G.Saray'dan ELano FormüLü!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Galatasaray teknik heyetinin, bir türlü bekleneni veremeyen Brezilyalı yıldız için yeni bir formül bulduğu belirtildi.

57687_news.jpg

Türkiye'ye geldiği günden beri kendisinden beklenen performansı gösteremeyen Elano için çözüm bulundu.

Geçtiğimiz yıl Manchester City formasıyla fazla şans bulamayan ve Galatasaray'ın hazırlık kampına geç katılan Elano'ya, Ocak ayında özel program uygulanacağı belirtildi.

Haldun Üstünel'in kendisinden çok şey beklediğini belirttiği futbolcudan ümidini asla kesmediği de gelen haberler arasında. DHA'nın haberinde, Rijkaard'ın Brezilya Milli Takımı'nda da forma giyen futbolcu için özel bir program hazırlayacağı ve ligin ikinci yarısında kendisinden çok şey beklediği ifade edildi.

Elano'nun, Lincoln gibi hayal kırıklığı yaratıp yaratmayacağı merakla bekleniyor.?

logo_hp.png

Şu ana Kadar Güzel bir şutunun gol olduğunu izledim başka bir şey göremedim.Elbette iyi oyuncu olabilir.Avrupa maçlarında daha iyi konsantre oluyor gibi ama Uefa'da baya işimize yarayabilir.

umudumu 1 damla yitirmeden bekliyorum :)
umarım faydası olur...

Zaten 2. yarıda da istenilen performansı sergileyemezse seneye kalmasına gerek yok
Ona göre devre arasında açıklarını kapatır inşallah

Geri