G.Saray 2-3 Hamburg [Uefa 4.Tur Rövanşı - Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm fener camiası ve beşiktaş camiasının yarısınında olsa duaları kabul oldu.Kendileri avrupada bir değer sahibi olamadılar bizim de olmamızı istemiyorlar.Kedi ciğer meselesi.Ama hala Türkiye için avrupanın Kralı GALATASARAY dır.
Arada konuya laf atan insancıklar kendinizi küçük düşürmeyin daha fazla.kendi bölümünüzde bişiler yapmaya çalışın.Buraya gelipte laf atıp gitmek olmaz.Bırakında biz tartışalım takımımızı.Kendi takımlarınız her sene nal topluyor.Gidinde forumunuzda bunu tartışın.GALATASARAY bu kadar bile olsa sizin takımlarınızdan daha itibar sahibidir avrupada.

Karma arkadaşa sonuna kadar katılıyorum.İlk iki gol de tamamiyle kaleci farkından oldu.Daha öncede söledim bu kaleciyle olmuyor.Yazıkki başka şansımız yok.Bu ligide bu kaleci ile bitirmek zorundayız vay halimize.

Avrupada değer sahibi olamadılar lafı ne demekki.Sonuçta futbol bu yenmekte var yenilmekte.Böle saçma sapan bi açıklamaya gerek yoktu.Sen kendi seyircin önünde 2-0 öne geçipte 2 dk 2 gol yiyip maçı veriyosan başka takıma çamur atmak anlamsızdır.

Avrupada değer sahibi olamadılar lafı ne demekki.Sonuçta futbol bu yenmekte var yenilmekte.Böle saçma sapan bi açıklamaya gerek yoktu.Sen kendi seyircin önünde 2-0 öne geçipte 2 dk 2 gol yiyip maçı veriyosan başka takıma çamur atmak anlamsızdır.Galatasarayın en büyük hatası dereyi geçerken atı değiştirmek oldu.Yoksa bu kadar kaliteli kadroyla hamburg yenilmeyecek takım deildi.Neyse sağlık olsun.Buraya kadar gelmekete bi başarıdır sonuçta:goz:

Attıgımız her golde ağladıgına yedigimiz her golde sevinc çığlıkları attıgına eminim =) Buraya geLipte mağme yapma herkes seni iyi tanıyor en azından ben 3 kere banlamıstım =)

Avrupada değer sahibi olamadılar lafı ne demekki.Sonuçta futbol bu yenmekte var yenilmekte.Böle saçma sapan bi açıklamaya gerek yoktu.Sen kendi seyircin önünde 2-0 öne geçipte 2 dk 2 gol yiyip maçı veriyosan başka takıma çamur atmak anlamsızdır.Galatasarayın en büyük hatası dereyi geçerken atı değiştirmek oldu.Yoksa bu kadar kaliteli kadroyla hamburg yenilmeyecek takım deildi.Neyse sağlık olsun.Buraya kadar gelmekete bi başarıdır sonuçta:goz:

7'nde neysen 7'ndede o'sun :) Fark eder mi ?
Buraya geLipte $ekiL yapma

Attıgımız her golde ağladıgına yedigimiz her golde sevinc çığlıkları attıgına eminim =) Buraya geLipte mağme yapma herkes seni iyi tanıyor en azından ben 3 kere banlamıstım =)

Her galatasarylının fener avrupada yenilirken yaptıını bende yaptım.Ama böle elenmesi yazık oldu:goz:

Her galatasarylının fener avrupada yenilirken yaptıını bende yaptım.Ama böle elenmesi yazık oldu:goz:

Kardeş Biz Türk Oğlu Türküz Bizden Başka'da Dosumuz Yok.
Sen Türkiye Ligleriyle Avrupa Kupalarını Karıştıryorsun Heralde,Türkiyede Her Takım Galatasaryın Rakibidir.Ama Söz Konus Olan Avrupa Kupalarıysa O Zaman Hangi Takım Olduğu Fark Etmez Yeter Ki Türk Takımı Olsun.
Hem Burası Galatasaraylıların Forumu,Bu Kadar Galatasaraylının Arasında Ortamı Germenin Anlamı Yok :)
Saygılar.

Kardeş Biz Türk Oğlu Türküz Bizden Başka'da Dosumuz Yok.
Sen Türkiye Ligleriyle Avrupa Kupalarını Karıştıryorsun Heralde,Türkiyede Her Takım Galatasaryın Rakibidir.Ama Söz Konus Olan Avrupa Kupalarıysa O Zaman Hangi Takım Olduğu Fark Etmez Yeter Ki Türk Takımı Olsun.
Hem Burası Galatasaraylıların Forumu,Bu Kadar Galatasaraylının Arasında Ortamı Germenin Anlamı Yok :)
Saygılar.

Ben ortamı gerecek bişe yazmadımki.Dalgamı geçtim hayır?iyi olmuş şudur budur gibi saçma sapan bi açıklamada yapmadım.Buraya gelmekte bi başarıdır dedim.Kötü bişemi dedim?Peki o zaman nenden bazıları fenerle beşiktaşa laf atıyo.Bu maçın fenerle bjk ile ne alaksı var?

Bu lafları yemeyebilirdin gelip burda artislik yapmasaydınız(sen ve senin gibi forumu karıştırmaya çalışanlar)Yaptığınız ayıp ama suçlu cevap veren oluyor.Galatasaray'ın avrupada yenilmesinin sizi ne kadar mutlu ettiğini biliyoruz.Ama siz illa forumu karıştıracaksınız.Bordeaux maçında nerdeydiniz.Sadece içinizden dua etmekle yetiniyordunuz.
Ayrıca meira giderken emre aşık'ın kart göreceği ve emre güngörün sakatlanacağı alınlarındamı yazıyordu.Sadece bir talihsizlik ve meira sezon sonu bu kadar etmeyecekti.

Ben ortamı gerecek bişe yazmadımki.Dalgamı geçtim hayır?iyi olmuş şudur budur gibi saçma sapan bi açıklamada yapmadım.Buraya gelmekte bi başarıdır dedim.Kötü bişemi dedim?Peki o zaman nenden bazıları fenerle beşiktaşa laf atıyo.Bu maçın fenerle bjk ile ne alaksı var?

Arkadaşım Zaten UEFA Kupasından Elenmenin Üzüntüsü Var.
Sende Bir Fenerbahçeli Olarak Gelip Kritik Yapıyorsun, Bırak Bu Tartışmaları Galatasaraylı Olarak Biz Kendi Aramızda Yapalım.
Sonuç Olarak Aramızda Tatlı Bi Rekabet Var.Bırak Herşey Tadında Kalsın Dimi :)
Saygılar.

başarısızlığa o kadar alıştık ki, artık başarsak da zevk vermiyor...

Kadıköye metrobüsle gelirsiniz bundan sonra :D

Yaşın kaç senin akıLLı ol!Çoluk çocuğa bak gelmiş yorum yazıyor.

Haklısın da o zaman bu takım meira yı niye sattı

Ya sizler ve Rıdvan dilmen Meira'yı Maldini Gözüylemi Görüyosunuz Daha yeni takımında ilk maçında Bariz Hatadan Takımını yenik duruma düşürdü.Kewell Bile Daha Güven Verdi.De Sanctis Kalecimi Yani Bu kadar basit gol yiyen kaleci görmedim Nikopolidis Bile Böyle Goller yemezdi.

üzülmeyin seneye zaten kadıköye geleceksiniz.
finali fenerle oynarsınız artık

Yaşın kaç senin akıLLı ol!Çoluk çocuğa bak gelmiş yorum yazıyor.

Ya sizler ve Rıdvan dilmen Meira'yı Maldini Gözüylemi Görüyosunuz Daha yeni takımında ilk maçında Bariz Hatadan Takımını yenik duruma düşürdü.Kewell Bile Daha Güven Verdi.De Sanctis Kalecimi Yani Bu kadar basit gol yiyen kaleci görmedim Nikopolidis Bile Böyle Goller yemezdi.

sendenmi ogrencem nasıl konuscagımı sen once duzgun konusmayı ogren bu kadar hayallere kapılırsanız sonu bu olur sizin yapdıklarınızı anlatmıyalım ıstersen gecen sene sevilla ve chelsea maclarında ?

GaLatasaray BöLüm KuraLLarı Madde 1 !

1- Arkadaşlar herkes bi takım tutuyo,her takımın kendine ait bölümü var,rakip takımların bölümünde tabiki konu açabilirler,mesaj yazabılırler ama rakip takım forumunda tahrik edici,aşalayıcı mesajlar yazanlar bundan sonra cezalandıralacaktır..

AkıLLı oLun akıLLı !

7'nde neysen 7'ndede o'sun :) Fark eder mi ?
Buraya geLipte $ekiL yapma

Bana uslupdan akıl werene baq sen once duzgun konus sonra karsıma gel !

FenerLi ArkadaşLarım Lafı İstiyorsunuz İLLa, En Son Avrupa Kupası Maçınızı Kaç Ay Önce Yaptınız? Kaç Kere Avrupa KupaLarında Mart Ayını GörebiLdiniz? Takımda Defans Oyuncusu OLmadan 25 KişiLik Takımda 10 Sakat Ve CezaLı OLmasına Rağmen Çeyrek FinaLin Eşiğinden DönüLdü, Yine De TşkLer Takımımıza Ama SizLer Ne Yaptınız Ki Önce Kendi Takımınızın İçLer Acısı HaLine Bakın Bence Başka TakımLarın SorunLarıyLa Uğraşana Kadar, Ayrıca Uefa Kupası'ndan ELendiysek Biz ELendik Sanki Sizin Sayenizde ELenmişiz Gibi YorumLar Yapmayın Burada Ve Timsah Göz YaşLarı Da Dökmeyin Bu Tür DaLga Geçme HareketLerine Karnımız Tok...

FenerLi arkadaşLarın mesajLarını siLmiyorum,içLerinde kaLmasın söyLeysinLer istedikLerini..
Kendi stadLarında kendiLeri de oynamak isterLerdi herhaLde..

LincoLn'ü buradan siLmek istiyorum takımdan.. Bu adam sene sonu gider..
ALdığımız maçı heLe ki bu kadar kötü Hamburg'u yakaLayıp vermek üzücü..
Desteğe devam..

Sen 2-0 koruyamazsan herkese reziL oLursun miLLetde daLga geçer,YapıLan yuhaLamaLar nasıL taraftara yakışmıyorsa, Samiyende aLınan (2 farkLı öne geçtiğin maçta) aptaLca magLubiyette taraftarı o derece derinden üzdü..Bundan sonra adam akıLLı Lige asıLıp şampiyonLuğa oynamaLıyız yoksa sezon sonu eLde kaLan koca bir hiç oLur..
He bu arada ; TürkLüğünden şüphe ettiğim,aLınan mağLubiyete Sevinen arkadaşLar kınaLarı hazırLadık,ücretsiz dağıtıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri