G.Saray 0-0 F.Bahçe [TSL 27.Hafta - Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Son dk!!!

Bugün Yaşanan OLayLarda Lugano Herşey Benim Yüzümden OLdu Özür DiLerim Dedi...

Bugün Burda ÖnemLi OLan Lugano DeğiLdir, Zaten O Adam Sezon Sonunda Fener'den Gidiyor...

Burda ÖnemLi OLan Türk SporcuLarının YaptıkLarı TerbiyesizLikLer...

Ayıptır, MiLLi Takımda BunLar Takım Arkadaşı...

Türk OyuncuLara Yakışmadı...

YeniLdiysen Yenildin, Şampiyon OLamadın Mı OLamadın, Farketmez Bu İki Takımında Bu TerbiyesizLikLerini Affetirmez...

Hepsine En Ağır CezaLarın VeriLmesini DiLiyorum Ki AkıLLansınLar, FazLa HavaLanmak İyi DeğiLdir...

Bu Arada Görmüş OLduk Ki, Yar SaçLarı LüLe LüLe LincoLn Sana GüLe GüLe...

bence hakeden kazansın demiştim 2 tarafta haketmedi nokta..

Yarın yetistirmem gereken projeyi riske atarak macı izLemeye gittim. . .
FutboL macından cok tartısma programı gibiydi. . .
Ayırdıgım zamana cok üzüLüyorum. ..
forma giyen her topcuya yazıkLar oLsun. ..

ya fırat aydunus adam değil ya. 1 numaralı şeref yoksunu bir insan. yan hakemler zaten yoldan cıkmıs. federasyon mutludur heralde sivası şampiyon yapmaya calısıo. ama yemezler. bizde bjk yi şampion etmessek yüzümüze tükürsünler.

Tam anlamıyla rezil bir maçtı...

herkezde bu sonucu bekliyordu zaten ama üzülen bence bir fenerli olarak gs liler olsun cunki onlar daha cok ıstekliydi ...olmadı şans..

ya fırat aydunus adam değil ya. 1 numaralı şeref yoksunu bir insan. yan hakemler zaten yoldan cıkmıs. federasyon mutludur heralde sivası şampiyon yapmaya calısıo. ama yemezler. bizde bjk yi şampion etmessek yüzümüze tükürsünler.

birader yeter. cidden yeter. Kim 1. se onu $ampiyon yapmaya cali$iyorlar. Hak etseydinizde (sozde) $ikelere kar$i siz 1. olsaydiniz $ampiyon olsaydiniz.

Geri