Galatasarayın Transfer Listesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

heirofking

New member
Reaction score
0
İşte G.Saray'ın transfer listesi

Cimbom, ara transfer dönemi için listesini belirledi. İşte listedeki isimler: Simic (Milan), Flavio Roma (Monaco), Selçuk, Ufuk (Manisa), Emre Belözoğlu (Newcastle)

Daha bitmedi

10 yeni futbolcu alan sarı-kırmızılılar şimdi de devre arası için kolları sıvadı. Kale, savunma ve orta sahaya takviye yapılacak.

Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp ile yeni bir yapılanmanın içine giren Galatasaray, 15 milyon euro harcayıp sezona 10 yeni oyuncu ile girerken, eksik kalan yerleri devre arasında kapatacak. Başkan Özhan Canaydın'dan tam yetki alan yönetici Haldun Üstünel ve Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin yeni transferler için şimdiden
çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılı ekibin kale, savunma ve orta sahaya takviye yapması gündemde.

SİMİC BAŞI ÇEKİYOR
Futbolcuların ligin ilk yarısında göstereceği performansa göre transfer çalışmalarına yön verecek olan Galatasaray'ın şu an listesinde yer alan oyuncular şunlar / Kale: Flavio Roma (Monaco), Ufuk Ceylan (Manisaspor); Savunma: Dario Simic (Milan); Orta saha: Emre Belözoğlu (Newcastle United), Selçuk İnan (Manisaspor). Üstünel ve Sezgin'in önümüzdeki günlerde yönetime rapor verecekleri ifade edildi.

KAYNAK:
FOTOMAÇ
09/07/2007 Pazar

ufuk ceylan bizim maçta panter kesilip beni çileden çıkarmıştı belki böle devam ederse iyi transer olabilir ama yine çelişki var abicim bu işte. sen madem genç keleci alacan fevziyi ne diye satarsın hemde adama fırsat vermedin hiç.

ii de Fevzi kendi kaşındı.kendisi qitmek istedi yok ßi kaLeci daha aLınırsa ßen qiderim havalarına qirdi.ii o zaman qit çokta fifi:durdurun

GaLatasaray da kaLeye ßir takviye yapıLacaksa KesinLikLe ufuk ceyLan aLınmaLı....
TecrüßeLi we sağLam ßir$ey isterseniz KaLedeki favorim Andreas İsaksson ...
İsveç kaLesinin sava$çısı :)

bu isimlerin hiçbirine inanmıyorum. tamamen balon..

:biggrin:biggrin:biggrin:aşkgalatasaray c.ronaldoyu alsın

Yalan ya bu gazete hep yalan inanmam taraflı gazete

9 ay oncekı haberler bunlar....

Bu Haberi Aramak İçin Çok Uğraşıyormusunuz Merak Ediyorum Doğrusu Şu 1 Senelik Konuları Uplamayın :eek:ut:

ibrahim tatlıses in bir şarkısı var bildinizmi?
yalan yalan yalan yalan

GaLatasaray da kaLeye ßir takviye yapıLacaksa KesinLikLe ufuk ceyLan aLınmaLı....
TecrüßeLi we sağLam ßir$ey isterseniz KaLedeki favorim Andreas İsaksson ...
İsveç kaLesinin sava$çısı :)

moruq grcekten sana katılıyorum .! benimde ck beendim bi kaleci Andreas İsaksson ...gs ayjut iyi kaleci ama bizim defansında hakkını wermek lazım .. ayrıca smici aldık sayın Adnan Baba halletmiştir italyada onun işini

ayhan murat şu sayfayı allah rızası icin birisi yenilesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri