"G.Saray 2 golü hakem hatasıyla attı"

Bedavadan bize 2 gol attılar ona sevinmiyorlar hakeme isyan ediyorlar sen bizi ne zaman yendin mecnun güzel maçın içine etme aziz yıldırıma çalışma kongre üyesisin fenerin otobüsünüz parasının üstünüde o tamamladı ziyaretine de gitti ne oldu.

5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 uzaaaaaaaaaaaaaa

Kaç yüzbin dolar teşvik primi gitti mecnun efendi onun derdinde :S Şimdi ne fırça yemiştir azizeden..

qxqx biz hakemle falan maç kazanmadık bu kadar düşme lütfen tmm hazmedemiosun bunu yapma bari. hakemle maç kazanan belli dir . elle gol atan bizim maçlarımızda posısyonlar en fazla hakem hatası olabılır. bizim maçımızı yönettikten sonra hakemler istifa etmez sizin maçları yonettıkten sonra eder. ayrıca biz inkar etmıoruz taşladık duvarları evet ama neden bizim asla GALATASARAYIMIZA Bir zarar vermeyiz. asla kötü durumlara gelsin bizim olayımız bizi soyanlara sizinki ne HEA ONU SÖLE SİZİNKİ NE FUTBOLCU DOVUON işte bu kadar taraftarsın sen ve senin gibiler bütün fenerliler DEİL: Sen ordaki fenerlileri 3 4 tane sarhos die nıtelendirdin. ben ise o binaya taş atan taraftar arkadaşlarımın yanlış yaptıklarını sölüorum. ama onları idam etmiorum. İŞTE BİZİM SİZDEN FARKIMIZ BU bunu o kafana sok.

sen hala yalan yanlış dediklerime cevap vermeden saptırmaya devam et afferin sana ben gerçekleri yazıyorum senin gibi yüzsüzlük yapmıyorum burda hangi maçlar demen bile ayıp hakemle kazandın 4 metre ofsayttan golü servet atmadımı saçma penaltılar almadınız mı aldınız rakiplerinize penaltılar verilmedi faul yaparak gol attınız sana bu olanların hangi maçlarda oldugunu yazıyorum git araştır ozaman öyle gel denizli manisa antep ibb gençler birligi diger konuda ise biz futbolcu felan dövmedik son olayları 3 4 sarhoş pislik yaptı hala utanmadan genele yayıyorsun onlar da asla Fb taraftarı degildir gerçek Fenerbahçe taraftarı takımına her zaman destek olanlar bunu gençler maçında gördü herkes bi kez daha bi daha yazdırma anlamıyorsun ama ama sizin ii gün taraftarınız ne yaptı sahaya atmadık şey bırakmadı rezillik çıkardı 6 maç ceza aldınız ama sizin akıllanacagınız yok sanki takım otobüsünü başkası yumrukladı sizde de oldu bunlar o staddaki hariç bu tür otobüs yumruklamak felan herkesde olur böyle yorum yapman gerek bizim sizden farkımızda şu her zaman iyi günde kötü günde takımımızın yanında ona destek oluruz sizin gibi sadece iyi gün dostu degiliz biz o kötü samiyeni dolduramıyorsunuz daha küfür desen her maç var sizde sende bunu kafana sok

qxqx acıncak durumdasın geçmiş olsun sana. en iyisi sen çık federasyon başkanıyla konuş desinler sana la şu fener elle gol atarak zaten 3 maç kazandı şampiyonluk aldı bi ofsayttan golemi lafatıon demedi deme Söylerler sana bunu.
sanki aziz saf biri bunun gidip itirazını yapamaz kendinizde aynı maçları daha hayret verici olaylara aldığınız için
öyle bi yüzü yok İnanki gidersen fedarasyona dersenki şu hatalı şeyleri sil 4 ün cü olursunuz. haketmediğiniz yerdesiniz zaten gelmiş konuşuorsun.

yılda 4 maça giderim gelmiyenin ayıbı ama galatasaray taraftarı dağın başındaki olimpiyatı doldurdu çok çabuk unutuyorsun. Şimdi bişey dicem ama boşver insanlara hakaret yakışmaz bize. sen yoluna ben yoluma . adiyos

qxqx acıncak durumdasın geçmiş olsun sana. en iyisi sen çık federasyon başkanıyla konuş desinler sana la şu fener elle gol atarak zaten 3 maç kazandı şampiyonluk aldı bi ofsayttan golemi lafatıon demedi deme Söylerler sana bunu.
sanki aziz saf biri bunun gidip itirazını yapamaz kendinizde aynı maçları daha hayret verici olaylara aldığınız için
öyle bi yüzü yok İnanki gidersen fedarasyona dersenki şu hatalı şeyleri sil 4 ün cü olursunuz. haketmediğiniz yerdesiniz zaten gelmiş konuşuorsun.

yılda 4 maça giderim gelmiyenin ayıbı ama galatasaray taraftarı dağın başındaki olimpiyatı doldurdu çok çabuk unutuyorsun. Şimdi bişey dicem ama boşver insanlara hakaret yakışmaz bize. sen yoluna ben yoluma . adiyos

acınası sensin ya yazık sana Fb kompleksi sarmış he yerini hep saçma ve yalan konuşuyorsun biz elle gol atmadık ikincisi elle gol atıp şampiyon olmadık sen şampiyon oldu diyosun o faulle attıgımız golü hala konuşan sen şimdi sana maçları yazsamda susuyorsun ama ayrıca o yıl yine yaptıgınız kirli ittifaklar ve denizlide selçuk dereli denen maçının ulusoydan aldıgı talimatla sahaya atılan maddelerden konfetilerden sonra anons yaptırmaması maç oynanacak durumda olmayan bi halde şampiyonlugumuzun çalındıgınıda hatırlatırım sana o yıl şampiyon felan olmadık çaldınız bunu unutturmayız merak etme denizlideki olan igrenç oyunlarınızı biliyoruz
4. olacak sizlersiniz hak etmediginiz yerde duran da sizlersiniz daha fazla konuşma aldıgınız haram puanları tek tek yazdım sana ispatlı daha ne konuşuyorsun avrupa da hakemler size yardım etmediginde ne hale düştügünüzü de gördük bize laf ederken ilk önce düşün yine bu sene de verilmeyen 8-9 penaltımız var kayserideki maçta katledilişimiz kupa dan hakemle elendik bunları hatırla sadece bir kez hakem in bi hatası oldu lehimize oda kadıköyde ki kayseri maçıydı sana yazdıgım sizin kazandıgınız maçlara bi daha bak nasıl hak etmediginiz halde burdasınız anla hala cevap veriyorsun ne anlamaz adamsın

acınası sensin ya yazık sana Fb kompleksi sarmış he yerini hep saçma ve yalan konuşuyorsun biz elle gol atmadık ikincisi elle gol atıp şampiyon olmadık sen şampiyon oldu diyosun o faulle attıgımız golü hala konuşan sen şimdi sana maçları yazsamda susuyorsun ama ayrıca o yıl yine yaptıgınız kirli ittifaklar ve denizlide selçuk dereli denen maçının ulusoydan aldıgı talimatla sahaya atılan maddelerden konfetilerden sonra anons yaptırmaması maç oynanacak durumda olmayan bi halde şampiyonlugumuzun çalındıgınıda hatırlatırım sana o yıl şampiyon felan olmadık çaldınız bunu unutturmayız merak etme denizlideki olan igrenç oyunlarınızı biliyoruz
4. olacak sizlersiniz hak etmediginiz yerde duran da sizlersiniz daha fazla konuşma aldıgınız haram puanları tek tek yazdım sana ispatlı daha ne konuşuyorsun avrupa da hakemler size yardım etmediginde ne hale düştügünüzü de gördük bize laf ederken ilk önce düşün yine bu sene de verilmeyen 8-9 penaltımız var kayserideki maçta katledilişimiz kupa dan hakemle elendik bunları hatırla sadece bir kez hakem in bi hatası oldu lehimize oda kadıköyde ki kayseri maçıydı sana yazdıgım sizin kazandıgınız maçlara bi daha bak nasıl hak etmediginiz halde burdasınız anla hala cevap veriyorsun ne anlamaz adamsın

ağlıyormusun, ağlıyormusun kendin ettin kendin buldun ağlıyormusun hıhaha hala konusuyorlar denizli maçında heralde kaledee duvara felan örülüydü dimi?

ağlıyormusun, ağlıyormusun kendin ettin kendin buldun ağlıyormusun hıhaha hala konusuyorlar denizli maçında heralde kaledee duvara felan örülüydü dimi?

o sahada futbol oynanmazdı sen ilk önce onu gör bu her takım için geçerli dünya nın hiçbiyerinde o maç devam etmez di hükmen bu olayları yapanın alehine biter eger fifa kuralları uygulanırsa

Geri