G.Saray camiası haddini aştı özür dilemelidir

SENAT0R

Banned
Reaction score
0
altaylimaslanlikutlama.jpg

GS camiasının hayvan camiasına özür borcu var
Büyük tepki çeken aslanlı şampiyonluk kutlamasına Fatih Altaylı yorumu: "Yakışıksız ve gereksiz"

İTÜ Maden Fakültesi Yeraltı İşletmeciliği Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural, şampiyonluk kutlamaları sırasında stadyuma aslan getirerek, Hayvan Hakları Yasası'nı çiğnedikleri gerekçesiyle Galatasaray Kulübü yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulunacağını bildirmişti. Fatih Altaylı da konu üzerine HABERTÜRK'te Parantez programında görüşlerini bildirdi...

Görüntülerde yavru aslanın tur attırıldığını gördüğünüzde neler düşündünüz?

Fatih Altaylı: "Biz tribündeydik ve görmedik. Show amaçlı yapıldıysa pek amacına ulaşmamış en azından tribündekiler için amacına ulaşmamış. Tribündekiler aslanı pek görmediler. Televizyonda izleyenler daha fazla görmüşlerdir. Yapılan hoş birşey değil. Bir espiri yapılmak istenmiş. Galatasaraylıları heyecanlandırmak isteyen birşey yapılmak istenmiş ama açıkçası o hayvanın da durumunu düşünmek lazım. Antalya'dan yol gelmiş, sonra da gecenin karanlığında stada getirilmiş. Hayvancağızın gözüne flaşlar patlatılıyortam bir Vandalizm var. Yapılmasına gerek yoktu. Getirirsiniz, biraz gösterirsiniz. Biraz yürürsünüz o da tehlike yaratacak birşey değil. Ona orada bir mahlukat gibi gezdirmek yakışıksız olmuş. Gereksiz ıolmuş. Aslancık da orada şaşırmış halde.

FATİH ALTAYLI'NIN YORUMU İÇİN TIKLAYIN

Ama bu davadan da birşey çıkmaz. İnsan hakları ihlal ediliyor kimse birşey demiyor hayvan hakları ihlal edilse kim ne diyecek bilmiyorum. Dava biraz abartılı olabilir ama bizim Galatasaray camiası olarak hayvan camiasından özür borcumuz olduğu da gerçektir.

İŞTE TEPKİ ÇEKEN KUTLAMA... TIKLAYIN!

Akşam televizyonda gördüm oraya bir aslan getirildiğini görünce hakikatten de üzüldüm. Yazık aslana ürkmüştü. Belli ki ilaç verilip uyuşturulmuş. Yazık yani.
Zenginlik katmak için daha farklı birşey de yapılabilirdi. Adnan Polat 'Biz isterdik ama beceremedik. Saolsun Yiğit buldu getirdi' demiş. Ama Yiğit mi buldu Adnan Polat mı getirtti bilemiyorum.

İçeriye aslan heykeli getirirsiniz. Şimdi Fenerbahçeliler ne yapacaklar? Her maçtan önce kanarya mı getirecekler? Abest işler bunlar. Galatasaray heyecan içerisindeydi. Çıldırın sloganını da beğenmedim. İlk kez mi şampiyon oluyor Galatasaray?"

HABERTURK.COM

gayet yerinde ve akılcı yorumlar..

yürüyoruz biz bu yolda
göğüs gerdik zorluklara
inat olsun tüm kuşlara

fatih altaylıdan sasırtmayan bir yorum daha bu gs li mi değil mi şüpe etmeye başladım

ρ.н.é.η.σ.м.é.η.é;2888808' Alıntı:
Azize 2.yıldızıda takalım
kafeste onu getiririz artk :durdurun

:hhmanD :hhmanD :hhmanD :hhmanD :hhmanD

Bu herifte iyice gündemden düştü saldıracak yer arıyor...

Boş Verin Kimler Neler Getirdi

bence saçma sapan bir yazı ve saçma sapan bir polemik

hindi inerken hayvan hakları savunucu hayvanlar neredeydi öküz altında buzağı arıyorlor

adam gündemden düştükçe yok yakışıksız yok bilmem ne...
aslanı havanat bahçesinde görünce onca insan bir şey olmuyor da sahaya gelince mi sorun oluyor..
havanı ortalığa çıkarmak suç , hayvanat bahçesi suç değil...
Aziz Yıldırım komplosu mu bu gene ?? Geçen şampiyonlukta "bak bırakırım haaa" demişti
şimdi de way aslan getirdiler de işte ben bırakırım yazın bunu gündem değişsin muhabbeti mi yapıyor fatoş ile beraber

bu adamın kuyruk acısı var resmen galatasaraya hadi aslan getirilmesini eleştirmişin, arada niye çıldırın marşını beğenmediğini belirtiyosun ne biçim galatasaraylısın sen boş konuşuyosun fatih boş

Görmemişin Bir Kupası Olmuş Safariye çıkmış

bencede çok gerekli olan bir şeyd eğildi ama fatih altaylının bu şekilde açıklama yapması o da yanlış..

Arkadaşlar ben fenerbahçe taraftarı olarak fatih altaylının bu açıklamalarını art niyetli olduğuna inanıyorum. Ne olmuş yani aslan getirmişler gs şampiyon olmuş kutlama yapılıyor bence bi sorun yok hem aslanda biraz açılmış gezmiş hava almış olmuş şimdi bu açıklamanın ne manası var. İnşaAllah seneyede biz şampiyon oluruz kanarya getiririz Ondan sonraki senede bjk şampiyon olur kartal getirirler sonra kaplan sonra timsah, horoz vs. : ))) Öyle değilmi arkadaşlar ?

Kardeşim Bu İş Yani Futbol Bir Görsel Şölense Herşey Mübahtır İşinize Bakıcaksınız...

Geri