G.Saray dan F.Bahçe ye 5.5 milyon Euro !..

Allaha şükür Fenerbahçe olarak böyle bir niyetimizde yok sıkıntımızda.Anlaşılan o ki sen ya geselisin yada jimnastikçi hadi size iyi günleeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr :p

acaıyorum sana ya ben neden bahsediyorum sen neden bahsediyosun yazık sana...

haha saolsn gsliler sırf bu para geldi die dewre arasnda bi yıldız daha alcaz:D:D:D

acaıyorum sana ya ben neden bahsediyorum sen neden bahsediyosun yazık sana...

Acınacak halinize bakmıyorsunda banamı acıyorsun :) Komiksiniz ya hakikaten komiksiniz ama öyle bötle değil. Baros'unda artık turşusunu kurarsınız süper ligde :) Malum uefadada gruplara kalamayacaksınız :p

baba bu takımdan hiç birsey olmazz napalımm uefadada birsey yapamayızz bari fener alsınn işallah yoluna kayıpsız devam ederrr basarınızın devamını dılerız.

GaLatasaray Kendşine yakışmayanı yaptı.
bu fenerbahçeyegeLen parayıda abrtmamk Lazımdı.bu Galatasarayın bize hediyesi değil.skibbe'nin ve O maçın şerefsiz hakeminin fenerbahçeye hediyesi..
Unutmayın ki gaLatasarayın eLenmesiyLe sadece fenerbahçe değil bütün türk takımLarı,Türk futboLcualrı,Türkiye ligi itibar kaybetti.hem maddi hem manei..
böLe geyik Yapmamak Lazım bu konuyu.Galaatasarayda oo paraya muhtaç oLmayacak kadar büyük takım :goz:

Tüh :D

bu paranın gelmesi Fenerbahçemiz açısından iyi oldu ama Galatasarayda kalabilseydi Şampiyonlar Ligine güzel olurdu bir Türk takımının katılması yerine iki Türk takımının olması Türkiyemiz açısından daha ii olurdu...neyse hayırlısı neyse o olsun...

Geri