Galatasaray 0-1 Metalist Kharkiv [UEFA Kupası 3. Grup Maçı][Tek Başlık]

Ver çoşkuyu ver çoşkuyu umarım final oynar kazanırız bu iyi dileklere canı gönülden katılıyorun bilgi için tşk.

Galatasarayın kazanıp, son 2 maçta gençlere yer vermesini isterim.

Bu maçtan sonra 2 değil 1 maçımız kalıyor.
Ayrıyetten son dediğin saçma geldi bana.Sen galatasaraysan Avrupa'da ileriyi düşünüyorsan ve puan toplamaksa amacın son maçı ti'ye almak gibi bi lüksün olamaz.

Benim bildiğim CimBom adam gibi oynarsa ezer geçer bu takımı, daha doğrusu her takımı.....

Lazish diyosa oturup düşün bi kere dicem ama o maçın 0 0 bitmesi imkansız en az 2-3 goL sesi çıkar..

evt son kanaatim 0-0 yönünde.. :D
ya asLında ne biLeym metaList'i hiç büyütmüyorum gözümde,yani normaL şartLarda kesin gaLip geLiriz de bi Türk takımının avrupada 3te 3 yaptığı nerde görüLmüş.. :D bu gözümü korkuttu.. ;)

link yok mu ya rusca musca farketmez :) pm atabilirmisinz ya da buraya yazsanız izleyemiyorum

Şaka gibi yaa :S 0-1
3 Puanı hediye ettik resmen

süpriz oLabiLir demiştim oLdu...
Ama oLsun yine gruptan cıkıyor GaLatasaray...
iLerisi için başarıLar...

ben fenerbahceliyim.Ama galatasayarın yenmesini istiyorum basarılar

hayırlı olsun cımboma da caktılar ulan ne takımmış su metaliks mıdır nedır yaaa
:( :(

evet her zaman isyan ettim noktada yine gol oldu servetin topla işi yok aldığı topu verecek yada vuracak teknik yok sıfır ama bizim çok bilenyircilerimiz servet çalım attıkça oley çekerek adamı gaza getirdiler...
oley çekenler şimdide çeksinler oleyii...
dikkat edin milli maçta böyle gereksiz hareket yapmıyor...takımdaki disipin az..

Ah Servet Ah Servet yaktın bizi ! Defansta tam bir canLı bomba gibi..
Maçı 80 dk. üstün oynadık basit bir hatayLa goL yedik inanıLması güç gerçekten

tek forvet nasıl oynatırsın sen ya aklım almıyor sanki karşısında Milan var, Servet Fener'den nedne gitti bu yüzden yarardan cok zararı var Skibbe ile beraber ...

Geri