G.Antep 2-0 BJK [TSL 21. Hafta - Tek BaşLık]

Rüştü ye YAZIKLAR OLSUN ki bu maçta 5-6 tane % 100 lük golü kurtardığı için...
İ.Köybaşı, E.Dağ ve Fink e da HELAL OLSUN ki takımı daha baştan üç kişi başlattıkları için...

Rüştü dışında hiç kimse bu akşam top oynadım demesin sakın Tebrikler G.Antep...

tam herşey düzeldi iyi yoldayız diyoruz, lafı hemen ağzımıza tıkıyor bu salaklar..

tüü sizin kalıbınıza..

Bjk kazanır dedik kaybetti olaya Bak .. Geçmiş oLsun

Hak etmiyoruz bunLarı hak etmıyoruz.. Ne diyeyim ki kitLendım yıne.. Tam ümitLer yeşermeye başLadı dedıgımız an dibe çöküş.. HeLaL oLsun HeLaL.. !!

...bana bu takımı bıraktıracaklar en sonunda.....artık sowmek bıole gelmıyor ıcımden.....

...bana bu takımı bıraktıracaklar en sonunda.....artık sowmek bıole gelmıyor ıcımden.....

2 Kaybettık diye bırakıcaksan buyur bırak !! Biz senın yerıne hiç bir şekıLde sonuca bağLı oLarak vazgeçmeden severiz beşiktaşımızı.. Takımı bırakıyorum demek bı tepki göstermek değiL vazgeçmek koLayı seçmektır.. AnLayın artık şunu..

MozoLe Miяach;4912425' Alıntı:
2 Kaybettık diye bırakıcaksan buyur bırak !! Biz senın yerıne hiç bir şekıLde sonuca bağLı oLarak vazgeçmeden severiz beşiktaşımızı.. Takımı bırakıyorum demek bı tepki göstermek değiL vazgeçmek koLayı seçmektır.. AnLayın artık şunu..

İşte taraftar budur

tebrikler mert

:clap:clap:clap:clap:clap:clap

senin derdin kederin bile ayrı bir güzel BeşiktAŞK'ım..

her zaman dedik yine söylüyoruz.. sevinmek için sevmedik..

gelecekse tüm acılar
biz razıyız senden gelsin

demiş KAPALI...yenilsede yensede,şampiyon olsada kümede düşsede bitmez izdeki bu sevda.....

Sallama mami ve saz arkadaşı

Bjk yenildi sizde kahroldunuz işte

Derdine de alışığız kederine de, yeterki içimizdeki ateş sönmesin
Bizi derdimizle başbaşa bırak abi.

sizi az kahretmedik zamanında..varsın bugün de biz kahrolalım yıldıray;)

almayın şu denizliyi stada
kartalımın el freni gibi adam
iddia ediyorum takımı futbolcular kursun
her maçı alırlar

senin gibi seviyeli ve ne konuştuğunu bilen f.b'li arkadaşlara her zaman kapımız açık yıldıray..kızmıyoruz, bilakis muhabbete iştirak ediyoruz..yanlış anlaşılma olmasın ;)

Geri