G.Saray 2-5 KocaeLi [TSL 21.Hafta - Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Skandal, rezalet, kepazelik...........:vur:vur:vur:vur
:vur:vur:vur:vur:vur:vur:vur::saskin:saskin:saskin:saskin

Skibbe'yi kovsunlar artık....

UEFA dan da elenmesek bari..

Ligi Boşverin Uefa'ya Bakın Artık...

ZaTen Takımın Ligi SaLLadığı Geçen Haftadan BeLLiydi...

Skibbe'ye GeLince Sezon Başından Beri Diyorum Bu Adamda Büyük Takım ÇaLıştırabiLecek Ne Karizma Var Ne De Taktik, Teknik BiLgi Birikimi...

BiLiyorum Herkeste Bir Sinir Harbi Var Ama Perşembe Günü Samiyen'de Yerimizi ALmaLıyız TaraftarLar OLarak Biz Herşeyden Önce AvrupaLı GaLatasaray'ız Hep BöyLe OLduk BöyLe BiLindik BöyLe AnıLdık, Her Zaman ÜLkenin Avrupadaki Gururu OLduk Yine ÖyLe OLmak Zorunda...

Perşembe Herşeye Rağmen Tam Destek Hep Destek...

ı love 10 ı love hagiii...

Galatasaray Kocaeli'den 5 yer bizim takım Kayseri'den 4 yer..Nihayet ligimizde skorlar mücadele ile doğru orantılı olmaya başladı.Oyuncular oynamassa mücadele etmesse,er yerine generaller fazla olursa takımda (en azından bizim takım için) böyle sonuclarla daha cok karsılasırız.Bu saatten sonra gelecek senenin planlarının yapılmaya başlanması lazım..Galatasarayda bütün oyunculara 100er milyar para cezası verilecekmiş burdan Skibbe nin 1.3 milyon euro luk tazminatı da çıkar.Türk bir teknik adam bu kadroyu rahatlıkla şampiyonlar ligine götürür.Bakalım bizimkiler ne yapacak:vur

ѕσηυη¢υ;4087773' Alıntı:
Galatasaray Kocaeli'den 5 yer bizim takım Kayseri'den 4 yer..Nihayet ligimizde skorlar mücadele ile doğru orantılı olmaya başladı.Oyuncular oynamassa mücadele etmesse,er yerine generaller fazla olursa takımda (en azından bizim takım için) böyle sonuclarla daha cok karsılasırız.Bu saatten sonra gelecek senenin planlarının yapılmaya başlanması lazım..Galatasarayda bütün oyunculara 100er milyar para cezası verilecekmiş burdan Skibbe nin 1.3 milyon euro luk tazminatı da çıkar.Türk bir teknik adam bu kadroyu rahatlıkla şampiyonlar ligine götürür.Bakalım bizimkiler ne yapacak:vur

cok haklsını bır turk t.d olsaydı bu kadronun başında namağlul şampıyon yapardı gs yı ondakı kadro kımde var bu sene Allah belanı versın skıbbe ve onu getıren lere

arkadaşLar;
Konu: G.Saray 2-5 KocaeLi di mi?
Ben maç içinde ne pendiksporu gördüm ne LiverpooL'u gördüm ne Bordeaux Uefa Süper Kupa gördüm..
Ayrıca konu geyik böLümünde de değiL..
BeşiktaşLı,FenerLi arkadaşLarımız fb böLümünde fb aLeyhinde bişi yazıLdığında hemen mızmızLanmaya başLıyor.. Gs böLümünde de aynı şeyLere dikkat edeLim..
13 mesaj siLdim.. Bundan sonra maçLa iLgiLi atıLmayan her mesajı da siLicem..

Maça geLince,tebrikLer KocaeLispor..
4-0Lık Beşiktaş kupa finaLinden itibaren iLk defa bu kadar iyi hazırLanmış ve futboL oynayan bi KocaeLi gördüm..
İnşaLLah kümede kaLırLar..

Gecmis oLsun ne diyeLim [ 2 - 5 ]
Hic bekLemezdim hatta G.Saraydan fark bekLiyordum !
Ama iLk yarıdan sonra böyLe oLacağı beLLiydi...
Gecmis oLsun tekrardan . . .​

Geri