G.Saray'ın Son Transferi

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

G.Saray'ın son transferi

Transferin en hareketli takımı G.Saray, ünlü yıldız Patricia Kaas'ı getiriyor.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın, 29 Ekim 2010 tarihinde açılışı yapılacak Türk Telekom Arena Stadı için sarı-kırmızılı taraftarlara büyük sürpriz hazırladığında. Avrupa'nın önde gelen organizasyon şirketleriyle temaslarını sürdüren yönetimin ilk olarak Fransızların ünlü yıldızı Patricia Kaas'ı konser vermesi için ikna ettiği öğrenildi.

BARÇA DA GÜNDEMDE

Polat'ın, teknik direktör Frank Rijkaard ile de görüştüğü ve açılış maçının Barcelona ile yapılması konusunda kendisinin arabuluculuk yapmasıni istediği de ifade edildi. Barça'da büyük başarılara imza atan Hollandalı teknik adamın bu isteğe sıcak baktığı ve "Barcelona'yı bu tarihi karşılaşma için İstanbul'a getirmeye çalışacağım" dediği belirtildi.

Kaynak

Yakisir,getirsinler:thumbup::thumbup:

Gelsin gelsin yerim onu ben :) Hatta bide Haifa Wehbe,Lucy Pinder ve Cassandra Lynn da gelsinler,"başımıızın" üzerinde yerleri var :)

Barça gelirse büyük bir iş olur ama o kadın kim mesela ben tanımıyorum. Bu arada Barça gelirse kendi stadımızın açılışında yeniliriz. İşin sonunda fark yiyip rezil olmak da var.

Patricia Kaas 2009 'da Fransa'yı Eurovision 'da temsiL eden sanatçıdır biLmeyener için. Dünyaca ünLü bir sanatçıdır.. Yani bizim Ferhat GüzeL gibi ünü yok daha fazLa :D

Barca'da gelsin tüm top modeller de gelsin ne var ne yok getirin yahu > )

Bir daha 50 sene sonra bir stat açılışı daha yaa yaparız ya yaparız > ) gelsin gelsin ..

Rihanna oda gelsin iyi kıvıryooo...

Geri