Galatasaray 2-2 Steaua Bükreş Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu İlk Maçı(TEK BAŞLIK)

Beyler
Biz Türk Futbolcularla Oynasaydık Keşke.
Çünkü Yabancı Oyuncular Sadece Para İçin Oynuyor.
Arda Dünkü Maçta Nasıl Koştu Nasıl Çabaladı.
Hasan Şaş'sa Anca Elleri Kolunda Topu Bekledi.
Hasan Şaş Gönderilsin.
Hakan ŞÜKÜR Geri Gelsin...
Lincoln'de Nereye Gidiyorsa Gitsin Kewell ve Linderoth Orta Sahayı Sorunsuz Kapatır.
Galatasarayın Bundan Sonraki Kadrosu Şöyle Olmalıdır.
Kale: (De Santics: Tecrübeli) (Orkun: Refleksleri Daha İyi.)
Defans Sağ: (Sabri: Ne Kadar Kazmada Olsa Orada En İyisi.)
Defans Sol: (Hakan Balta: Volkan Yamana Göre Defansifi Daha İyi Oynuyor Ofansifte Volkan Yaman Kadar Etkili Değil.)
Defans Orta: (Server-F.Meira: İyi Anlaşırlarsa Manyak Oynarlar.)

Orta Saha Sol: (Arda: Kesinlikle Arda Zaten)
Orta Saha Sağ: (Barış Kazma Olsada Çok Mücadele Ediyor.)
Orta Saha Orta: (Linderoth-Kewell: Linderoth Bir Maçta 16KM Koşuyor.)
Forvet: (Hakan Şükür-Ümit Karan)

LİNCOLN BU TAKIMDA OYNAYAMAZ,Skibbe barış ve sabriyi mutlaka oynatmalı bir de AYKUT Galatasaray'ın kalesini koruması için baya bir Tecrübe gerekli Dün akşam neydi Öle Mondragonu Satan yönetim 34 lük Emre ve 31 lik Nondayı niye aldı.

kadro falan bir kenara yanlışdır doğrudur ! falan filan ! BENİM TEK KELİMEM TARAFTARA ! VE YÖNETİME ! ALLAH AŞKINA DÜN TRİBÜNDEN SES GELDİ Mİ ? BÖYLE Mİ TARAFTARLIK OLUR ? HERALDE ULTRASLAN BİZ FARKLI BİR TARAFTAR GRUBUYUZ DİYEREK FARKLILIĞINI ANLATTI ! DÜN GECE ! HER MAÇTA GEÇEN SENEDEN BERİDİR AYNI SÜREKLİ BİR SUSKUNLUK ! şimdi arda topu almaya geliyor millet bakıyorum yanda oturuyor ! böyle taraftara bu takım çok BİLE !

2.isyanım yönetime sen DAHA ÖNELEME MAÇINDA BİLET FİYATLARINI 50 YTL'DEN AÇIKLADIN (Kİ ESKİ + YENİ AÇIK MÜDAVİMİ OLDUĞUMDAN KAPALININ FİYATLARINI SÖYLEMEYE KORKUYORUM ) vs sen öneleme maçında bilet fiyatını 50 yaptıysan ! bu takım inşaallah yarı finali GÖRÜRSE BİLET FİYATLARI KAÇ PARA OLUCAK ? BEN GEÇEN SENE SİON MAÇINDAYDIM AMA BU MAÇA BİR DEFA GİDERSİN İKİNCİ MAÇI DÜŞÜNÜRSÜN ? YANİ MAÇA GİDENLERİN TEZAHÜRATLARINDAN ANLARSINIZ ZATEN KİMLER GİTMİŞ O MAÇA ?

takıma söylenecek tek söz kötüleri saymakla vaktimi geçirmeden tek söz ARDA'YA YÜREĞİNE SAĞLIK OLSUN ! arda formasının kat ve kat üstünde futbol oynuyor geri kalan ancak laf kalabalığı olur gözümde o oynamadı bu bilmem ne yapmadı ! vs...

Skibbe de Feldkamp gibi

Geçen sezon, Feldkamp’ın bazı oyuncuları olmayacak yerlerde oynatması çok eleştirilmiş ve saha içine de iyi yansımamıştı. Ve bu durum, Feldkamp’ın yaşına varana dek giden, futbol dışına çıkan eleştirelere dönmüştü. Fakat, gelen gideni aratacak galiba. Skibbe, ilk maçına Feldkampvari bir kadro ile çıktı. Tamam, oyuncuları, takımı ve ülkeyi tanıması zaman alacak; ama dört stoperi aynı anda ve verimli olmayacakları belli iken oynatmak, işin açıkçası ‘Skibbe korkak mı, yoksa çok tecrübesiz mi?’ sorusunu akıllara getiriyor. Ayhan, Sabri ve Barış kenardayken, çıkan kadroya ‘doğru’ demek zor. Kaldı ki biri sağ bek oynamış, diğeri de orta saha . Skibbe, bu iki bölgeyi sotperlerle oynamaya çalıştı. Rakibin kalabalık orta saha ile beraberliğe oynadığı maçta, Meira orta saha oynamaz.

Yenilen golde Aykut’un hatası kadar, topa arkasını dönük çıkan defansın da ek***liği var. Golden sonra toparlanır diye beklediğimiz Galatasaray, tam tersine durdu. İkinci gol aslında takımın sorunlarının net olarak ortaya çıktığı gol oldu. Sezon başından beri, bırakın bereaber maç yapmayı, neredeyse hiç idman yapamayan, sakat oyuncuların çokluğu ile uğraşan yenilenmiş kadro, sanki sezon başının ilk hazırlık maçındaymış gibi uyumsuz, kötü gözüktü. ‘Galatasaray iyi değil, hazır değil’ diyebiliriz; ama Bükreş için de farklı şeyler söylenemez. Deplasmanda iki gol bulup öne geçmiş bir takım ve kendi alanında kalabalık oynuyor. Defansının arkasına atılan toplar, ya pozisyon oluyor ya da ek*** yakalanıyorlar. Galatasaray’ın hediyesi iki gol olmasa, pozisyona giremeyecekler. Bu Galatasaray, bütün ek***liğine, hazır olmamasına ve hatalarına rağmen, Nonda ve Arda’nın oyunuyla Bükreş’i 2-0’dan yakaladı. Biraz toparlanmış ve ek***lerini gidermiş bir Galatasaray, turu geçer.

Hakan Ünsal

evet gerçekten kendi sahanızda beraberlik almanız kötü oldu sizin için hele iki golünde çok kolay yenmesi ve adamların kaçırdıkları var bide avantaj gitti gs den

evet gerçekten kendi sahanızda beraberlik almanız kötü oldu sizin için hele iki golünde çok kolay yenmesi ve adamların kaçırdıkları var bide avantaj gitti gs den

:( evet abisi ya :( offf bi hayal kırıklıına daha thammül edemez bu taraftar:vur

Galatasaray'ın 'dev' endişesi!!!

Steaua Bükreş karşısında turu zora sokan Galatasaray, maddi olarak da büyük bir kaybın eşiğinde... Sarı-kırmızılılar Devler Ligi'ne kalamazsa en az 11 milyon Euro'luk bir gelirden mahrum kalacak.

33975.jpg

Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında Steaua Bükreş karşısında 2-2’lik skorla istediği sonucu alamayan Galatasaray, gruplara kalamazsa büyük maddi kayba uğrayacak.

Sarı-kırmızılı kulüp, 27 Ağustos’ta deplasmanda istediği sonucu alamazda 5.4 milyon Euro katılım payı ve 5.5 milyon Euro’luk havuz gelirini yitirmiş olacak.

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara katılan takımlara 5.4 milyon Euro katılım payı verilirken, yeni sezonda Türkiye'nin 10 milyon Euroluk havuz geliri bulunuyor. Bu miktar Şampiyonlar Ligi'ne kalan takımlara paylaştırılıyor. Türkiye iki takımla Devler Ligi'nde yer alırsa, şampiyon 5.5, ikinci de 4.5 milyon Euro alacak.

Ancak Galatasaray elenir, Fenerbahçe Partizan’ı eleyip Devler Ligi'ne kalırsa, 10 milyon Euro'nun tamamına sarı-lacivertli kulüp sahip olacak.

Bu durumda sarı-kırmızılı kulüp 5.5 milyon Euro havuz, 5.4 milyon Euro Şampiyonlar Ligi'ne katılma gelirinden mahrum olacak. Üstelik bu rakamlara gruplarda her galibiyete verilen 600 bin, beraberliğe ödenen 300 bin Euro dahil değil...

Devler Ligi'nde mücadele edecek takımımızın yeni sezondaki toplam gelirinin ise yaklaşık 26 milyon Euro’yu bulması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin elediği PSV, Hollanda'nın tek temsilcisi olduğu için UEFA'dan sadece havuz geliri olarak 20 milyon Euro’yu kasasına koymuştu. Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayan Fenerbahçe ise 17.5 milyon Euro kazanmıştı.

NTVSPOR
14 Ağustos 2008 Perşembe

skibbe gibi hiçbir tecrübesi olmayan( büyük takım teknik direktörü olarak) bir adamı hedefleri büyük olan ve iyi takviyeler yapılmış avrupa da başarı hedefleyen takımın başına geçiriyorlar ama skibbeye rağmen nonda yine kalitesini konuşturdu bu takımın başına kesinlikle cevat güler geçmeli bu skibbe daha oyuncudan anlamıyor Sabri gibi Avrupanın en iyi sağ kanat oyuncularından biri varken emre yi orada oynatıyor ayrıca hakan şükür ün gönderilmesi ise en büyük yanlış acilen forvet lazım bize yani steau ya karşı PAF takımdan erhan oynuyorsa mutlaka sorun var demektir ayrıca lincoln'un acilen elden çıkarılması lazım inşaallah 2. maçta Kewell iyileşir ve takımı kurtarır

Bu Lincoln'den Cacık Olmaz Bunu Daha Öncesinde Söylemiştim Bizim Takımımızın Karakteristik Yapısına Uyacak Hırslı Bir 10 Numara Değil Diye Acilen Elden Çıkarılmalıdır Yol Yakınken Verilen Tonca Paraya Yazık...

Gereken Ceza Geldi Birde Şu Lincoln Gönderilse Tam Süper Olacak Bizim ARadığımız Yapıda Hırçın İnatçı Ve Azimli Bir 10 Numara Asla Değil Ve Bu Sene Pek Fazla Katkı Yapacağını Da Düşünmüyorum Açıkcası...

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=3289175&postcount=3

Bursa maçında mükemmeL oynadı Nonda.$uan çok formda.Son vuru$Larda biraz etkiLi oLabiLse eski günLerine tam anLamıyLa dönecek.Ama gerçekten $ık çaLımLarı-top sürmesi ve geriye ani pasLarıyLa çok dikkat çekti Bursa maçında.

Tamam bir anda Dogru söyLüyoRsun ama bize Direk KaLeye gidebiLecek bir adam Lazım Nonda ÇaLımLarı Cok güzeL pasLarı iyi ,GüçLü fizigi var ama KoşamıyoR.

Forvet dedigin Kaleye direk gidebiLen,Çevik,Atak oLUr..Bunu ben Nondada GöremiyoRum..

YaSer Nondadan kat kat iyidir merak etme..

Nonda gOl kaçıRma özeLLigine devam etcekse yaser oYnasın bizi kahretmesin.

Nonda Dikine oynayan bir oyuncu deiL.Forvet dedigin Dikine oynaR.Nonda kaLeye gitmekten Cok daha geri pas atıyoR.

BöyLe forvet oLmaz....

NasıL öyLe forvet oLmaz..
Nonda geriye pas atmıyor pasLarLa oyunu açıyor.Topu ortasaha oyuncusuna verip kaçıyor forvete..Nonda'ya ben güveniyorum.Sanırım Bursa maçını izLememi$sin =)
Yaser'de zaten dikine oynamıyorki...
Yaser araLara kaçan forvet tarzında yani SavioLa tarzında.Daha çok kanat organizasyonLarına destek veren çift forvet kombinasyonunda oynayabiLen bir futboLcu.
Nonda seneLerce Monaco'da tek forvet oynadı.

Demi$tim ben zamanında Nonda bu maça damgasını vuracak diye dediğim aynen çıktı =) Adam 2 goL attı.Vmanisa ısrarcımısın hacı haLa Yaser'de :D

skibbe bu takımın hocası olamaz.. gs takımı skibbe olmasaydı çok daha iyi ve kaliteli futbol oynardı..

Geri