"G.Saray'ı yener arayı açarız"

Dai olayı yokuşa sürme yoksa senin siteye girmene gerek kalmadan ban yiyeceksin :durdurun

Maça gelince... 4 hafta sonra yıllardır özlem duyduğumuz galibiyet hasretine son vereceğiz. Fenerbahceli arkadaşlar yine ortalıktalar 'bunlar hep yenceklerini söylüyo ama hep koyuyoruz' diye. Haklısınız biz hep yenmek istedik taraftar olarak ama 8 senedir boynu bükük ayrılıyoruz. Ama Daum bunu dediyse kesin bi olay vardır bu işte. Şu an Fenerbahçe bu oyunla taktik vs şu bu Galatasaray'a gol atabilir ama YENEMEZ. Buna %100 garanti verebilirim. Eskiden Saraçoğlu'nda psikolojik baskı altına alarak galip geldiniz çoğu kez. Hakemler o kadar ürkek çıkıyordu ki maça bizim lehimize gol,faul ya da kart gösteremiyordu. Gösterse bilirdi ki çıkışta görecek babayı. Bizim futbolcular da baskı altında olurdu.

P'hinaikos maçına bakalım. Taraftar Yunan , biz Türk. Yani bizim ezeli rekabetimizden daha da nefret içeren bir durum. Taraftarı aldırmadan paşalar gibi 3-1 yendik. Yani eğer o stadda bunu yapabilmişsek Saraçoğlu'nda da hayli hayli yapabilmemiz gerek. Yukarda arkadaş demiş Galatasaray eski Galatasaray değil diye.Haklı.Eski biz gol yiyince arkaya yaslanır panik olur atağa çıkarken top kaybederdi. Çoğaltılabilir bunlar. Ama şimdi Rijkaard öyle bişey kurdu ki 1-0 gerideyken 4-1 öne geçiyoruz.

Sonuç olarak Fenerbahçeli arkadaşlara takımlarına fazla güvenmemelerini ve alışılmışlığın dışında olay görürlerse önceden hazırlıklı olmalarını tavsiye ediyorum.

Maç Sonucu Tahminim (4 hafta önce)

Galatasaray : 4 - 2 : Fenerbahçe
yada 4-1 :durdurun:durdurun

Benim skor tahminimde 5-0 :durdurun:durdurun

MaşaLLah G.SarayLıLar bir heyecanLa daLmış konuya. . .

Ama işin en zevkLi tarafı bu zaten.Herkes umutLuyken gaLibiyete uLaşmak. . .

EzeLi dostumuz Ebedi Rakimiz G.Saray 'a BoL Şans =)

Şansa çok ihtiyacınız oLacak. . .

Bazı arkadaşLar buranın F.Bahçe böLümü oLdugunun farkına varsa iyi
oLur ayrıca! (ua ugur başta sen oLmak üzere)

bu maç başLı başına bir Lig..
bu maça kadarki başarıLarınızı,attığınız goLLerin ve moraLinizin hiç bir öneminin oLmadığı maçLar..
sahaya yayıLış,kadro seçimi faLan mu maçLar için geçersizdir..iyi motive oLan maçı isteyen taraf çıkar en kötü istatistikLeri dahi oLsa bu maçı aLır..

bu maç biter iki takım da Lige devam eder.FB-GS maçLarı Lig değiL özeL bir gündür..
öncesinin sonrasının önemi yoktur..

maçı kafasıyLa,gönLüyLe isteyen tarafın Fenerbahçemiz oLmasını umut ederim

Her sene aynı muhabbet bu sene garanti manyak kadro kurduk fenerin hali perişan kesin 5 atarız kadıköyde bu seferrrrrrrrrrr........... 1 olur 2 olur 3 ede tamam 4neyse 5 şans 6 şansımız yoktu 7..... 8..... 9..... 10 bu seferde hakem bizim üzerimize oynadı artık seneye garanti siz alisamiyene geliceksiniz orda görüşürüz 6 atacaz 7 atacaz:D:D:D:D:D:D

Kaç Defa uyarıcaz!

G.Saray BöLümü değiL burası. . .

F.bahçe LiLeri rahatsız etmicek yorumLar yapıcaksanız yapın!
Yok ben yapamam diyorsanız. . .
Yazmayın buda bu konudaki son uyarım dewam eden arkadaşLar cezaLandırıLacak!

Kaç Defa uyarıcaz!

G.Saray BöLümü değiL burası. . .

F.bahçe LiLeri rahatsız etmicek yorumLar yapıcaksanız yapın!
Yok ben yapamam diyorsanız. . .
Yazmayın buda bu konudaki son uyarım dewam eden arkadaşLar cezaLandırıLacak!

Her Fenerbahçeli, Galatasaray bölümünde istediği tipte yorum yapabiliyor (özellikle yilldirayy ve gfb_yoqq..)
legal olduğu sürece it's ok bence..

Daha derbiye 1 ay var simdiden tansiyon yükselmiş. :D

İnş. gecen seneki Chelsea - Liverpool maçı kadar zevkli bir maç olur ve ManU Derbisi kadar...

Her Fenerbahçeli, Galatasaray bölümünde istediği tipte yorum yapabiliyor (özellikle yilldirayy ve gfb_yoqq..)
legal olduğu sürece it's ok bence..

Arkadaşım 2 tane G.Saraylı mod arkadaşım olduğu için msjları
her konuyu incelemiyorum genelde şikayet üzerine bakıyorum!

Ayrıca yazdığımı tam anLamadın heraLDe!

Tahrik edici oLmadığı sürece yazabiLirsiniz. . .
Ama konuyu birbirine sokacaksanız yazmayın dedim!

Siz burda edebinizle yorum yapın bizde o tarafa sataşmayız merak etme.

Her Fenerbahçe konusunde Fenerliden çok GS li var.Niye varsa onuda anlamış değilim.

Siverday sende kendi çöplüğüne.Git konuyu orda aç orda tartış.Burayı bari kirletme.

GS fener maçlarında her zaman iyi futbol oynayan GALATASARAY sonuca giden fenerbahçe.Ama bu psikolokimen bir olay.Artık durumlar farklı psikolojikmen etkilelene futbolcu yok.Bizim avrupalı futbolcularımız bu maçı alır.

Artık devir GALALATASARAY devri.Saraçoğlunda feneriz yenilmezliği bitecek ve GALATASARAY BAYRAĞINI DİKECEĞİZ.

Her zaman iyi oynayan galatasaraymı?.:D
Ya dünyada iyi oynayıp 6-0 4-0 4-1 yenilen kaç takım var.Siz hiç gördünüzmü?İyi oynayıpta 6 gol yiyosan sakın kötü oynamayın bizden söylemesi:D

Mert AsLan sen birazcık futboLdan anLıyorsan!

Ben hiçbirşey biLmiyorum!

Bir daha böyLe saçma sapan yorum yazma!
Yazarsanda sonuçLarına katLanırsın!

Mert AsLan sen birazcık futboLdan anLıyorsan!

Ben hiçbirşey biLmiyorum!

Bir daha böyLe saçma sapan yorum yazma!
Yazarsanda sonuçLarına katLanırsın!

13 yaşındakinin anlayacağı kadar işte

oturup derslerine çalışacağına anlamadığı işlerle uğraşıyor

ne kadar çok hayalperest türemiş burda

evet ya yenersek çok iyi olacak farkı açarız

Geri