G.Saray'ın rakibi belli oldu!

mchasso

New member
Reaction score
0
G.Saray'ın rakibi belli oldu!
UEFA Avrupa Ligi 3. ön elem turundaki temsilcimiz Galatasaray'ın rakibi belli oldu. Sırbistan ekibi OFK Beograd 2-2'nin rövanşında deplasmanda, Beyaz Rus temsilcisi Torpedo Zhodino'yu 1-0 mağlup etti ve Galatasaray'ın rakibi oldu.

Beyaz Rusya'da oynanan ve ilk yarısı golsüz eşitlikle sona eren mücadelede OFK'nın golü 67. dakikada Kecojevic'ten geldi.

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turu ilk maçını 29 Temmuz'da sahasında yapacak. İkinci maç ise 5 Ağustos'ta Sırbistan'da oynanacak.

OFK BEOGRAD HAKKINDA...
Sırbistan Jelen Süper Ligi'nde geçen sezonu Partizan ve Kızılyıldız'ın ardından 50 puanla üçüncü sırada bitiren Beograd, UEFA Avrupa Ligi ön elemesine katılma hakkı kazandı.

Yugoslavya yıkılmadan önce en son 1938-1939 yılında şampiyon olan Beograd, 1962-1963 yılında UEFA Kupa Galipleri Kupası'nda yarı final oynadı. 1972-1973 yılında ise UEFA Kupası'nda çeyrek finale çıkma başarısı gösterdi.

Maçlarını 15.900 kişi kapasiteli Omladinski Stadı'nda oynayan Beogard'ın teknik direktörlüğünü Dejan Durdevic yapıyor.

OFK Beograd'da altyapı antrenörlüğünü ise Galatasaray'ın efsane futbolcularından Cevad Prekazi yapıyor.

Kaynak

Arkadaşlar forumda hiç gs li yokmu bu takım avrupada maç yapacak ....hepimiz milliyiz... yapmayın lütfen..

Gs ' nin yedeklerinden oluşan Kadronun yenebileceği Bir takım . Bir aksilik olmayacağını düşünüyorum .. İnşallah Güzel Futbol oynayarak Bizlereumut verirler

Arkadaşlar forumda hiç gs li yokmu bu takım avrupada maç yapacak ....hepimiz milliyiz... yapmayın lütfen..

Arkadaşım öncelikle gs değil! Galatasaray yazmasını öğren senin Avrupada göğsünü kabartan takımın ismini doğru yaz.Sevmeyebilirsin ama saygı göstermelisin.

Forumdaki taraftarlara gelelim yeterince taraftarımız var sadece türkiyede 30 milyon taraftara sahibiz.Galatasaray Türkiyedir.

Artık Bu savaşcı zihniyetinizi değiştirin Almanya'da bile bizi dünyaya rezil ettiniz.

Lütfen fenerbaçe taraftarı olarak kendinize çeki düzen verin.

Maça gelince bu takım forvet ve orta sahaya takviye yapmalı aksi taktirde ilk turda eleniriz. Sonra başka insanları sevindiririz.

Arkadaşım öncelikle gs değil! Galatasaray yazmasını öğren senin Avrupada göğsünü kabartan takımın ismini doğru yaz.Sevmeyebilirsin ama saygı göstermelisin.

Forumdaki taraftarlara gelelim yeterince taraftarımız var sadece türkiyede 30 milyon taraftara sahibiz.Galatasaray Türkiyedir.

Artık Bu savaşcı zihniyetinizi değiştirin Almanya'da bile bizi dünyaya rezil ettiniz.

Lütfen fenerbaçe taraftarı olarak kendinize çeki düzen verin.

Maça gelince bu takım forvet ve orta sahaya takviye yapmalı aksi taktirde ilk turda eleniriz. Sonra başka insanları sevindiririz.

gene zıplamışsın yorumsal olarak su üstüne dahada bısı demem sana gs derken dalgamı gecıyoruz sankı ha gs ha fb ne farkeder o senın ıcındekı kalp bozuklugun madem cok o kadar desteklıosun gereklı bır konuyu bıle paylasamıyorsun gs nın konularını acmıyorsun madem sus ızle saygı goster ne çirkefsin be kardeşim...fb bolumundede aynısın kendı bolumundede... orda vurgulamak ıstedıgım ana temayı anlayamamıssın ben nabım o senın kendı zekandan kaynaklanıo ...kendınde ara sorunu..sarmadıgın adam kalmadı forumda taraftarlar arasında ıcımızden geldı actık bu onemlı konuyu 1 gs lı cıkıpta tskr etmedı ...gs bolumunde bıle fenere bk atıosun yuh daha ne dıyım sana..

GS-FB-BJK olayını abartmışsın. Kısaltma sonuçta onlar. Galatasaray'ımıza başarılar diliyorum. Yanında olamasak da yüreklerimiz hep seninle.

Tartışma konusu gerçekten saçma..2'nizede severim ama burda gurcan fenerLi oLmasına rağmen sızın boLume geLıp konu açıyor ve bu iş miLLi bi iş destek zamanı dıyor sen kısaLtmaya takıLıyorsun..Gereksiz işLer bunLar kırmayın bırbırınızı boşu boşuna..Öpüşün barışın.. :001_smile:

GaLatasaraya başarıLar diLeriz..

MozoLe Miяach;5094331' Alıntı:
Tartışma konusu gerçekten saçma..2'nizede severim ama burda gurcan fenerLi oLmasına rağmen sızın boLume geLıp konu açıyor ve bu iş miLLi bi iş destek zamanı dıyor sen kısaLtmaya takıLıyorsun..Gereksiz işLer bunLar kırmayın bırbırınızı boşu boşuna..Öpüşün barışın.. :001_smile:

GaLatasaraya başarıLar diLeriz..

zaten hacı bızımde amacımız bk atmak degıl ama ıcı fesat olursa bı ınsanın yapabılecegı pek bısı kalmıo ben besıktasada konu acıyorum galatasarayada bole bı yorum gormedım...besıktasada basarılar dıcem galatasarayada dıcem turkıye puanı ıcın hersey...herkez turkıyeden bahsetsın ısterım bu bursada olsa bole trabzonda olsa bu bole..degısmez..

Koyu Bir Galatasaraylı Olarak Eyvallah Møñàr¢hïè
GS Yada Galatasaray Aynı Şey FB Yada Fenerbahçe Gibi Arasındaki Farkı Anlamak Çok'da Zor Değil.
Avrupa Maçlarında Bütün Türk Takımlarına Hep Destek Tam Destek =)

Bizi zorlayabilecek seviyede bir takım değil. Zorlanmadan geçeriz.

zaten hacı bızımde amacımız bk atmak degıl ama ıcı fesat olursa bı ınsanın yapabılecegı pek bısı kalmıo ben besıktasada konu acıyorum galatasarayada bole bı yorum gormedım...besıktasada basarılar dıcem galatasarayada dıcem turkıye puanı ıcın hersey...herkez turkıyeden bahsetsın ısterım bu bursada olsa bole trabzonda olsa bu bole..degısmez..

1 gs lı cıkıpta tskr etmedı

Konu açmışiın teşekkür ettik ama sen hala çocuklar gibi şikayet ediyosun.hakaret ediyosun sonra gidiyosun, şikayet ediyosun. gerçekten sen haddini aşıyorsun.
Yağ gibi üste çıkıyosun. Ayıp Ayıp saygılı ol!Karşında insan var ona göre davran.

Montano 5 Yaşındaki Çocuk Gibisin Ne Zaman Yaptığın Yorumlara Baksam Gülmekten Alamıyorum Kendimi 7/24 Saçmalama Modundasın Adam Sanki Takımına Küfretmiş.

Başarılar galatasaray

Geri