Galatasaray 1-2 Fenerbahçe [Süper Final]

boyle bir onemli macimizi kaciracak degilim hakemin oyle kararlarina ragmen.yinede cok iyi oynadik sans bizden yana degildi birde udtunevhskemon tarafli davranislari neyse :)

O zaman hakem hakkında yazdığında yanlışlık var
hakem takdir haklarını sizden yana kullandı
Neyse artık bu maçlar geçti önümüzdeki maçlara bakacaz
Artık sizin işiniz zor bizimki kolay
Son maça kalmaz biz şampiyonluğumuzu ilan ederiz
Kalsada zaten farketmez kadıköyden 2 seferdir sıçrıyorsunuz bu sefer sıçratmayız :)

kadıköyden 2 seferdir sıçrıyorsunuz bu sefer sıçratmayız

Sıçramayı bırak kımıldatmıcaz allahın izniyle :)

hayırlı olsun beyler :)

Feneri resmen böcek gibi ezdik ama golleri onlar attı,nasip.. :(

Bu arada hakeme laf yok,gayet başarılıydı.

Şimdi her maç final oldu..

Kendisini şampiyon ilan etmek değil de Fenerbahçe'nin yüzünden ve o gün gündemi değiştirmek adına play off sistemini getiren mali aydınlar ve çetesini önce tebrik etmek lazım.

9 puan farkla tüm takımları eze eze yenip ligi 1. bitirmişsin sonra da gel efendim süper final denen safsatayı kabullen.

Neyse tebrik etmesini biliriz ve ederiz de.

İnşallah Kadıköyde ki maçı da biz oynamadan kazanırız.Futbol bu işte ADALET i yok malesef.

Bu arada sakın ha siz de bu maçı aldık şampiyonuz gibi düşüncelere kapılmayın.O öyle kolay değil.

işinize gelince süper final gelmeyince yenilince gelip burda yok süper final olmasaydı biz şampiyonduk eze eze geldik falan filan sizin yerinizde fenerbahce trabzon yada bjk olsaydı ne dicektiniz cok merak ediyorum iyiki süper final var derdiniz bu seferde herzamanki şeyler önce tebrik etmeyi öğrenin bence Fairplay denen bişey var benim bildiğim ama nedense GS li arkadaşlar bunu bi türlü sindiremiyor GEÇMİŞ OLSUN gençler :)

Tebrik ettim arkadaşım.

Kutluyorum sizi.

Adalet herkes için geçerlidir.Sindirememe ya da hazmedememe gibi bir düşünce (istisnai durumlar dışında) benim dünyamda yoktur.

Futbol için kendimi paralayacak kadar düşmedim.Ne yapalım anlamadım ki ne olsun istiyorsunuz ? Oturup ağıt mı yakalım...

bişey olsun istediğimiz yok olan zaten olmuş :):)

Geri