^yi desteklemekle çok da kötü yapmamışım yapmamışız..Gerisi teferruat o attı bu yedi bu geldi bu gitti bu oynamadı !!

im8024.jpg

im8025.jpg

pek gaza geLmeyin arkLar sonuçta bu TurkceLL Süper Lig ;)
yani dışarda az goL yememiz Lazım.. Tamam çok goL atıyoruz ama BeLLinzona'dan biLe 3 yedik..

Helal olsun aslanım 2. yarı gol olduk yağdık yabancıların performansı gitgide artıyor tebrikler size.

pek gaza geLmeyin arkLar sonuçta bu TurkceLL Süper Lig ;)
yani dışarda az goL yememiz Lazım.. Tamam çok goL atıyoruz ama BeLLinzona'dan biLe 3 yedik..

İyide Teknik Direktörümüz yeni geldi,Daha takıdma bu güne kadar eksikler vardı,(Sabri Hakan balta) defanstaki eksikleirmizde hakan geldi takım bu gün defansif yönden daha iyiydi.Sabri de katılınca daha da iyi olucağından eminim.Ayrıda Teknik adamımız takımı defansif yönden zayıf hale getirmesi demek ofansif yönden güçlendirmesi anlamına gelir.sanıyorumki defans problemide en fazla 1-2 maç içinde sıfıra indirgenecektir.

cim bom da bişeler eksik yinede attığında fazla kaçırıyor pozisyon zenginliği müthiş
ama bişeler eksik

Sanırım Skibbe takımı oturtmaya ba$Ladı..Çünkü son 2 maçtır gerçekten istikrarLı bir kadro oynatıyor vede takım $ahane oynuyor..
Demek ki Skibbe'nin üzerine bu kadar gidiLmemesi Lazımmı$..Neyse her$eyi zaman gösterecek.Ancak $uan itibariyLe takımı çok beğeniyorum ve özeLLikLe LincoLn KeweLL ve Baros 3'Lüsü bu sene bize dinamizm getirecek gerçekten süper oynuyorLar.
Defansta sıkıntı yok bence ön Liberoda Mehmet topaL ve Linderoth'un yokLuğunu hissediyoruz onLarında katıLımıyLa en kısa zmanda takımın daha da iyi oLacağını sanıyorum.
GüzeL günLer bekLiyor bizi önemLi oLan avrupa hadi hayırLısı..

Arkadaşlar ben de oradaydım.Çok muhteşem bir ambians vardı gerçekten.Hem duygu yüklü hem de çoşkulu bir maçtı.Kendimi çok şanslı hissediyorum.Küfürsüz kavgasız bir maç oldu.Tüm futbolcu arkadaşlara teşekkür ediyorum.Çok baskılı oynadık.Hele Lincoln harikaydı.

evet staddaki ortam tvden anLaşıLabiLecek kdr harikaydı..
özeLLikLe ikinci goLden sonra takım ve taraftar sanki birLikte akın ettiLer rakip kaLeye..

Maçı İzledim Söylenecek Okadar Çok Şey Varki..

Kewell Baroş Lincoln Mükemmeller Crouck 'uda Alırsak Tam Olur Takım Savunmasında Eksikler Var Onuda Sabri Sarı Oğlu Mehmet Topal ın İyileşmesi İle Tamamlarız..

B_2021_b.jpg

Maçı 90 dakika NumaraLı üst 'te izLedim ..
Tabi aLparsLan Dikmen'in öLümü tribünLeri cok üzmüş oLucakki maç boyunca hic susmadık sürekLi onu andık tezahuratlarLa..

Takıma geLicek oLursak çok basit hataLar yaptık , iLk yarı zaten yedigimiz goL akıLLara zarar adam payLaşımı diye birşey yok..
2'Li stoper hızLı hücüm oyuncuLarına karşı yavaş kaLıyor
Hasan Şaş ve Mehmet Güven'in yaptıgı sık hataLar defansın zorLanmasına sebep oLdu..
Sag bek eksikLigi 100 metre iLeriden anLaşıyor ki bu eksikLik HasanLa doLduruLmaya caLısıLdımı rakip takımın sürekLi o böLgeden pozisyon buLmasına neden oLuyor..

BunLar dışında takım güzeLdi..Arda'ya sakatLık yaramamış görevini tam yaptı ama biz ondan üstün şeyLer bekLedigmiz için gözümüze kötü oynadı gibi göründü ..
LincoLn 'u son 3 maçtır çok hırsLı görüyorum 2. yarı top onun üzerinden oynanınca kaLitesini ortaya koyup Baroş'a ve KeweLL'a mükemmeL topLar çıkardı bunLar 2 taneside goL Le sonuçLandı zaten ..

KeweLL LincoLn Baroş
Bu üçLü daha çok iş yapıcak :goz: izLemeye devam edin..
Baroş 2 2 goLLere devam ediyor şimdiden goL kraLLıgının en büyük adayı [Herkes gözünde]

Erce ne işin var lan senin Numaralıda :hhmanD
Ayrıca Hasan görevini eksiksiz yerine getirdi bence.

Teşekkürler SKİBBE. teşekkürler bizim takım =)

Geri