Galatasaray'ın 20:45 şifresi çözüldü.

LuisCode

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Lig yarışında Galatasaray’ı avantajlı duruma getiren bir çok kırılma anı vardı... Ezeli rakibine her iki maçta da yenilmesine rağmen iki puan farkla şampiyon olan Sarı-Kırmızılı ekibe en büyük destek hiç şüphesiz Anadolu ekiplerinden geldi. Sezonun ikinci devresinde Fenerbahçe’ye çelme takan takımlar içinde en önemlileri Vestel Manisaspor ve Denizlispor’du.

Sarı-Lacivertli ekip son 5 haftada sadece bu iki ekibe karşı 5 puan kaybederek, ciddi yaralar aldı. İşin en ilginç yanı ise Galatasaray’ın şampiyonluk parolası haline gelen ‘20.45’in Denizli (20) ve Manisa (45) plakalarından oluşmasıydı.

i50581_sampgs0td3jk.gif
[/IMG]

çok iyi bi tesadüf :D:D: ama gerçek hikayesi de yok aslında , maç bitiş zamanı 20.45 olduğu için böyle söyledi herhalde

ya yıllar önce faruk süren demiştiki 20:45 te şampionuz sonra olamamıştık o saatte fener kaptı..şimdide işte saati adnan polat soruo o kadar olayı bu hikayeside bu dieri büüyk tesadüf ama amcamda yönetim kurulunda olayı ondandinledim..bu arada adnan polatın zekasını tartışmak kimsenin haddine deil kimse kimseninkini tartışamaz başkasına b*k yemek düşer(o zeka olayını karıştıran arkadaşa diorm bunu)

ölede deil maçtan 1-2 gün önce fenerbahçe yönetiminden biri(büyük ihtimalle aziz)tüm fener camiası tüm fener taraftarları 20.45 de şampiyonuz elinize bayrakları alın falan demişler adnan polatta yaptıgı bi toplantıda 20.45 te şampiyonuz demiş :D bu olayda böle kalmış

Ben şahsen söyliyorum galatasaray'lı değilim ama gerçektende GALATASARAY'ı çok beğeniyorum, iyi oynuyorlar.

Geri