G.Saray - 5 F.Bahçe - 1 (Unutma Unutturma Tıkla izle )

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
ipo9qg.jpg

Bu Destanı Tekrar İzlemek İçinTıkla İzle <<<===

Kupada Bir Aslan Klasiği!

Galatasaray: 5 - Fenerbahçe: 1

43. Türkiye Kupası Final maçında, ezeli rakibimiz Fenerbahçe'yi 5-1 mağlup ederek kupanın sahibi olduk. İlk yarısını da 3-1 önde kapattığımız karşılaşmada gollerimiz; Ribery, Necati, Deniz (KK) ve Hakan Şükür (2)'den geldi.

Maç: Türkiye Kupası Final Maçı
Stat: Atatürk Olimpiyat
Tarih: 11 Mayıs 2005 Çarşamba, 21:00
Hakem: Serdar Tatlı
Sakat: Hakan Ünsal (Galatasaray), Servet (Fenerbahçe)
Cezalı: Ümit Özat (Fenerbahçe)

Galatasaray: Mondragon, Cihan, Orhan (46' Uğur), Tomas, Song, Ergün, Ayhan, Ribery (53' Sabri), Conceiçao, Hakan Şükür, Necati (61' Hasan Şaş).
Yedekler: Aykut, Bülent, Hasan Kabze, Sabri, Hasan Şaş, Arif, Uğur.

Fenerbahçe: Rüştü, Serkan, Deniz, Önder, Luciano, Aurelio, Serhat, Selçuk (46' Hooijdonk), Nobre, Alex, Tuncay.
Yedekler: Volkan, Mehmet Yozgazlı, Hooijdonk, Murat Hacıoğlu, Kemal, Mahmut Hanefi, Gürhan.

Sarı Kartlar: 42' Orhan, 45' Ayhan, 58' Hakan Şükür (Galatasaray), 68' Alex (Fenerbahçe)

Goller:
16' Franck Ribery (1-0)
25' Necati Ateş (2-0)
38' Deniz Barış (KK) (3-0)
42' Fabio Luciano (3-1)
72' Hakan Şükür (4-1)
89' Hakan Şükür (5-1)

Aslında rakamlara pek takmamak lazım. 1-0 olsun bizim olsun. GS en büyük.

bebeyim misin bebe misin nesin kendine gel sende adam gibi konuş.
allahım yarabbim ya.

Bu konunun Zararı OLucağını Düşünmüyorum ... F.bahçe Bölümündede Bu tarz G.saray Aleyine Konu var :goz:

cz5 Kardeşim o yazını Silermisin sana zahmet ... Milleti Galyana Getirmenin Alemi yok herkez kendi bölümünde İstediğini paylaşa bilir tşk ederim !!

arkadaşım ne alakası Var bu galatasarayın başarısı Bende G.saray Bölümünde yayınlıyorum Fener bölümünemi açtım konuyu ... Yoksa Fenerliler kızsın diye değil ... Burası G.saray Bölümü G.sarayla ilgili Herşey paylaşılır ... Kışkırtmak Değil Amaç...

Я@SmUsSعN ™;3246791' Alıntı:
arkadaşım ne alakası Var bu galatasarayın başarısı Bende G.saray Bölümünde yayınlıyorum Fener bölümünemi açtım konuyu ... Yoksa Fenerliler kızsın diye değil ... Burası G.saray Bölümü G.sarayla ilgili Herşey paylaşılır ... Kışkırtmak Değil Amaç...

YA TÜM MEVZU BEBEYİM'İN AKŞAM SAATİ AÇTIĞI KONUYLA İLGİLİ BAŞLIYOR ADAM GİDİP ALAKASIZ ALAYCI RESİMLERLE KONU AÇMIŞTI ONA BİR KARŞILIKTI BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ ? ASLINDA BİZİMDE BİR SUÇUMUZ YOK ADAMLARINDA SUÇU YOK TAMAMEN BEBEYİM AKŞAMDAN BERİ KAŞINIYOR TÜM MEVZU BUDUR ' TABİ ŞUNUDA BELİRTMEKTE FAYDA VAR !!!! RASMUSSEN KARDEŞİM BAŞLIK AÇARKEN SEÇTİĞİ KELİMELERLE KÜRDANKOL'UN İĞNELİYİCİ LAFLARI ARASINDA DAĞLAR VAR ! NEYSE AMA TÜM SEBEB KİMSE BU ARTIK BEBEYİM !!!

Galata Saraylı Gelipte Fener Bölümünde Konu Açarsa Bende Açarım Arkadaşım Kusura Bakmıycan Bi Bak Istersen
Cinconlular Yazan Arkadaş Off Line Onun Yerine Ben Sizden özür Diliyorum Anlıycan
Tahrik Etme Bende Tahrik Etmeyeyim Ok

Arkadaşım Gidin bebeyim midir nedir onu şikayet edin ben onun öle bi konu açtını bile bilmiyordum ...
Buda G.sarayın Normal Video paylaşımı onun için paylaştım...

Я@SmUsSعN ™;3246830' Alıntı:
Arkadaşım Gidin bebeyim midir nedir onu şikayet edin ben onun öle bi konu açtını bile bilmiyordum ...
Buda G.sarayın Normal Video paylaşımı onun için paylaştım...
TAMAM ÇOK ĞÜZEL AMA Bİ DÜŞÜN Bİ FENERLİ NEDEN GELİP İLK MSAJDA TAHRİK EDİCİ ŞEYLER YAZMIŞ DİMİ BEN DEĞİŞTİRDİM SENDE SÖLE O ARKADAŞA Bİ ZAHMET ODA EFENDİ OLUP O MSJLARINI DEĞİŞTİRSİN

Geri