G.Saray Avrupa'nın en güçlü 20. kulübü

şaka gibi kanada dan alakasız saçma anketleri buraya taşıyıp kendinizi ne de güzel kandırıyorsunuz :D gerçekten çok komik bu gs liler gerçekleri görmek istiyorsanız gidin fifa nın uefa nın listesine bakın Fenerbahçe açık ara en gs sonlarda zaten aklı başında olan biri şuan da gs nin avrupada son yıllarda hep başarısız oldugunu görür

senın de zoruna gıttı galıba galatasaray bolumune gırıp yorum yazıyosun bızım basarılarımız gecıcı degıl bız yaptıkmı yıllarca etkısı kalır sekılde goruldugu gıbı sızın kı bı r bahar esınıtısı gıbı gelır gecer:durdurun

arkadaşım dikkat edersen adam sana orda yükselen takımlar dememiş yıllardan beri büyük olan 20 takım demiş öyle yanlış anlıyorsunuz yada anlamak istediğiniz şekilde anlıyorsunuz o yüzden sevilla giremez şurda lyon 50 yıllık takım son 5 yılda başladı şurda sevilla 2000de 2.lige düştü yapma arkadaşım ayrıca hadi koy bakalım "şanlı" tarihinizide görelim ayrıca önemli olan stadın elitliği değil çıkan ses ve diğer takımların yorumları ben gol yedikten sonra susan taraftar istemiyorum ingilizler bizi liverpool maçındaki beşiktaş ve leeds ve arsenal maçındaki galatasaray bide chelsea maçında golden sonra süt dökmüş kediler gibi duran fenerliler olarak tanıyor!!!!

Yapmayın Fenerbahce bu değil
Fenerbahce büyüklüğü LİSTELERE GİREBİLME büyüklüğü değildir
Onun büyüklüğü farklıdır
Onun büyüklüğü CL de elendiği takımın finale cıkmasına sevinme büyüklüğüdür
Onun büyüklüğü 6+2 yabancı oynatılan ligte maca 8 yabancıyla cıkma büyüklüğüdür
O öyle bi büyüklüktürki adı konulamaz

:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

çok komik bu kadar saçma uydurma bi haber olamaz hahaha gs nin avrupada ki başarısızlıgını yazmamışlar ama hep işinize gelen saçma anketleri buraya koyuyorsunuz nedeni de geride kalmanız son yıllarda en başarılı takımın Fb oldugunu herkes biliyor o kadar resmi sitelerde(uefa fifa gibi) gerçek puan degerlemeriyle verildi bu sıralama onları neden göstermediniz peki!! çünkü işinize gelmiyor gerçekler hep böyle kendinizi kandırın siz anca çünkü gerçeklerde Fb en iyi takım ondan

Klasik fener taraftarı davranışı. M. Utd. den 6 yedıler ertesı gun dunyanın en buyuk takımı dıye gezen fenerlıler tanıyorum. kım komık ve abes acaba? muhahah hatta zuahhaha

20apel0.jpg

arkadaşım dikkat edersen adam sana orda yükselen takımlar dememiş yıllardan beri büyük olan 20 takım demiş öyle yanlış anlıyorsunuz yada anlamak istediğiniz şekilde anlıyorsunuz o yüzden sevilla giremez şurda lyon 50 yıllık takım son 5 yılda başladı şurda sevilla 2000de 2.lige düştü yapma arkadaşım ayrıca hadi koy bakalım "şanlı" tarihinizide görelim ayrıca önemli olan stadın elitliği değil çıkan ses ve diğer takımların yorumları ben gol yedikten sonra susan taraftar istemiyorum ingilizler bizi liverpool maçındaki beşiktaş ve leeds ve arsenal maçındaki galatasaray bide chelsea maçında golden sonra süt dökmüş kediler gibi duran fenerliler olarak tanıyor!!!!

bende yükselen takım demedim zaten sen anlamak istedigin gibi anlıyorsun esas bana gitmiş resmi sitesinde buz hekeyi olan kanadalıların futboldan anlamayan kanadalıların yaptıgı saçma uyduruk degerlendirmeyi gösteriyorsun bak ben sana eurosport un sıralamasını koydum gerçekler orda. yıllardan beri büyük olan takımların arasında milan ın olmaması 6s nin olması gerçekten komik bi durum hahaha :durdurun :durdurun Sende gerçekten okuma özürü var heralde yada öyle anlamak istiyorsun işine gelmedi diye takımların GÜNCEL performansı yazıyor orda yani senin mantıgın da çürüyor bu şekilde :D güncel performansa bakıldıgında Fb nin kesinlikle o listede olması gerekiyor buna sevilla ve milanda eklenmeli gerçekler bu istersen gidip uefa sıralamasında bu yazdıklarımı görürsün madem öle tek maçla oluyor‚ bu listeyi yapan akıl fukarası neden bizi Chelsea nin üstüne koymamış.. yazıyorya orda Fb yi yenen diye gs için
herkes birşeyler yapıyor işte.
listenin hiçbir veriye dayanmadığı ortada. zaten dayansa ne olur yani?
önemli olan uefa listesi değil mi? öyle ozaman o listede Fenerbahçe üstlerde yer alırken en iyi Türk takımı olarak sıralanıyor son nokta zaten gs baya bi sonlarda kaldı hatta bjk bile geçti gs yi

bırakın yaw şu 6s liler le uğraşmayı beyler adamların kupaları var daha bir yüz sene daha anlatırlar
Eee o kupayı 100 sene daha kimse alamazsa tabiki...Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş

bende yükselen takım demedim zaten sen anlamak istedigin gibi anlıyorsun esas bana gitmiş resmi sitesinde buz hekeyi olan kanadalıların futboldan anlamayan kanadalıların yaptıgı saçma uyduruk degerlendirmeyi gösteriyorsun bak ben sana eurosport un sıralamasını koydum gerçekler orda. yıllardan beri büyük olan takımların arasında milan ın olmaması 6s nin olması gerçekten komik bi durum hahaha :durdurun :durdurun Sende gerçekten okuma özürü var heralde yada öyle anlamak istiyorsun işine gelmedi diye takımların GÜNCEL performansı yazıyor orda yani senin mantıgın da çürüyor bu şekilde :D güncel performansa bakıldıgında Fb nin kesinlikle o listede olması gerekiyor buna sevilla ve milanda eklenmeli gerçekler bu istersen gidip uefa sıralamasında bu yazdıklarımı görürsün madem öle tek maçla oluyor‚ bu listeyi yapan akıl fukarası neden bizi Chelsea nin üstüne koymamış.. yazıyorya orda Fb yi yenen diye gs için
herkes birşeyler yapıyor işte.
listenin hiçbir veriye dayanmadığı ortada. zaten dayansa ne olur yani?
önemli olan uefa listesi değil mi? öyle ozaman o listede Fenerbahçe üstlerde yer alırken en iyi Türk takımı olarak sıralanıyor son nokta zaten gs baya bi sonlarda kaldı hatta bjk bile geçti gs yi

Eğer tek maça bakıyor olsalardı merak etme 1. olurduk heralde...
Ayrıca gelmişin kanadalıların futboldan anlamadığını söylüyorsun...Peki sen kanada gazetelerini yada yorumlarını cokmu okudun?Peki bi ingiliz taraftarda aynı şeyi demezmi türkler futboldan ne anlar diye.Bu işler o ülkenin ilgilendiği sporla olmaz...
ve biz zamanında birincilikleri cok gorduk o uefa listesinde merak etme Bi günde kral olmadık bi günde tahttan inmeyiz.

Geri