G/Ç aygıt hatası...yardım lütfen???

cihanito

New member
Reaction score
0
usb'yi bilgisayarıma taktıktan sonra açmak istedim fakat ne zaman açmaya çalışsam ''F:\erişilemez.'' hemen altındada ''Bir G/Ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi.'' diyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?..yardımcı olursanız çok sevinirim..:((

arkadaşım format atmayı dene düzelmezse usb de kısa devre yapıp bozulmuştur.garantiye gönder gitsin.

arkadaşım araştırmalarımdan aldığım en iyi sonuç şöyle ;

başlat-->çalıştır-->cmd-->chkdsk/r x: (x senin usb belleğini gösteren harf)

bunu bir denemeni öneririm..olmazsa yüksek ihtimal usb'de bir sorun varmış..

akadaşım usb yi taktığın portun açık olduğundan emin ol.. olmazsa başka bir porta tak dene..
bu da olmazsa usb nin en son güncel paketini yükle ....
o da olmazsa takmış olduğun usb de sorun var .. garantiye yada tamire gönder...

arkadaşlar ben format attım daha yeni yine aynı hatayı veridi ama başka usb leri okuyo benim usb de sorun olsa dicem olsa başka bilgisayarda okumaz benim bilgisayarın usb giriş yerinde sorun olsa dicem başka usbleri okumaması lazm bende şaştım vallaaa :)))

arkadaşlar ben format attım daha yeni yine aynı hatayı veridi ama başka usb leri okuyo benim usb de sorun olsa dicem olsa başka bilgisayarda okumaz benim bilgisayarın usb giriş yerinde sorun olsa dicem başka usbleri okumaması lazm bende şaştım vallaaa :)))

anlattıklarına bakarsak usb ile bilgisayarın uyuşmamazlığı var.dolayısıyla donanımsal bir sorun diyebiliriz.

usb'yi bilgisayarıma taktıktan sonra açmak istedim fakat ne zaman açmaya çalışsam ''F:\erişilemez.'' hemen altındada ''Bir G/Ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi.'' diyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim?..yardımcı olursanız çok sevinirim..:((

dostum bilgisayarım sağ tıkla>yönet>aygıt yöneticisine tıkla.sağ tarafta herhangibir aygıtın üzerinde sarı renkli soru işareti var mı? bi bak.

Geri