G.Saray 2-5 KocaeLi [TSL 21.Hafta - Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
fenerde bu hafta mağlup oldu onlar hıc konuşmasınlar haa 1 haa 5 ıkımızde 3puanı kaybettık

Galatasaray cidden bugün çok kötü oynadı

maçı izledim durum kötü olarak düşünüyorum

bu sene 3 büyükler gercekten ıyı oynamıyor bırşeyler var pıs kokular gelıyor anadoludan şampıyon cıkacağı bellı dıye belkı macları satıyorlardır yada ıdda oynuyorlardı şimdi belkı adnan polat kocaelıye 1000 basmıştır takımıdana yenılın demişyir alır buyuk mıktardakı parayı kulubun menfaatı ıcın kullanır yada kenısıne kullanır :D

Güz GÜLLERİ gibiyim hiç bahar yaşamadım....

Kafaları çarşambaya takılmış.. UEFA daha önemli şimdi sanırım.. Hayırlısıyla eleyelim Bordoyuda gerisi gelir..

bence bu kafayla bu oyunla bordoyuda eleyemıceğız

Skibbe'nin yerine Cevat Hoca
22 Şubat 2009
Skibbe'nin yerine Cevat Hoca
Fenerbahçe ve Trabzonspor'un puan kaybettiği haftada sahasında ligin dibine demir atan Kocaelispor'a sahasında 5-2 yenilen Galatasaray'da gözler Bordeaux maçına çevrildi.

Karşılaşmanın son dakikalarına doğru tribünlerinde istifaya çağırdığı Alman teknik adamın biletinin kesildiği öğrenildi.

Geldiği günden beri tartışılan isim haline gelen Skibbe, maçtan sonra 'Taraftarın tepkisini anlıyorum' dedi ve istifa etmeyeceğini söyledi. Fakat bu maçın ardından yönetimin Bordeaux maçını beklediği ve bu karşılaşmanın ardından geçtiğimiz sezon Feldkamp'ın yerine sezon sonuna kadar teknik direktörlük görevini yürüten Cevat Güler'e vereceği belirtiliyor.

Kaynak
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11062298.asp?gid=229

Sahada 2 Kişi Eksikti Biri Fatih Terim Diğeri G.Hagi...

ınş kovmuşlardır skıbbeyı cevat güler i isterızzzz

bu sene 3 büyükler gercekten ıyı oynamıyor bırşeyler var pıs kokular gelıyor anadoludan şampıyon cıkacağı bellı dıye belkı macları satıyorlardır yada ıdda oynuyorlardı şimdi belkı adnan polat kocaelıye 1000 basmıştır takımıdana yenılın demişyir alır buyuk mıktardakı parayı kulubun menfaatı ıcın kullanır yada kenısıne kullanır :D

güsel bi komplo teorisi de madem macı vercek o kadar da diil cıkın 5 mi yiyin dedi adam yauuu 2-1 3-1 felan biterdi senin dediğin gibi olsaaa :goz:

Yuh artık 5 gol yemenin mazeretine bak
Adnan polat iddia oynamış koceliye vermiş oy oy oy oy oy oy
Bunu başka bir yerde söyleme seninle sabaha kadar dalga geçerler

bahıste oyanamış olabılır herşey olabılır bursası türkiyeeeeeeeeee

Geri