G.Saray'dan Beşiktaş'a red!

Junior - Kacan

Forumun Küçük Kaçanı
Altın Üye
Reaction score
0
Galatasaray Kulübü, Beşiktaş'ın isteğine olumsuz yanıt verdi.

ttarena-maket-31735_501.jpg

Galatasaray, Beşiktaş'ın, Fi-Yapı İnönü Stadı'nı yeniden inşa etmeyi planladığı tarihte maçlarını Galatasaray'ın stadı Türk Telekom Arena'da oynama talebine olumsuz yanıt verdi.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ yaptığı açıklamada, Beşiktaşlı bir yöneticinin, statlarını yapacakları tarihteki maçlarını Türk Telekom Arena'da oynamak istediklerini söylediğini işittiklerini belirtti.

Yalçındağ, "Böyle bir duyum aldık. Biz Beşiktaş'ı ancak evimizde oynayacağımız maçta misafir etmekten memnun oluruz. Sadece bu kadar olabilir" diyerek, bu talebi kabul etmeyeceklerini bildirdi.

KaynaK

Zamanında GS İnönü Stadı'nda oynamak isteyince çimler 2 maçı kaldırmaz dendi haklı olarak ve GS bir süre Olimpiyat Stadı çilesi çekti. Üstü tamamen açık olan bir stad çimi 2 maç kaldıramıyorsa, Arena çimleri hiç kaldırmaz, patates tarlası görüntüsü oluşur. Çünkü Arena'nın çatı boşluğu dar ve çimler fotosentez için yeterli ışığı alamıyor hatta bu sebepten ötürü suni güneş ışığı yayan koca aletler kiralandı. Doğru bir karar olmuş.

Sanki Sizin Stadınıza Kaldık :p
Ne Güzel Yıldız Görecekti Stad Sanki Çok Para Verdiniz Ya :durdurun

Görende stadı kendileri yaptı sanacak =).

Ben aziz Yıldırımın yerinde olsam gelin Saraçoğlu'nda oynayın derim.

Her maçı Anadolu' nun çeşitli illerinde oynayalım diyorum ben. Ömründe hiç maça gitmemiş Kartallar var.
Galatasaray' a da ilgisi için teşekkürler(!)

Galatasaray'ın Beşiktaş'a sahayı açmak gibi bir sıkıntısı yok bence
Onların sıkıntısı Beşiktaş taraftarı
Beşiktaş tarftarının çıkaracağı yüksek sesten stadın yıkılmasından çekiniyorlar..:durdurun
Görmemişin stadı olmuş....

bazilarina gulesim geldi:durdurun

yok starlarmi$,yok ihtiyaçlari yokmu$ :001_rolleyes:

az kaldi beklersiniz ki biz size yalvaralim gelin bizde oynayin diye :glare:

DevLet O Kadar YıLdızı KarşıLamaz :)

olimpiyat stadında oynamaktan neden bu kadar çekiniyorlar anlamıyorum.biz oynadık altıncı olmusuz ligde.yoksa yıldızlarınız üşütür mü orada ?

her konuda gecilemeyecek tarih yazmamizdan cekin

İlk önce şunu söylemek istiyorum, yıllardır bu forumdayım ve Spor bölümlerinde ilk defa Beşiktaş ve Genel Spor başlıkları dışında yorum yapıyorum. Yani normalde huyum değildir diğer takım konularına yazmak. Ama bu konudaki naçizane fikrimi söylemek istiyorum.
Beşiktaş'ın önümüzdeki sene maçlarını TT Arena'da oyna isteği gayet normaldir bence. Çünkü şuan Türkiye'nin en iyi stadyumu. Ama bu talep ilgili makamlarca reddedilirse kimse de bir şey diyemez. Onoser arkadaşımız "Olimpiyatta yıldızlarınız mı üşütür" demiş, alakası yok! Olimpiyatın hali ortada, ayrıca Gs oynadığı dönemde ne çileler çekti biliyoruz. Bu yüzden orada oynamak istemiyoruz. Fakat oynanması düşünülen statlar olmazsa mecburen Olimpiyat'ta oynarız. Ayrıca unutulmamalıdır ki Fenerbahçe ve Galatasaray bir dönem İnönü Stadını kullanmıştır.

ali samiyenin yerinden haber veren yok evet ali samiyenin yeri ne oldu

Geri