G.Saraylı taraftardan Real Betis'e teşekkür!

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
dfwy8i.jpg

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Mehmet Aurelio'nun İspanya'nın Real Betis kulübüne transfer olması Sarı-lacivertli taraftarları üzerken, Galatasaraylı taraftarda bayram havası yaşattı.

Fenerbahçe'den ücretsiz bir şekilde Real Betis'e geçen Mehmet Aurelio'nun transferi İspanyol kulübünün taraftarları kadar Galatasaraylı taraftarlar tarafından da sevinçle karşılandı.

Mehmet Aurelio'nun ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin en önemli futbolcularından birisi olduğunun altını çizen Galatasaraylı taraftarlar, milli oyuncunun İspanya'ya gidişiyle olan memnuniyetlerini saklamıyor. Bu konuda işi ileriye götüren Galatasaraylı Refik Yorulmaz, Aurelio'nun transferini duyar duymaz, Real Betis atkısı almış. Aurelio'nun transferinden büyük mutluluk duyduğunu gizlemeyen koyu Galatasaraylı Refik Yorulmaz, "Aurelio'nun transferini ilk duyduğumda sevinçten havalara uçtum. Resmi imzaların atıldığı haberleri görünce dünyalar adeta benim oldu. Galatasaray şampiyon olmuş kadar sevindim. Aurelio, bence Fenerbahçe'nin en önemli futbolcusu. Fenerbahçe, onun boşluğunu kolay kolay dolduramaz. Bu sene geçen sezondan daha rahat şampiyon olacağız. Bu transfer Real Betis taraftarlarına olduğu kadar, Galatasaray taraftarlarına da armağan olsun" dedi.

Artık fahri bir Real Betis taraftarı olduğunu belirten Refik Yorulmaz, "Transfer gerçekleşince, hemen Real Betis forması aramaya başladım ancak bulamadım. Şans eseri bir Real Betis atkısı buldum ve hemen satın aldım. Bundan sonran Real Betis benim ikinci takımım. Aurelio'yu transfer ederek, Fenerbahçe'yi zayıf düşüren Real Betis'e bir Galatasaraylı olarak teşekkürü bir borç biliyorum. Aurelio, inşallah İspanya'da iyi bir futbol ortala koyar ve Türk futbolunu iyi bir şekilde temsil eder" diye konuştu.

Haberbaz

1-Bunları bir gsLi olarak Galatasaray Taraftarına hiç yakıştıramıyorum.

2-AureLio Fenerbahçede İşçi muamelesi görüLüyodu...İşçi Muamelesi görmücek bir takıma gitti aurelio

Tabi Bayram Havası Yaratır Mehmet Eskiden Galatasarayın Az A...........q....... Madı

Konuşmalarına Dikkat.! Et Adam qibi Tartışıyosan Tartış.. 2 Harfi Ayırıpta ßan Yemijem Zannetme.! LafLarına Dikkat Et. ßenje:goz:

helal olsun vallaha

Geri