G.Saray 0-0 F.Bahçe [TSL 27.Hafta - Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
ya beyler elimde bilet var konu açarsam siliniomu ??? ihtiyacı olana veremiomuyuz ?

Mecnun Bilseydi Fenerbahçe Sevgisini, Sever miydi Leyla Zillisini... :clap

rahat olun arkadaşlar herzaman olduğu gibi fener alacak, biraz zorlanacak sadece bu maç...:)

Bu maçı alıcağız başka yolu yok
EN BÜYÜK CİMBOM

Fair Play Diecem Ama Olmayacağını Bildigim İçin Boşuna Ümitlenmeyeceğim.
Güzel Maç Olsun Futbolun Güzelliklerini Konuşalım.
Tribünden İzleyeceğiz Allah Nasip Ederse. Aldığımız Karar Doğrultusunda da Sefa Reis İle Birlikte Çiçek Vereceğiz Ultraslana İnşallah

Alex'ten kötü haber

Fenerbahçe'de Alex, kendisine uygulanan yoğun tedaviye cevap vermedi ve bugünkü antranmana da çıkmadı. Kaptan, derbide takımını yalnız bırakacak.

20070726.123319_IST095_7276.hlarge.jpg

Turkcell Süper Lig'de 12 Nisan Pazar günü Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin, derbide büyük olasılıkla kaptan Alex'ten yoksun mücadele edeceği öğrenildi.

Tedavisini sürdüren Brezilyalı futbolcu bugünkü antrenmana da çıkmazken, yine salonda çalıştı.

Bir süredir takımdan ayrı çalışan ve tedavi olan Alex'in, Galatasaray maçında oynamasının zor olduğu bildirildi.

FENERBAHÇE HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Öte yandan sarı-lacivertliler, Samandıra Tesisleri'de, teknik direktör Luis Aragones yönetiminde çalıştı. Yenilemeye yönelik, 1,5 saat süren antrenmanda oyuncular sahada, salonda ve havuzda, neşeli bir çalışma gerçekleştirdi.

Teknik direktör Aragones, takımı önce 3 gruba ayırırken, bir grup üst sahada ayak tenisi, bir grup kondisyon salonunda istasyon çalışması, diğer grup ise tesislerdeki havuzda egzersiz çalıştı. Gruplar, bu çalışmaları dönüşümlü olarak sürdürdü.

Bu arada, üst sahada yapılan antrenmanı, sarı-lacivertlilerin eski futbolcularından Dalian Robert Atkinson da izledi.

Bu arada, Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çengelköy'de bir lokantada, bu akşam birlikte akşam yemeği yiyecek.

NTVSPOR

"F.Bahçe'yi bana bırakın"

Lincoln34.jpg

Korkmaz´la görüşen Lincoln´ün, "Kendimi size, yönetimimize ve taraftara affettirmek için derbide görev istiyorum hocam" dediği öğrenildi.

Derbiye sayılı gün kala Galatasaray’da yine en sıcak gündem Lincoln. Brezilya kaçamağının faturasını ödeyen Sambacı, dün sabahki antrenmanın ardından teknik direktör Bülent Korkmaz’la bir görüşme yaptı. Yıldız futbolcunun bu görüşmede, hocasından forma isteyerek, “Kendimi size, antrenörlerime, bana her zaman sahip çıkan yöneticilerimize ve kalbimde çok özel yeri olan büyük Galatasaray taraftarına affettirmek için Fenerbahçe maçından daha iyi fırsat bulamam. Tüm camiamızı mutlu etmek için bu derbide sizden görev istiyorum hocam. İzin verin, bu maçı alalım, hep beraber ikinci şampiyonluğa yürüyelim” dediği belirlendi.

Tüm gün frikik çalışıyor
İnternet sitelerinde görüş belirten taraftarlar da, Sambacı’yı derbide sahada görmek istiyor. Çalışmalarını takımdan ayrı olarak özel bir program eşliğinde sürdüren Lincoln’ün hayli hırslı olduğu, sürekli olarak frikik ve uzaktan şut çalışması yaptığı da gelen haberler arasında.​

Lincoln34.jpg

Korkmaz´la görüşen Lincoln´ün, "Kendimi size, yönetimimize ve taraftara affettirmek için derbide görev istiyorum hocam" dediği öğrenildi.

Derbiye sayılı gün kala Galatasaray’da yine en sıcak gündem Lincoln. Brezilya kaçamağının faturasını ödeyen Sambacı, dün sabahki antrenmanın ardından teknik direktör Bülent Korkmaz’la bir görüşme yaptı. Yıldız futbolcunun bu görüşmede, hocasından forma isteyerek, “Kendimi size, antrenörlerime, bana her zaman sahip çıkan yöneticilerimize ve kalbimde çok özel yeri olan büyük Galatasaray taraftarına affettirmek için Fenerbahçe maçından daha iyi fırsat bulamam. Tüm camiamızı mutlu etmek için bu derbide sizden görev istiyorum hocam. İzin verin, bu maçı alalım, hep beraber ikinci şampiyonluğa yürüyelim” dediği belirlendi.

Tüm gün frikik çalışıyor
İnternet sitelerinde görüş belirten taraftarlar da, Sambacı’yı derbide sahada görmek istiyor. Çalışmalarını takımdan ayrı olarak özel bir program eşliğinde sürdüren Lincoln’ün hayli hırslı olduğu, sürekli olarak frikik ve uzaktan şut çalışması yaptığı da gelen haberler arasında.​

Bu adamda geldiğinde belli her fener maçından önce aynı lafı diyo hiç bişe yok:D Neyse bu zamana kadar bişe olmadı heralde bu satten sonrada olmaz.Yararından çok zararı var bu adamın gsye die düşünüyorum.Bilmem yanlışmı düşünüom.

Anlamazlar Lazish anlamazlar ne kadar açıklama yapılırsa yapılsın

Hep diyoruz ya şampiyon olmasanda kupaları almasanda fenere koyman yeter diye...
tam bu sözün maçı olacak..

şimdi maçta de santis + savunma + arda,kewell,baros a büyük iş düşüyor....

geçen seneki Nonda'nın gol attığı maçtaki gibi oynayabilirsek alırız...

Lincoln geldiğinden beri hep aynı şeyleri söylüyor Kalli zamanında da demişti ama Kalli kadroya almadı..

Schalke başkanı : Lincoln'ün üstüne gidilince çok çabuk kırılan bi oyuncu. Bu yüzden oyununu toparlaması zor oluyor.

demişti...

Yani ben bizim camiaya bakarak Lincoln'ün ilk 11 de başlayacaını sanmıyorum...

Ama geldiği 2 senenin en iyi futbolunu oynayacaksa buyursun ilk 11 de görelim...

Lincoln adam gibi oynamazsa %100 sezon sonu gider.

Başarılar Galatasaray....!

Lincoln as takımda!

lincoln3.jpg

Derbi hazırlıklarını tamamlayarak kampa giren Cim-Bom’da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Florya’da yapılan son antrenmanda Cassio Lincoln’ü sürpriz bir şekilde as takımla çalıştırdı.

Korkmaz’ın, izinsiz gittiği ülkesinde 8 gün tatil yapan ve kondisyon eksiği yüzünden Gaziantep’e götürmediği Brezilyalı yıldıza, 12 kişiden oluşturduğu takımda görev verdiği bildirildi. Baros’un arkasında Lincoln’ü gizli forvet oynatan genç hocanın, sambacıyı ilk 11’de sahaya sürebileceği bildirildi.

Bülent Korkmaz, idmanda omzundaki sakatlığı tamamen düzelen ve hafta boyu takımla çalışan Mehmet Topal’ı da as takımda denedi. Korkmaz’ın, Topal’a stoperde şans tanıyarak, Hakan Balta’yı yeniden sola çekmesi, Volkan’ı ise yedek soyundurması bekleniyor.

Kaynak: Milliyet

İnşallah galatasaray yencek bu sefer farklı gelioruz. ama hiç belli olmaz

Bakalım ... Bu maçı kaybeden şampiyonluk mücadelesini de kaybeder ... Sivas ve Beşiktaş götürüyor maşallah ... Bence bu sene ya Sivas ya Beşiktaş şampiyon olur ... Eğer şampiyon Beşiktaş - Sivas maçı belirleyecekse Beşiktaş Şampiyon olr diyorum ...

Galatasaray'ın Muhtemel 11' i

De Sanctis

Sabri Emre Hakan Volkan

Kewell Barış Ayhan Arda

Lincoln

Baros

Geri