Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galatasaray 1-1 AntaLyaspor (TurkCeLL Süper Ligi 3.Hafta Maçı) (TEK BAŞLIK)
Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak Antalyaspor'da teknik direktör Jarabinsky her maçın kendileri için yeni bir şans olduğunu ve nasıl kazanacaklarını göstereceklerini söyledi.
Süper Lig'e Beşiktaş ve Denizlispor yenilgileriyle başlayan Antalyaspor, sezonun üçüncü haftasında deplasmanda karşılaşacağı, şampiyonluğun iddialı ekiplerinden Galatasaray maçına Isparta yakınlarındaki Davraz Kış Sporları Merkezi'nde hazırlanıyor.
Antalyaspor Teknik Direktörü Josef Jarabinsky, milli maç nedeniyle lige verilen arayı fırsat bilerek, iki haftadır takımını Galatasaray maçına hazırladığını belirterek, ''Her maç bizim için yeni bir şans. Daha önümüzde 32 maçımız var. Nasıl kazanacağımızı da göstereceğiz'' dedi.
Hazırlıkların dilediği gibi gittiğine ve takımın moralinin yüksek olduğuna dikkati çeken Jarabinsky, Galatasaray maçı için özel bir taktiklerinin olacağını söyledi. Her zaman rakibe göre hazırlık yaptıklarının altını çizen Jarabinsky, ''Her maç farklıdır. Onlar elinden gelenin en iyisini yapmak isterler. Biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız'' diye konuştu.
Kırmızı-beyazlıların çalışmalarında teknik direktör Josef Jarabinsky'e, genel kaptan Erdal Akpınar, yardımcı antrenör Abdulkerim Koç, kaleci antrenörü Cevdet Bilgin ve tercüman İbrahim Sırcan destek oluyor.
Antalyaspor'un Galatasaray maçında cezalı ve sakat oyuncusu bulunmuyor.
BiLetLer orta $ekerLi Eski Açık 30 ytL gitmek isterim ama tamda emin değiLim açıkçası..Sonraki hafta KocaeLispor maçı var oraya giderim =)
Takımımızın AntaLya'yı rahat geçeceğine inanıyorum
BiLetLer orta $ekerLi Eski Açık 30 ytL gitmek isterim ama tamda emin değiLim açıkçası..Sonraki hafta KocaeLispor maçı var oraya giderim =)
Takımımızın AntaLya'yı rahat geçeceğine inanıyorum
G.Saray yarın oynayacağı Antalyaspor maçı öncesinde yara sarmaya çalışıyor. Sarı kırmızılı ekipte tam 7 futbolcu sakatlıkları nedeniyle 18 kişilik maç kadrosuna alınmayacak durumdalar.
İsveç Milli Takımı`nın Arnavutluk ile oynadığı maçta sakatlanan Linderoth`un şanssızlığı ise sürüyor. İsveçli futbolcunun kulüp doktorları tarafından yapılan son kontrolünde Antalyaspor`a karşı forma giymesinin mümkün olmadığı belirlendi ve Linderoth`un Antalyaspor karşısında 18 kişilik maç kadrosunda yer almayacağı açıklandı. Sarı kırmızılı ekipte Hakan Balta, Sabri, Barış, Serkan, Uğur Uçar ve Emre Güngör`ün tedavileri sürüyor.
Galatasarayımızda yeni transfer Serkan Kurtuluş’a forma şansı doğdu. Uğur, Sabri ve Barış’tan sonra Tobias Linderoth’un da milli maçta sakatlanması yüzünden sağ kanatta kriz yaşayan Teknik Direktörümüz Michael Skibbe’nin, transferin son gününde sarı-kırmızılı takıma kazandırılan Kurtuluş’a, Antalyaspor maçında defansın sağında görev vermeyi düşündüğü bildirildi.
Alman hocanın, bu bölgede sakatlığı düzelen Hasan Şaş’a da şans tanıyabileceği, ancak Serkan Kurtuluş’un oynama ihtimalinin daha yüksek olduğu vurgulandı. Skibbe’nin, Kayserispor maçında 90 dakika yedek beklettiği Cassio Lincoln’e ise Antalyaspor maçında yeniden 11’de şans tanıyacağı kaydedildi. Brezilyalı yıldızın bu karşılaşmada da kötü bir performans ortaya koyması halinde uzun süre yedek kalabileceği ifade edildi.
Kaynak: Milliyet
Galatasarayımız ile Antalyaspor, yarın yapacakları maçla birlikte, ligde 27. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ligdeki rekabet 1982-83 sezonunda başlarken, Galatasaray, rakibini iç sahada 2-0, deplasmanda da 1-0 yenmişti. Tarafların ligde şimdiye dek yaptığı 26 lig maçının 19'unu Galatasaray, 3'ünü Antalyaspor kazanırken, 4 karşılaşmada da berabere sonuçlandı. Sarı-kırmızılıların genel toplamda attıkları 52 gole karşılık, kırmızı-beyazlılar 19 gol kaydetti. İki takım arasında 2006-2007 sezonunda yapılan maçlarda Galatasaray deplasmanda 1-0 kazanmış, İstanbul'daki maç ise 1-1 tamamlanmıştı.
3 YENİLGİYİ DE İSTANBUL'DA ALDIK
İki takımın İstanbul'da yaptığı 13 maçta, Galatasaray'ın rakibine galibiyet sayısında 9-3 üstünlüğü bulunuyor. ''Cim Bom'', Antalya'da hiç yenilmediği Antalyaspor'a sahasında ise 1984-85 sezonunda 2-1, 1994-95 sezonunda 3-0, 1995-96 sezonunda ise 2-1'lik skorlarla mağlup oldu. İstanbul'da iki takım bugüne dek sadece son randevuda berabere kalırken, Galatasaray'ın 25 golüne, Antalya ekibi 13 golle karşılık verdi.
Antalya futbol oynamaya çıkmamış orası belli ancak insan suretine girmiş tomruk sıfatını yakıştırıyorum hepsine..Sırf puan kayb ettik diye değil! bu kadar artniyetli oynanmazdı..Hakemde atmamak için hepsine ayrı ayrı sarı gösteri..Ve nedense bir poziyonda yanlış oyuncuya kartını gösterdi..Gelelim bize ; MAALSEFKİ beceriksizliğe çare olabilcek bir teknik adam yok dünyada ? Baros 2 metreden kafa atamıyorsa ? Ümit kendi defansından yarım vole ile (çıkmadan önce) top çıkarmaya çalışıyorsa ? bunun adı KİŞİSEL BECERİKSİZLİKTİR...BAŞKA ADI YOK BUNUN YOK O OYNAMALIYDI ! YOK BU OYNAMALIYDI GİBİ İBARELERE HİÇ GEREK YOK ! SERBEST VURUŞ ATILICAK ÜMİT HAKEMİN YANINDA ÇENE ÇALIYOR..BUNA CApello gelse ne yazar ! adamın içinde oynamak gol atmak gibi hissiyat yokki !!! Yada sahanın en iyilerinden biri olsa da Nonda yine 2 metreden boşken kimse kendisini marke etmezken kaleye topu gönderemiyorsa yine teknik adamın bir kabahati yok !!! yani kıssadan hisse ; OYUNCULARIN KİŞİSEL HATALARINDA TEKNİK ADAM NE YAPSIN ? GOL YEDİĞİMİZ POZİSYONA BAKIN MEİRA NEREDE ? SERVET NEREDE ? İKİSİDE ARKADA TOPU İZLİYOR ? YAHU ADAM STOPER DİYE BU TAKIMA NONDA MI ALINDI SENİN ARKADA İŞİN NE + YİNE KİŞİSEL BİR BECERİKSİZLİKTEN BİR ÖRNEK ; MEİRA BOŞ DURUMDA TOPA ISKALIYOR...NE YAPSIN SKİBBE HEPSİNE YENİDEN TOPA NASIL VURULUR MU DESİN...!!
mac kazanılır kaybedilir bunlar dogal şeyler
ama isterdimki o ömer mac boyunca taraftarımızı çileden çıkartan hareketleri sahada degilde
mac çıkışı yapsaydıda onu bir güzel öpselerdi
böyle futbolculara türkiyede lisans verenlere yazıklar olsun
Fener'e gülerken başımıza daha kötüsü geldi. Sahamızda gitti puanlar ): Ama maç içerisinde olanlar da insanı çileden çıkartacak cinsten. Sadece oradakileri değil buradakileri de sinir küpüne çevirdiler.
Antalya futbol oynamaya çıkmamışki sahaya aydın yerden kalkamadı... Çok iyi oynadık denemez ama sorunu skibbe de aramamak lazım ne kadar kazanamıosak da
Olayları tetikleyen an
Ömer Çatkıç... Tartışmasız, dünkü maçın en çok konuşulan adamı... İlk yarıda 2, ikinci devrede ise birçok kez yüzde yüzlük gol pozisyonlarını önleyerek, Antalyaspor’a 1 puan kazandıran tecrübeli file bekçisi, 90 dakika bitiminde kendini kaybetti. Olayları tetikleyen an, 85’te Baros’un ceza sahasına girdiği pozisyondu. Süratli şekilde içeriye sokulan Çek yıldız, Ömer’e takılıp yere düştü, ama herhangi bir beklenti içine girip, itirazda da bulunmadı ve yerden kalktı.
Baros’a tepki gösterdi
İşte tam bu sırada Baros’a tepki gösteren Ömer, “Ne kendini yere atıyorsun, top bende görmüyor musun?” diye bağırdı. Bu isyan, Galatasaray taraftarının büyük tepkisini çekti. Özellikle kale arkasından, Ömer’e küfürlü tezahüratlar yapılmaya başlandı. Maç bitince tribünlere dönen deneyimli eldiven, kollarıyla göğsünü bağlayarak taraftarları çileden çıkardı. Bunun üzerine hakem Bülent Yıldırım, daha önceden sarısı olan Ömer’i ikinci sarı kartla oyundan attı.
Tribünler çıldırınca...
Ömer Çatkıç ikinci sarıyı görünce tam anlamıyla çıldırdı ve sahayı birbirine kattı, bu sırada Lincoln’le yaşadığı itişme de tribünleri iyice galeyana getirdi. Gördüğü kırmızı kartın ardından olay çıkaran Ömer’e futbolculardan da tepki var. Ümit Karan, “Yaptığı büyük ayıp. İstediğini aldı, mevzuyu uzatmasına gerek yoktu. Doğru bir hareket yapmadı, olayı provoke etmesine gerek yoktu” dedi. Tecrübeli kaleci ise, olaydan sonra kendisini bu sözlerle savundu:
‘Ellerinden öpüyorum!’
“Bunca yıllardır bu ligde forma giyiyoruz. Sürekli bize, ailemize küfür ediliyor. Ben kimseye küfür etmedim. Ramazan ayında küfür edilmesi ağrıma gitti. Sessiz kalarak tepki verdim ama oyundan atıldım. Ben yine de bana küfür edenlerin annelerinin elinden öpüyorum. Lincoln o esnada gelip sadece beni ittirdi.” Bu arada, hakem Bülent Yıldırım da, 90 dakika içerisinde verdiği birçok hatalı kararla, bu sezon hakemlerin yine konuşulacağının sinyalini verdi.