Gıcık CHP

degazor35

TÜRK oğlu TÜRK
Reaction score
0
forumda bu kadar HIYAR varken,ortalığın CACIĞA dön
Gıcık CHP

Ulusal davamız ya Eurovision CHP sazan gibi atladı yine. Mor ve Ötesi’nin Türkiye’yi temsil etmesinden işkillenmişler bu sefer. Amasya milletvekili Hüseyin Ünsal hesap soruyor. Niye Mor ve Ötesi, başka biri değil. Mor ve Ötesi ne kadar cukkalayacak. Dedim ya gıcık bunlar. Kim önerdi, kim buldu bilmem ama leziz bir tercih Mor ve Ötesi. Duruşları, sound’ları ile Türkiye’nin en iyi gruplarından biri. Ülkelerin siyaset masturbasyonu mecrası olan Eurovision’da farklı bir ses ve soluk olacaklardır, rahat bırakılırlarsa ya da bezdirilmezlerse. Durum bu iken Hüseyin Ünsal niye kılçık atıyor diye de merak ettim. Beyefendinin kişisel internet sitesinde kısa bir tur attım. Kültür sanat ile ne kadar ilgili diye. Projeler bölümünde maşallah her konuda bir ahkamı var. Kültür sanat bölümünde en önemli projelerinden birini yazayım da anlayın siz gerisini. ‘El sanatlarının gelişimi için gerekli her türlü çalışma yapılacaktır.’ Gel de gülme...

Mustafa HOŞ - Star Gazetesi 15-12-2007

chp eleştirsin dogru veya yalnıs olması önemli diil alısın artık yaw....

Mor ve Ötesi gibi kaLiteLi müzik yapan topu topu kaç grup var Türkiye'de.
Öküz aLtında buzağı aramaya gerek yok :D

Tek dertLeri herşeye muhaLefet oLmak [MuhaLefet yapmak için muhaLefet yapıLmaz, sokamadıLar şunu kafaLarına] Eurovision da Türkiye'yi DUMAN temsiL etseydi, bu sefer neden DUMAN?
diye sorarLardı eminim...

Tek dertLeri herşeye muhaLefet oLmak [MuhaLefet yapmak için muhaLefet yapıLmaz, sokamadıLar şunu kafaLarına] Eurovision da Türkiye'yi DUMAN temsiL etseydi, bu sefer neden DUMAN?

ben duman ı daha çok seviyordum.bir başlardı:
ammman amman diye
valla çok da güzel olurdu...

ben kendim sevmeme rağmen chpyi adamı soğutuyorlar partiden bu kadar doğru bi seçim nasıl eleştiriliyor anlamıyorum

Önersin bi sanatçı veya grup bizde yorumumuzu yapaLım.. deLinin biri kuyuya ta$ atmı$ 40 kişi cıkaramamış misaLi..

Bu aptal 2.- 3. sınıf yarışmayı niye bu kadar ciddiye alırlar anlamam... Sanırım dünya üzerinde bizden

başka ciddiye alan yok bu kadar fazla...

CHPLİYİZ ATATÜRKÇÜYÜZ!!! ATAMIZIN KURDUĞU PARTİ HAKKINDA DÜZGÜN KONUŞUN!! Şahısa istediğinizi deyin ama partiye hakaret etmeyin!!!

CHPLİYİZ ATATÜRKÇÜYÜZ!!! ATAMIZIN KURDUĞU PARTİ HAKKINDA DÜZGÜN KONUŞUN!! Şahısa istediğinizi deyin ama partiye hakaret etmeyin!!!

katılıyorum kardeşim Atatürk, silah arkadaşları ve halkımız olmasaydı bu ülke biraz zor kurulurdu şimdi yok fransızın ingilizin yunanlının italyalının altında ezilip giderdik Atatürk isteseydi tek partili yönetimi uygulardı ama adam LAİK miş halkınıda düşünmüş ve böyle bişey uygulamış tmm CHP kötü yönetiliyo bazen de saçmalıyoda ama Atatürk'ün kurduğu partiyede laf atmak doğru olmaz gibi geliyor!

iyide neden gıcık chp...

neden sadece bir millet vekilinin saçma sapan yorumu bir partiye mal ediliyor. konuyu başlatan arkadaş sende biraz genelleme yapmışsıın.. saçma olmuşl kusura bakma.. gıcık milletvekili desen tamam.. ama bütün partiyi yargılama.. biliorum sevmiyorsun chp yi...

CHP'liler gitsinler eurovisyona anca boş işkembeden bağırmakdan başka yaptıkları bişe yok :)

Geri