Galatasaray 0-0 Mersin İ.Y. [STSL 10. Hafta]

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

GALATASARAY-MERSİN İDMAN YURDU

STAT: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
HAKEM: Fırat Aydınus

SAAT: 19.00
YAYIN: LİG TV

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Melo, Selçuk, Sabri, Ayhan, Riera, Elmander

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

MERSİN İDMAN YURDU: Sehic, Çağdaş, Erman, İbrahim Kaş, Mustafa Keçeli, Nduka, Hasan, Amoah, Ben Yahia, Moritz, Nobre

TEKNİK DİREKTÖR: Nurullah Sağlam

Arkadaş en çok pozisyon ürettiğimiz maçlardan biri, onda da gol yok..
Skor bi yana.. Adamsın Muslera =)

Arifeyi gördü Bayramı göremedi

Fenerbahçe yenilmiş, puan farkını 1'e indirmek için altın bir fırsat doğmuştu. Ancak Galatasaray bunu değerlendiremedi

Cimbom, Mersin İdman Yurdu karşısında Arena'da ummadığı bir beraberlik alıp taraftarını üzerken, bayrama da mutsuz girdi

Galatasaray, TT Arena'da Mersin İdman Yurdu ile golsüz berabere kalarak zirve yolunda 2 altın puan bırakırken, bayram öncesi taraftarına büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Dün gece belki gol sesi çıkmadı ama müthiş bir maç oldu. Moritz'in 45+1'de kullandığı penaltı atışını Muslera kurtardı; Elmander 4, Melo ise 1 yüzde yüzlük pozisyondan faydalanamadı. Nduka'nın 60'ta topu boş kale yerine direğe nişanlaması ise sarı-kırmızılılar adına büyük şanstı. Cimbom, bu sezon Arena'da 5. puanını bırakırken, lider Fenerbahçe ile farkı 1'e indirme şansını da tepmiş oldu.

Kaynak

Acilen forvet lazım takıma ve defanstan top çıkartacak adam. o sercan ne öyle ya ben onu aynen duracell reklamlarında yarı yolda biten pillere benzetiyorum adam ceza sahasına kadar taşıyo topu orda bitiyo pili kendini daha cok geliştirmesi lazım. iki tarafta %100'lük cok pozisyon kaçırdı. Fenerbahçenin puan kaybettiği haftada bu kadar aptalca oynamak Galatasaraya yakışmadı.

Geri