G.Saray'da İLk Kriz PatLadı!!!

reavenn

qяσηι¢ υуυz
Altın Üye
Reaction score
0
İnandığım iki şey var: Aynaya baktığımda gördüğüm,

ztyebr.jpg

Galatasaray’da Bülent Korkmaz’ın teknik direktörlük görevine getirildiği ilk gün şok bir gelişme yaşandı.
Teknik danışman Karl Heinz Feldkamp futbolcularla Florya Metin Oktay Tesisleri’nde idman öncesi bir toplantı yaptı. Alman futbol adamı, oyunculara hitaben yaptığı konuşmada, “Bu tablo sizin eseriniz. Michael Skibbe sizin yüzünüzden gitti. Ligi en kötü ihtimalle ikinci sırada tamamlamanız gerekiyor” diye konuştu.

"TOPLANTILARI BEN YAPACAĞIM"

İşte tam bu sırada odaya yeni teknik direktör Bülent Korkmaz girdi. Genç çalıştırıcının, “Bundan sonra burada patron benim. Toplantıları ben yapacağım ve Galatasaray’ın hedefi her zaman için şampiyonluktur. Ana amacımız ligi kazanmak. Bu formanın hak ettiği şey şampiyonluktur ve o uğurda sonuna kadar mücadele edeceğiz” şeklindeki sözleri odada buz gibi bir havanın esmesine neden oldu. Korkmaz’ın bu ani ve sert tavrının oyuncular kadar Kalli’yi de bir hayli şaşırttığı öğrenildi.

fanatik

BüLent Adam Gibi Adamdır, Bu SorumsuzLarı Adam Edeceğine OLan Güvenim Tam, Yürüyedur Büyük Kaptan...

Skibbe ye çok kötü oldu kalli kim?

kalliyide şutla Bülent Hoca

Bu KaLLide yapıstı takıma göndersinLer bence. . .

Dere geçilirken at değiştirilmez. Çok kötü yaptılar. Bülent Korkmaz rüştünü ne zaman kanıtladı ki? Erciyes Spor da ne yaptı ki Galatasaray da yapacak.

fanatiğin haberine inanmayın böle bişeyi oyuncuların önünde söyleyip kalli gibi (dedesi sayılır) bir büyüğüne saygısızlık yapacak birisi mi bülent? lütfen biraz haberlere kendi düşüncemizle yorumlayarak yaklaşalım.

ayrıca kalli gibi bir hoca nie oyunculara en az 2. olacaksınız gibi bişe der ki bilmiyo mu bu adam oyuncu motive etmeyi. fenerli medya işi bunlar. türkiyede gazete de televizyon da birbirine çamur atar ben hala çözemedim sonuçta başarısızlıktan başka ele ne geçer.

Önceden konuşmuştur Bülent Hoca bunları ,sanmıyorum olayların böyle geliştiğini..

ya ben bjkli olarak hala geçen sezon sizi nasıl yarıda bırakıp gittiğine inanamadım o takım şampiyonluğu kaçırsaydı 1 puanla ne olacaktı o kallai değil ali sami yen istanbuldan içeri girebilirmiydi? teknik direktör kim kalli kim adnan sezgin teknik direktörmü anlamak mümkün değil bu takımda... bi çok başlılık söz konusu. ayrıca bülent hoca keşke kendi trasnferleriyle sezon sonunda gelseydi başarısız olduğu taktirde şimdi skibbeye atcak ama hazirandan sonra yaptığı her maçta artık mazereti olamayacak işallah bülent hoca harcanmaz...

Birincisi Bülent Hocamız bu kadar saygısız biri değil kolpa haberdir.Kalli zaten böyle bir şey yapamaz.

Geri