G.Antep 0-3 Beşiktaş [TsL 21.Hafta - Tek Başlık]

2-0 Öndeyiz Fobi FeLan YaLan oLdu Artık Dk 76 İnşaLLah Devamı GeLir..

:hhmanD:hhmanD

ÇıLdırt Bizi DeLirt Bizi KartaLım Bu Stadı BaşLarına YıkaLım

Çok İyiyiz!

beşiktaşı tebrik ederim darısı bize inşallah :D

Maç Bitmek Üzere 3-0 Net Bir Sonuç TebrikLer Beşiktaş...

3 olduuuuuuuuuuuuu ..
Alkışlar gol pasını veren İbrahim Toramana. O nasıl çalım İbooo

bu ne hız yaaa..müjdeyi ben vereyim dedim 3-0 diye ama bakıyorumda ben yatıyormuşum bee:)

Ve maç biter Tebrikler Kartalım.

Antep depLasmanı 3 fark . . .
TebrikLer . . .

ahh bi teprense şu bi silkinse beşiktaşım bu işi bitiririz biz bu sezon. ama açıkcası ilk yarıdaki oyundan hiç memnun değildim. ikinci yarıya değişiklikle başlar diye düşündüm hoca,ama bizi yanılttı.. her neyse şimdi zaman iyimser olma zamanı, net bi skor ile güzel bi galibiyet aldık. güzel bi milat olur bizim için şampiyonluk yolunda. bu arada fabian ernst süper bi transfer bence..o şutu keşke gol olsaydı dedim .

İşte güzel futbolun karşılığı!

Trabzonspor maçında bir türlü fileleri bulamayan toplar bu kez ağlarda. Tüm hızımızla zirveye yaklaşmaya devam ediyoruz. Turkcell Süper Lig'de 21. haftanın açılış karşılaşmasında Gaziantepspor, Beşiktaşımızı konuk etti. Kara Kartallar, ilk yarısında zaman zaman zorlandığı rakibini deplasmanda 3-0 mağlup etti. Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda oynanan maçta siyah beyazlılara galibiyeti getiren golleri 48. ve 87. dakikalarda Brezilyalı forvetimiz Mert Nobre ve 51. dakikada Şilili yıldızımız Rodrigo Tello kaydetti. Sarı kart sınırında olan futbolcularımızdan Rüştü, sarı kart görerek cezalı duruma düştü.

Beşiktaşımız Süper Lig'de bu galibiyetle puanını 39'a çıkartırken, rakiplerinin de puan kaybetmesini beklemeye başladı. Gaziantepspor ise 30 puanda kaldı. Takımımız önümüzdeki hafta İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile oynayacak.

ŞÜKÜRLER OLSUN ÇİFT FORVET
Gaziantepspor deplasmanında teknik direktörümüz Mustafa Denizli, sonunda taktiksel değişikliğe gitti ve Nobre ile Bobo'yu 11'de görevlendirdi. Delgado'nun sakatlığında, Yusuf'u da kenarda oturtmayı tercih eden Denizli; orta alanda Ersnt, Cisse, Tello ve Serdar Özkan'dan kurulu savaşçı bir kadro çıkardı. Çift forvet oynamanın meyvesini ise ikinci yarıda bulduğumuz gollerle almayı başardık.

İLK YARIDA SAVUNMA AĞIRLIKLI BİR FUTBOL
Beşiktaşımız maça temkinli başlarken, genelde takımımız Gaziantepspor'u üzerine çekerek kontrataklarla gol bulma peşindeydi. Ev sahibi olmanın avantajını kullanan kırmızı siyahlılar; Beto, Mehmet Yozgatlı ve Ivan ile zaman zaman tehlikli ataklar geliştirse de takımımız kapılarını gole kapattı.

SAVUNMA UYUMA!
İlk yarının son dakikalarında gevşeyen takımımız, kalesinde iki tane mutlak gol pozisyonu gördü. 41. dakikada çalımlarla ceza sahasına giren Bekir'in sert şutunda top az farkla üstten auta çıktı. Bu pozisyondan 4 dakika sonra Ivan sol çaprazdan çalımlarla ceza sahasına girdikten sonra kaleyi vurmak yerine pasını daha müsait durumdaki Beto'ya verdi. Bu futbolcunun, penaltı noktası üzerinden gelişine vuruşunda top, yandan auta çıktı. Son dakikalardaki konsantrasyon kaybı bize pahalıya patlayabilirdi.

NOBRE'Yİ ÖZELMİŞTİK
İkinci 45 dakikanın henüz başlarında Nobre takımımızı öne geçiren golü attı ve Beşiktaşımızı zorlu deplasmanda rahatlattı. 48. dakikada Tello'nun sağdan kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Nobre, Murat Şahin'den önce topa vurdu ve meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. Organize ilk atağımız golle sonuçlandı. Ligde en son 13. haftadaki Fenerbahçe maçında gol atan Nobre, bu şanssızlığını Gaziantepspor maçında kırdı: 1-0

TELLO'DAN ŞIK GOL
İlk golü bulmanın rahatlığıyla, rakibimizin üzerine gittiğimiz ikinci atakta ikinci golü bulduk. Gaziantepspor yediği ilk golün şaşkınlığını üzerinden atamadan, Tello'nun şutunu filelerde gördü. 51. dakikada sağdan gelişen Beşiktaş atağında Nobre ceza alanına girmeden pasını verdi. Bobo soldan gelen Tello'ya açtı. Tello ceza alanına girmeden yaptığı düzgün vuruşla Murat Şahin'in solundan topu ağlarla buluşturdu. Helal olsun Tello! Klasını konuşturdu: 2-0

RÜŞTÜ NE YAPTIN?
Beşiktaşımızın ceza sınırındaki futbolcularından olan Rüştü Reçber, 65. dakikada gereksiz bir sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. 65. dakikada sakatlık geçirdiği sırada rakip takım seyircilerin tezahüratlarını protesto amacıyla alkışlayan tecrübeli kalecimiz, Bünyamin Gezer'den sarı kart gördü. Takımımızın önümüzdeki hafta İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile oynayacağı maçta Rüştü görev yapamayacak.

NOBRE G.ANTEP'E PATLADI
Skorun rahatlığıyla oyunu istediği gibi domine eden Beşiktaşımız 87. dakikada Nobre ile bir gol daha buldu ve skoru 3-0'a getirdi. Fenerbahçe maçından sonra suskunluğa bürünen Nobre adeta kırmızı siyahlılara patladı. İbrahim Toraman sağdan ceza alanına seri çalımlarla girdi. Dip çizgiden içeri çevirdi. Nobre de gelen topu altıpas bölgesinden ağlara yolladı ve skoru 3-0'a taşıdı. Golden hemen sonra da yerini Yusuf Şimşek'e bıraktı: 3-0

5 FUTBOLCU YIRTTI
Beşiktaşımızda 6 futbolcu, sarı kart cezası sınırında bulunuyordu. Siyah-beyazlılarda, sezon başından bu yana 3'er sarı kart gören Rüştü, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Edouard Cisse ve Mert Nobre'den sadece Rüştü sarı kart gördü ve 22. haftadaki İstanbul Büyükşehir
Belediyesi karşılaşmasında cezalı duruma düştü.

ÇİFT FORVET OYNAMANIN RAHATLIĞI
Bobo ve Nobre ile çıktığımız Gaziantepspor maçının özellikle ikinci yarısında sık sık tehlikeler yaratan Beşiktaşımız, aradığı golleri de ikinci 45 dakikada buldu. Bobo ve Nobre'nin yanyana oynaması ile Gaziantepspor savunması yerinden ayrılamazken, tek sıkıntımız orta sahadaki Delgado oldu. Tello'nun yanına maestro olarak aranan Arjantinli yıldızımız olmasa da zorlu bir deplasmanda da galip gelmesini bildik.

Kaynak

Galibiyetleri seriye dönüştürmemiz gerekli.

ya bu denizliyi bir türlü anlayamıyorum.halen serdar özkan da ne diye bu kadar ısrar edersin???
cisse gibi bi adam 90 dakika sahada yürüyor sezonu bitirmiş kafasında ne etliye ne sütlüye karışıyor ayağındaki topla olumlu bir pas bile atamıyorr.pes doğrusuuuuu.
o ki çift libero oynuyacan zapoyu beke sivoku liberoya çek sağ kanata da al erkan zengini de serdar gibi sözde paftan gelmiş kendini messi zanneden ukala bir topçuyu (ki futbolculuğundan artık şüphe ediyorum) bize izlettirmee!!!!
yeterr valla kanserr ettinizz biziiii.

sindoma nın dedigi dogru serdar özkan resmen mahvetti atakları.toraman aynı pozisyona bir kere girdi gol oldu serdar 3 kere girdi 3 üde ölü pozisyon oldu.bu arada ernst gerçekten futbolu biliyor.bence cok iiydi bu macta...

Gaziantepin penaltısı verilseydi.BJK bu kadar kolay kazanamazdı.Diye Düşünüyorum Tabi Futbol Tebrikler Karakartallar.

Gaziantepin penaltısı verilseydi.BJK bu kadar kolay kazanamazdı.Diye Düşünüyorum Tabi Futbol Tebrikler Karakartallar.

haklısın diorum bende eğer o penaltı verilse antep iice geri yaslancak ve şişirme toplarla en fazla beraberlik kurtarılacaktı ama o pozisyon ne kadar penaltıydı buda tartışılır o pozisyon penaltıysa her kornerde 8-10 tane penaltılık hareket var...

köt oynadı dün BEŞİKTAŞm skor aldatmasın bence ben hiç memnun deilim dünkü oyundan yan toptan 1. gol geldi tello kendi çabasıyla 2-0 yaptı ibrahim toraman tamamen kendi becerisiyle nobreye alda at dedi 3 oldu şimdi soruorum hani organize atak hani takım oyunu?? dün BEŞİKTAŞm bunların hiç birini yapmadı 3 puan güsel tabi ama skor aldatmasın hiç ii oynamadık

evet bence skor kimseyi yanıltmasın ben ilk yarı bitince devre arasında tv yi kapatmayı bile düşündüm.misafirim olmasaydı seyretmiycektim açıkcası.. öyle futbol mu oynanır yazık yani ? beşiktaş gibi bir takım ay'a bile gitse 5-6 as futbolcusundan yoksun da olsa öyel futbol oynamaya hakkı yok. ayrıca bu cisse ve serdar özkan paşa çocuğu mu nerden geliyor bu torpil de öyle haplanmış gibi geziyorlar sahada anlayamadım. erkan zengin diye bi adam aldınız bomba diye patlattınız madem al oynat da biz de en azından fikir sahibi olalım. umarım ki ilerleyen haftalarda oyunumuzu daha iyi yönde düzeltiriz.

Geri