ezel_1907
New member
ben sadece okuduklarımı bildiklerimi gördüklerimi paylaşıyorum...ANTU SİTESİNİN SAHİBİ ALİ ŞEN'İN OĞLU GİBİ bize mail ihbarı geldi ! hadi stad inşaa edilmiyor ihale iptal oldu gibi yalan haber yayınlayıp sonra EREN TALU'DAN ÖZÜR DİLEMİYORUM... ben sadece bildiklerimi paylaşıyorum..ve bilmeden okumadan yorum yazan her ne kadar fenerli de olsa gsli de olsa bjk li de olsa ultra olur gözümde.....okumadan sallamakla mesaneden olmaz bu işler.......ihalenin şartlarını okumak lazım..takip lazım....gecekondu yapmıyor kimse....büyük ihalelerin sorumlulukları öyle mızıkçılık yaparak kurtulunmaz..artı unutmayalım ki!!!! bu işin en büyük takipçisi başkan ADNAN POLAT POLAT İNŞAATIN SAHİBİ ...hilton otellerinin yenisini yapmak için talip olan şirketin sahibi o mu bilmiyor bu işleri biz internetten yorum yazanlar mı?
ben burada ne tartışıyorum sen ne diyorsun kesin kendine bir cevap bu elbetteki bir peşkeş yok ortada merak etme istanbulda oturuyorsan mecidiköydeki arazinin değerini bir sor!!! şehit ailelerine gelince nasıl geldin bu konuya yetime malı yeniyor konusu mu? o zaman söyliyim sana yetim mallarını yiyenlerii...ama bu tamamen stad işinde yetim malı yiyen arama kadıköy tarafına geç!!! ALİ ŞEN'İN YILLAR ÖNCE MAVİ AKIMINI SORGULA GALATASARAYIN STAD OLAYINI DEĞİL MAVİ AKIM NEDİR BİLİR MİSİN?
Arkadaşım hava sıcak çık balkona derin derin nefes al. Bol bol oksijen al anlaşılan bayağı bi oksijensiz kalmışsın. Eren Talu, mavi akım, herkes ultra, Ali Şenin oğlu
Bende ciddiye alıp yorum yazdım yazıklar olsun bana :vur