Galatasaray 3-1 Beypazarı Şekerspor | ZTK A Grubu 3. Hafta

TuBeRCuLuM

Active member
Reaction score
0
200px-Ziraat_Trkiye_Kupas_logosu.png

images

B_8982_asy%20kutlama%201%20b.jpg

Galatasaray, Ali Sami Yen'de son kez sahaya çıkıyor. Beypazarı Şekerspor ile oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3. maçı, Galatasaray tarihinin en önemli maçlarından biri olmayı bekliyor. 77 yıllık öykü, bu gece tarihe karışıyor. Kurucumuzun adıyla ölümsüzleşen stadımızda oynanacak son karşılaşma öncesinde iki takım hakkındaki son bilgiler şu şekilde:

Stadyum:
ALİ SAMİ YEN
Tarih / Saat: 11.01.2011 / 21.30
Hakem: Deniz Çoban
Yayın:
trt1png_9954352_1130913.png

Bir beypazarlı olarak Beypazarı Şeker Spora Başarılar dilerim..

tek taraflı başarı dilekleri var halbuki böyle bir ayrılış ve kapanış maçında her iki takımada Başarı Dilenmeli .

Ali Sami'yene vede maçımızda her iki takımada başarılar dilerim.

Bende bir Ankaralı olarak Beypazarı Şeker Spora Başarılar dilerim :001_smile::001_smile::001_smile:

Ee tabi alen bende ankaralıyım :D Buarada yenilsede kupada 3. tura kadar geldiği için tebrik ediyorum takımımızı...

tek taraflı başarı dilekleri var halbuki böyle bir ayrılış ve kapanış maçında her iki takımada Başarı Dilenmeli .

Ali Sami'yene vede maçımızda her iki takımada başarılar dilerim.

Galatasarayın yeri belli ama beypazarı spor buraya kolayt gelmedi tabiki her iki tarafada başarılar dileriz..

GALATASARAY a başarılar diliyorum şekerspor u şeker gibi yemelerini bekliyorum :laugh:

Maç Sonucu
Galatasaray: 3 - Beypazarı Şekerspor: 1 olmadı be prenses :laugh:

Şeker sporu tebrik ediyorum Gs'den kalite ve fiyat bakımından çokta uzak olmalarına rağmen çok iyi bir oyun ortaya koydular. Yürekten tebrikler

Gs'yide ayrıyetten tebrik ediyorum neden mi ? ( o bizim Baş tacımız İyi ki Varsın Be Cimbom )

Konu dışı mesajlar silindi. Şu takım olsa şöyle olurdu deyip bu önemli olayı çirkinleştirmeyin.

Geri