G.Antep 2-0 BJK [TSL 21. Hafta - Tek BaşLık]

Her mağLubiyetten sonra niye böyle duygusalca şeyler yazıyosunuz ki siz aga ? :S
Hatalar eksikler olması gerekenler neyse onları yazın okuyalım öğrenelim bu duygusal sözlerin faydası yok biliyoruz seviyosunuz takımınızı bizde seviyoruz rakibimizi ama duygusallığa gerek yok yani =)

Her mağLubiyetten sonra niye böyle duygusalca şeyler yazıyosunuz ki siz aga ? :S
Hatalar eksikler olması gerekenler neyse onları yazın okuyalım öğrenelim bu duygusal sözlerin faydası yok biliyoruz seviyosunuz takımınızı bizde seviyoruz rakibimizi ama duygusallığa gerek yok yani =)

aşk bu aşk..bütün eksikleri bütün hataları kapatıyor işte.. idare ediverin sizde noolacak..

kavun tatlı biz naapalım:)

Eksik yok özcan.. 2 FazLaLık var.. Y.Demirören & Mustafa DenizLi..

Ayrıca beşiktaşLı oLmadığın için anLayamazsın bu aşkı duygusaLa bağLıyorsun dersın anca..Sana sakat Jo ve dünya starı diye getiripte hayaL kırıkLığı yaratan o das santosLa mutLuLukLar diLeriz..

MozoLe Miяach;4912501' Alıntı:
Eksik yok özcan.. 2 FazLaLık var.. Y.Demirören & Mustafa DenizLi..

Ayrıca beşiktaşLı oLmadığın için anLayamazsın bu aşkı duygusaLa bağLıyorsun dersın anca..Sana sakat Jo ve dünya starı diye getiripte hayaL kırıkLığı yaratan o das santosLa mutLuLukLar diLeriz..

Hayal kırıklığımı :blink: ne alaka yahu durun hele adam 1 maç oynadı daha ben gayet memnunum takımımdan medyayı boşverin siz =)
neyse geçmiş olsun kardeş size:closedeyes:

ben artık beşiktaşımın maçlarını izlemiyorum.. sonra üzülüyorum bi sürü derdim var ztn.. seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli kartal'ım..
iki cünup insan var adları malum, o klüpde nasiplendiği sürece bi süre yüreğime kor basıp sevgimi bastırıcam.

Kimse Gücenmesin ALınmasın Bazı ŞeyLerden Ama Beşiktaş Bu Kısaca, 2 İyi 5 Kötü Bu Sene BöyLe Gidecek, Takımın Kapasitesi Bu, Beşiktaş'taki Hangi Oyuncudan Maçı Kurtarmasını BekLeyebiLirsiniz Ki, Antep Dünkü Maçta 5LeyebiLirdi BiLe Kaç Topu Direkten Döndü AdamLarın... GerçekLer Bu MaLesef Neyse Geçmiş OLsun BeşiktaşLı ArkadaşLara...

O MAçı Yenseydik Beni Öldürürlerdi O Akşam

Geri