G.Antep 2-3 GS [TSL 1. Hafta - Tek BaşLık]

ZorLanır diye düşünüyordum ama .Antep'ın gardı erken düştü =)

Dk: 37
2-1
GS-G.Ant

iLk yarı bitmeden 3 goL =)

G.Saray'ın bu sezon tüm macLarı üst oLacak heraLde =)

Nonda ve gene Nonda

GS- 3-1 G.Ant
Dk:84
Gol Nonda

3-2 Penaltı İle Gol Attılar.

3-2 Galatasaray Yendi. Bizde LİGTV Var İzliyorum maçı allaha çok şükür. Keita Gerçekten Çok iyi futbolcu accayip güzel çalımları var. Nonda da gelişme war . Arda Durduk yere Sarı kart yedi pna bozuğum :( . Adamlar son dakikalarda Çok iyi bastırdı ama iyi pozisyon vermedik. EN BÜYÜK CİMBOM

TebrikLer 2-3 :goz:

Erken GeLen GoLLer GaLatasarayı Galİbiyete Taşıdı. Sezon Başı DepLasmanda Oynamak Zordur. Herzaman OLduğu Gibi Yine Sezona GaLibityetLe BaşLadıLar. Zor DepLasmandan GaLibiyet ALdıLar.

tebrikler cimbombom

defansa acil bişiler yapılması lazım avrupada zorlanabiliriz bu defans la.

Devamı gelir inş. bu arada Herkes işine baksın gereksiz konuşuyosunuz.forma değil oyuna bakıcaksınız...

G.Antep DepLasmanı Zor DepLasmandır, Buradan Hemde Ligin İLk Maçında 3 Puan ALmak KoLay İş DeğiL, G.Antep'e Herkes GeLicek Tüm TakımLar Çok TerLeyecek, G.Antep Çok SağLam Takım Kurmuş Ama Savunma Hattı Ve KaLecisi Kötü Sadece, Ama ZamanLa O Da Oturacaktır, Bu Takımdan Hazır OLmadan KurtuLmak GüzeLdi...

Maçtaki Tek SaçmaLık Hakem Bünyamin Gezer'in Arda'ya Çıkardığı SaçmaLık Ötesi Sarı Karttı, İddia Ediyorum Dünya'da BöyLe Bir Sarı Kart Daha Yoktur...

Geri