Gına Gelmi$ Gülden YalandaN..!!

Tragedy

Photo Manipulator
Reaction score
0
632831811219371662.jpg
Betersin Betersin Betersin Sevdaaaa
Beni benden alıp alıp götüren
Saçını rüzgara katarsın sevda
Şaşma ufuk gibi yandığıma sen
Bende doğar bende batarsın sevda

Afet! Yakar diye duyulmuş sözün
Bir çift namlu gibi oyulmuş gözün
Beni vamıka çeviren bengusu yüzün
Mermini şurama atarsın sevda

Ben gündoğusunda beklerken seni
Sen hep lodosa açtın yelkeni
Turnalar mı alıp gitti neşeni
Şimdi hangi koyda yatarsın sevda

Bırak! Sürükleme suyuna beni
Hedef ben idim yayına gerdin beni
Ne deşhet getirdin oyuna beni
Betersin Betersin Betersin Sevda...​
Alıntıdır..

632828310110391583.jpg
Canım çıkmış faldan yalandan...
Mimiklerin yol vermiş dumandan
Ara sokaklardan
Sonra sıradan
Ellerini verme
Sahte gülücüklerinle
Bir daha gelme
Gidiyorsan durmadan...
Sarı güller ne için
Beyazlar kırmızılar nerde
Seveceksen sevme
Yarım çıkmış faldan
Canımdan...
Gına gelmiş gülden
Yalandan...
Birde hep arta kalandan...​

Deecay​

Bir damla gözyaşı yaşatır beni...

Battered4.jpg

Ağıtlarım kalmış rüyalarıma
Farkına varmamış uyudukça
Gözyaşlarım...
Sonrasında akmamış..
Batırdığım yürekler
Kara saplanmış bir bir
Şimdi hangi gerçek
Ağlatır beni...
Görünen her kim
Bu resme bakmamış
Yanık dökük virane gönül
Albümler anlatır beni...
Zahiri aşikar maske
Tinsiz bedenler...
Andolsun zeytine
Dal neresinde...
Lalezar elinde bıçkı
Yakamozlara budatır beni...
Bir dünya... bir söz bitmez
Dönüp durdukça alem semada...
Bir koku... bir rüzgar özletir beni...
Mecnunun çöllerinden
Ferhatın dağlarına
Dolaşan bir türküdür aşk...
Bir damla gözyaşı yaşatır beni...

Deecay

632831057701495956.jpg

Seni seviyorum,
Çünkü her sabah senin kalkmanla güneşim doğuyor dünyama... Mutluluğumu sana adıyorum bu da senin bir sonraki gün yeniden doğmanı sağlıyor. Her uyanışın yeni bir güneş oluyor...

Seni seviyorum,
Çünkü senin için rengarenk olmak yaşama sevinci veriyor bana. Varlığın monotonluktan kurtarıyor hayatımı. Her şeyde gördüğünü sandığın benim değil sevginin rengi..

Seni seviyorum,
Çünkü ısıtılacak minik ellerin bana varlık sebebi oluyor...

Seni seviyorum,
Çünkü tıpkı benim gibi her şey sende amacına ulaşıyor. Sen olmasan anlamsızlık uçurum olup herkesi içine çekerdi eminim. Ben doğduğundan beri varım o minicik kalbinde evet... Sevgiyim ben beni sen çıkardın gün yüzüne...

Seni seviyorum
Çünkü hep beni düşünüyorsun benim seninle olmamı sağlıyorsun... Gönül gözünle gördün beni ya dünya kararsa ne yazar...

Seni seviyorum
Çünkü gece ile gündüz olmakta, yıldız ay yada güneş olmak da sen varken yakışıyor bana... Parlayışım seninle oluşumun neşesi, sen varken hiç kaybolmayacak olmanın heyecanı...

Seni seviyorum,
Çünkü senin beni hissetmen cennet, unutman ise cehennem..

Seni seviyorum
Çünkü gülümsemenin ne olduğunu bir sen biliyorsun... Bir gülümseme ile kötülükler yerle bir olurken her seferinde sen yine bir güneş oluyorsun ve doğuyorsun dünyama tıpkı tüm masumiyetiyle gülümseyen bir papatya gibi... Gülümseme papatyaya dönüyor sende...

Seni seviyorum,
Çünkü soyut bir sevgi iken, sende hayat bulup bir insana dönüşüveriyorum ben...

Söz yetmez evet olsun ben yine de seni seviyorum...​

Alıntıdır..​

..::Canım::..

girl-crying-small-l.jpg

Yüreğimin taa içine giriyor canım
kanayan tüm yaralarımı kapatıyor
kandan gözyaşlarımı siliyor birde
ruhumun içine de gir canım

bir bunalımın içindeydi hep bir yanım
iki dünya arasında gidip gelen hayatım
çepeçevre ateşe direnen bir yanım
hayatımın içine de gir canım...

dört duvar dağlar yıldızlardan çatım
gece güneşi kadar karanlık bahtım
esen rüzgarlarla haberler saldım
evimin içinede gir canım...

Deecay

Dört Mevsim ve Sen..

Dün yine rüyalarımdaydın ve biliyorum ki yarında yine sen olacaksın düşlerimde...

Yatağımdan kalktığımda, yastığım değil sen öpeceksin yanaklarımdan, günaydın diyerek. Yüzümü yıkarken avuçlarımdan akıp giden sen olacaksın ve seni vuracağım yüzüme buz gibi. Kahvaltı ederken seni atacağım çayıma şeker yerine. Zeytin tanelerini gözlerin, peyniri tenin sayacağım, ekmeğimse aşkın olacak, öylesine kutsal...

Peşinden ilk sigaramdan bir nefes çekeceğim, ciğerlerime sen dolacaksın ve sabah kapıdan çıkarken seni bulacağım aynaya baktığımda. Düşeceğim yollara, sana rastlarım umuduyla çevreme bakacağım gülümseyerek. İş yerimde de bulacağım seni, bilgisayar ekranımda bile sen olacaksın. Gelen tüm evrakı senden gelen mektup neşesiyle açacağım, senin göndermediğini bile bile. Bir gazete alacağım elime, seni okuyor gibi okuyacağım her haberi, seni göreceğim baktığım her resimde. Her köşe yazısında seni yaşayacağım...

Yine akşam olacak içimde hüzünle ve yavaş yavaş kararacak ortalık. Ama yine de bir umut olacak içimde. Çünkü yarın yine gün doğacak ve yine bir tam günüm seninle yaşanacak. Bu kış günlerinde ruhumu senin sıcaklığın ısıtacak bahara dek...

Sonra baharla birlikte, yeni yeni aşık oluyormuş gibi seveceğim seni delice. Her gördüğüm gelincikte senden bir parça, her kokladığım kır çiçeğinde senin kokun ve her gördüğüm kelebekte senin nefesin olacak...

Yaz geldiğinde sende serinleyeceğim, yaşadığım günler seninle uzayacak. Miskinlik yapacağım kumsala oturup ve yanımda hep sen olacaksın. Gece kumsalda ateş yakacağım, kor olacak ateş, bense senin gözlerine bakarak söyleyeceğim aşk şarkılarını.

Sonbahar geldiğinde dökülen yapraklar üzmeyecek beni. O sararan yapraklar düşerken toprağa, aşkım bir kez daha yeşerecek. Sonbahar yağmurları saklayacak özlem dolu gözyaşlarımı. Yine de gülümseyerek bakacağım çevremdeki insanlara. Çünkü ben seni tanıyabilecek, yaşayabilecek şansa sahip oldum deyip avutacağım özlemimi...

Ardından biten sonbaharda umurumda olmayacak. Nasılsa yine kış gelecek ve yine kar yağacak toprağa ve içim yine seninle temizlenecek, bembeyaz olacak ruhum...

Alıntıdır..​

yüreğine sağlık hepsi birbirinden güzel di.

Geri