Galatasaray 2 - 1 Fenerbahçe [Fortis Türkiye Kupası Maçı] (TEK BAŞLIK)

müzende o kupanın orjinali olmadığı için sahtesini görmenin de bir anlamı yok..uefa.com a gir orda da görürsün kupayı..

dostum zaten o kupanın orjinali kazanan her klupte en fazla 1 yıl kalabilir.bir sonraki sene kazanana, eski ŞAMPİYON devreder. cvp yazacam diye kasmayın yani.ok mi? biz bunları canlı canlı yaşadıkk breh breh brehhh!

türkiye kupasının ne gecerliliği var kim ipliyor?turkiye kupasıyla gelecek prestij şampiyonlar ligindeki futbolun 1dk sına eşdeger..birkaç milyon euro ya ihtiyacı olan da FB degil GS.bu macta akıllılık yaptı taraftar.sahayı sulamadı.şimdi o cebinden cıkacagı parayı klube yatırsın da borcunuz kapansın

dostum zaten o kupanın orjinali kazanan her klupte en fazla 1 yıl kalabilir.bir sonraki sene kazanana, eski ŞAMPİYON devreder. cvp yazacam diye kasmayın yani.ok mi? biz bunları canlı canlı yaşadıkk breh breh brehhh!

boş ver dostum bilmiyorlar, ne bilirlerkii uefa kupasını:D:D:D:D hak vermemek elde değil:D:D:D:D:D:D:D

forever cimbom

bi takım bu kadar sert oynarmı ya bizim futbolcuları sakatlıcaklarda az kalsın

neyse feneri eledik ya kupayı almasakda olur artık

türkiye kupasının ne gecerliliği var kim ipliyor?turkiye kupasıyla gelecek prestij şampiyonlar ligindeki futbolun 1dk sına eşdeger..birkaç milyon euro ya ihtiyacı olan da FB degil GS.bu macta akıllılık yaptı taraftar.sahayı sulamadı.şimdi o cebinden cıkacagı parayı klube yatırsın da borcunuz kapansın

türkiye kupasına ihtiyacınız yok sanırım nese bi 25 sene daha ihtiyaç duymassınız umarım:D:DD:D:D:D

boş ver dostum bilmiyorlar, ne bilirlerkii uefa kupasını:D:D:D:D hak vermemek elde değil:D:D:D:D:D:D:D

forever cimbom

eğer kupayı topLamda 3 kere kazanırsanız kupanın orijinaLini müzenize götürme hakkı kazanıyorsunuz...anti parantez söyLeyeyim dedim..

Fуσηв;2662483' Alıntı:

eğer kupayı topLamda 3 kere kazanırsanız kupanın orijinaLini müzenize götürme hakkı kazanıyorsunuz...anti parantez söyLeyeyim dedim..

onu bilmeyen bi cimbomlu varmı sence??? artıı kupadan bu şekilde bahsedende sonuncu'dur:D:D:D:D:D:D hatta düzelteyim üst üste 3 kere kazanırsan müzene orijinelini götürebiliyorsun....

arkadasim eufa.com a girip duracagina yaz google`a 2000 UEFA CUP WINNER diye o zaman agzinin payini alirsin. belki sen degil senin torunlarin bile ayni olayi yaptiginda fener adini cikaramayacak...

bir fenerli olsanda ogun, senin yasadigin topraklardan cikti bu takim. kabul etsende etmesende,,,,,

Kalkmış Uefa Kupası'na , Fortis'e Dil uzatıyosun, İyice Kedi-Ciğer meselesi yaptınız bu durumu.. Sonuçta Alamıyosunuz işte kabul edin B_A_Ş_A_R_I_S_I_Z_S_I_N_I_Z..

arkadasim eufa.com a girip duracagina yaz google`a 2000 UEFA CUP WINNER diye o zaman agzinin payini alirsin. belki sen degil senin torunlarin bile ayni olayi yaptiginda fener adini cikaramayacak...

bir fenerli olsanda ogun, senin yasadigin topraklardan cikti bu takim. kabul etsende etmesende,,,,,

:D:D:D:D hay ağzına sağlık:D:D:D:D

hayatımda gördüğüm görebileceğim en kepaze belkide göremeyeceğim bir maç yönetimiydi bu. GALATASARAYımızın canla başla mücadele ettiği bir maçtı , fenevbahçe içinse tek söyleyebileceğim takım olarak berbattı, tebrikler GALATASARAY tebrikler Gökhan gönül.

arkadaşlar bence fanatikçe yazmak kimseye fayda vermez.Biz burda kupayı değil,Hakemi tartışmalıyız bence.Bu hakem yarın Gs nin herhangi bir maçına atanırsa kesinlikle Gs yönetimi tepki koyacaktır bence.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? ;)

benim kupa hakkında soylediklerimde yanlış birşey yok ki..bizde 3 sene üst üste alınmadıgı taktirde orjinal kupanın verilemeyecegını bilerek yazıyoruz..neyse siz geçmişle yaşamaya devam edin..bakalım biz başarı elde edince çıkartmak için kac yıl ugrasacaksınız..

arkadaşlar bence fanatikçe yazmak kimseye fayda vermez.Biz burda kupayı değil,Hakemi tartışmalıyız bence.Bu hakem yarın Gs nin herhangi bir maçına atanırsa kesinlikle Gs yönetimi tepki koyacaktır bence.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? ;)

bir takım ancak canı yandıgı zaman tepki koyar.şimdi pembe rüzgarlar esiyor.hele bi canları yansın ligde bu sene göremedik pek..

Türkiye kupasını en son görenler parmak kaldırsın :D :D

dostum kimse burda fanatik duygularla yazmiyor. zaten farkindaydan burasi galatasaray forumu. senin burada olman zaten herseyi korukluyor. ama biz yinede senin gibi arkadaslari yanimizda gormek isteriz. ama takildigin konular yanlis. eger bir hata varssa(ki ben bu macta cok bariz hatalar olduguna inanmiyorum) bu her zaman vardi. hakemi her zaman bahane gosterip farkli taraflardan vurmak fenerde bir gelenek haline geldi. kendine hic sordunmu bilmiyorum, neden bu kadar antipatiksiniz ve bu kadar antipatik yoneticileriniz var. inan insanlarin fener sevmemesi feneri karakterinden kaynaklaniyor.

birakalim simdi hakemi, bu gece gercek olan birsey var. galatasaray sizi eledi, ama bunu hakemle yapmadi....

Geri