Galatasaray 1-2 Fenerbahçe [STSL 26. Hafta]

Dua edin hakeme :)

Vee galatasaray kendi sahasında ilk yenilgisini bizden alır :)

Bir Stad İstersin Yerini Belirlersin Para Bulamazsın Gelir Toki Yapar 3 Maç Oynarsın 4.sünde Fener Gelir 2 Yersin Hevesin Kaçar :)

Fener Maçı Haketmemişti Ama Atamayana Atarlar

Ezeli rekabet bitmiştir. Galatasaray bu yönetimle, bu teknik direktörle, bu kadroyla Fenerin rakibi, dengi olamaz. Fenerbahçenin akşam tek sıkıntısı yağmur ve kaygan zemindi. Alexin serbest vuruşunda "bu gol olursa eğer Fenerbahçe kendini silkeler, açılır ve 2. golüde bulup maçı alır" dedim ve sonucunda güzel bir gol oldu. Tahminimde de yanılmadım ve 2. golüde gördüm. Oynayan kazanır, futbolun duasında bu var. Oynadık kazandık.

Fenerbahçe hiç gol yemeden maçı alsaydı güzel olur muydu? Bence olurdu. Orda kornere gönderilmesi gereken bir top o açıda Arda'nın ayağına geldi ve hata affedilmeyip gol skora işlendi. Ama sonuçta maçı aldık. Öncelikle Hocamızı ardından Futbolcularımızı ve Yönetimi kutluyorum. Fenerbahçenin kötü gidişatında nasıl yanında olduysak, sabrettiysek sabrımızın mükafatınıda bir bir alıyoruz.

konuya mesaj atan herkesten özür diLiyorum
2 - 0 Fenerbahçe aLır demiştim
GaLatasaray'ın goL atabiLeceği akLıma geLmemişti :)

Ezeli rekabet bitmiştir. Galatasaray bu yönetimle, bu teknik direktörle, bu kadroyla Fenerin rakibi, dengi olamaz. Fenerbahçenin akşam tek sıkıntısı yağmur ve kaygan zemindi. Alexin serbest vuruşunda "bu gol olursa eğer Fenerbahçe kendini silkeler, açılır ve 2. golüde bulup maçı alır" dedim ve sonucunda güzel bir gol oldu. Tahminimde de yanılmadım ve 2. golüde gördüm. Oynayan kazanır, futbolun duasında bu var. Oynadık kazandık.

Fenerbahçe hiç gol yemeden maçı alsaydı güzel olur muydu? Bence olurdu. Orda kornere gönderilmesi gereken bir top o açıda Arda'nın ayağına geldi ve hata affedilmeyip gol skora işlendi. Ama sonuçta maçı aldık. Öncelikle Hocamızı ardından Futbolcularımızı ve Yönetimi kutluyorum. Fenerbahçenin kötü gidişatında nasıl yanında olduysak, sabrettiysek sabrımızın mükafatınıda bir bir alıyoruz.

Evliyalık Var Sende Revo :001_tt2:

Sahaya atılan Yeni Rakı Şişesi Sabrinin Çıktı.. Sabri Maç sonu Açıklamasında " Çöp Kutusuna Attım Oraya Nasıl Gitti Bilmiyorum :))

2lsguv4.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sabriden kurtulmaya çalışan lugano

r29jd3.jpg

Çok patırtı gürültü çıkardılar...

Ben şuna hala anlam veremiyorum, derbinin favorisi olmaz diye sürekli söyleyip duruyorlar, düzeltilmesi gereken birkaç terim var sanırım dilimizde, tamam eğer derbinin favorisi yoksa o zaman gs-fb maçının adına derbi demeyelim. Biz bu maçların 1900 lü yılların başından beri oynandığını biliyoruz, yaşımızın yettiği kadarıyla son 15-20 senedir izliyoruz. Oynayanlar değişiyor, mekanlar değişiyor, yönetenler değişiyor, şartlar ve hesaplar değişiyor ama sonuç hiç değişmiyor. Hep 90 dakikaların sonunda üzülen renk sarının yanındaki lacivert değil, kırmızı oluyor.

Bu yıl biraz durum farklı oldu, Galatasaray lig şampiyonluğu iddiasından erken uzaklaştı, bu durum maç başlamadan önce ligi kurtarma maçı şeklinde yorumlandığından olsa gerek Galatasaraylı futbolcularda çok istekli başladılar, kulakların sağır olma seviyesindeki bir patırtı gürültüden herkesin etkileneceği gibi Fenerbahçeli futbolcularda bu gürültüden etkilendiler ve ilk yarıda saha atmosferinin etkisi altında kaldılar, nitekim Galatasaray ilk yarı golü de bularak durumu 1-0 yaptılar, maçı izlediğimiz kahvehanede Fenerbahçe taraftarından çok Galatatasaray taraftarı vardı ilk yarıda golü bulunca onlarda havaya iyice girip slogan atmaya başlamışlardı ama 2. yarıda herşey bambaşka oldu. İlk yarıdaki durumun aksine yapılan oyuncu değişiklikleri ile Fenerbahçe skora ortak olma adına daha akıllı hamleler yapıyor rakip sahaya oyunu yıkmaya çalışıyordu, sahneye bizim latin amerikadan dilimize giren payede olduğu gibi "COMMANDANTE" Alex çıktı, önce serbest vuruşla Semihe attırdığı golle beraberliği yakalamada önemli rol oynayan Alex, sonrasında Gökhan Gönül'ün ortasında kafa ile meşin yuvarlağı ağlarla buluşturtu.

Maçın son düdüğü çaldığında skorbordda 1-2 Fenerbahçenin kazandığı yazıyodu, kaybeden Galatasaray'dı, Galatasaray bu maç ile sadece bir seneyi değil tarihini bile kaybetti, Türk Telekon Arena'da oynadığı ilk Fenerbahçe yenilgisi ayrıca bu staddaki ilk yenilgisi olarak tarih kayıtlarına geçti.

Şunu tekrar söylemekte fayda var, eğer sonuçlarını derbinin önceden tahmin etmek doğru olmayacaksa Fenerbahçe-Galatasaray arasındaki maçlarında derbi diye adlandırmanın bir anlamı yok yada derbi ise bu maçlar bırakın bizide adam gibi Fenerbahçenin kazanacağını gönül rahatlığı ile haykıralım. Bravo Fenerbahçem iyi ki
varsın...

Belliydi zaten sonuç :)

Geri