- Evet Gamze, yarismaya izmir'den katiliyorsun peki etiyopya'daki aclar icin ne yapmak isterdin elinde imkanlar olsa ?
- Eee seeyyy kikiri ehh yani cok uzuluyorum onlar icin ayyhh gercekten herkes yardim etmeli onlara cok uzuluyorum ayric....
- Evet gamze'ye bu duygu yuklu mesaji icin cok buyuk alkis istiyorum
- Evet pınaaaar ıssız adaya düşsen yanına alacağın üç şey nedir?
- Eeoeee mayom, tacım, bi de asam
- Ece, elinde uc sey olsa dusmek isteyecegin ada nedir
- Sevdigim, unesco baskani.. .. .. bi dakka yanliz anlamadim
- Pınar hayatında vazgeçemeyeceğin bir şeyi tek kelime ile özetlemen gerekeirse ne derdin?
- Esmer...
- Sanırım bu yeterince açık öyle değil mi sevgili seyirciler ah hah ha
- Melis gerçek aşka inanıyor musun?
- Evet can-ı gönülden inanıyorum.. yani bence herkes birbirini sevse ne güzel olur bunu diyorum ben..
- Bravo... Çok güzel bir mesaj da verdi bizlere melis.. alkışlıyoruz
- Peki Gülin ülkemizde son yıllarda yaşanan seni en derinden etkileyen olay nedir?
- Tarkan ın avrupa çapında bir star olması
- Sanırım bu da yeterince açık öyle değil mi sevgili seyirciler ah hah ha
- Ayşe en sevdiğin yemek nedir?
- Portakallı ördek ve hoze kutinyo çorbasına bayılırım.. sağolsun jüri üyeleriyle dü..
- Öhöms... demin etiyopya falan hani...?
- A tabi unutmuşum.. onları düşünmekten yediğimden tad alamadım, boğazımdan geçmedi vallahi dün gece
- Bu ince düşüncesinden dolayı ayşe yi alkışlıyoruzzz..
- Evet şimdi Eda kutumuzdan sorunu çekiyorsun?
- Türkiye çöl olmasın diye cevap vericeğim soruyu mu çekicem? aaa ama yok o burda?
- Eeeeeööö çok şakacısın eda! alkış alkış!
- Ama bulamıyorum?
Bu yarismayi sen diil de baska bi arkadasin kazanirsa ne hissedersin?
- Aaaaaa cok mutlu olurum tabii kiiiiii, biz kampta cok guzel gunler gecirdik, cok sey paylastik, gerci benden baska hepsinin seluliti neyin var ama, ku$ bocek..
- Evet Sevgi sıra geldi son sorumuza asla vazgeçemeyeceğin bir şey var mı hayatta?
- Var..
- Ve o nedir?
- Ihmmhihihihihi
- Anlıyorum..o "şey" için "büyük bir alkışa ne dersiniz?
- evet sevgili deniz hayatta tek bir şeyi değiştirme şansın olsaydı neyi değiştirirdin?
+ şimdiii bütün dünya şimdi söylediklerime bir inansa ah bir inansa hayat bayram olsa insanların hepisi elele tutuşsa birlik olsa uzansak mayemide bi sahile güneşlensek doya doya hepimiz kardeşiz bu öfke ne diye dağlar dağlar istersek yerinden oynatırız walla..
- ıhıımm ıı kemküm şeyye eeeıııı eweeeet bu çok çok güzel ve açıklayıcı messajı için denize bir alkış istiiiyoruuuzzzz efem.. :sigara:
- Eee seeyyy kikiri ehh yani cok uzuluyorum onlar icin ayyhh gercekten herkes yardim etmeli onlara cok uzuluyorum ayric....
- Evet gamze'ye bu duygu yuklu mesaji icin cok buyuk alkis istiyorum
- Evet pınaaaar ıssız adaya düşsen yanına alacağın üç şey nedir?
- Eeoeee mayom, tacım, bi de asam
- Ece, elinde uc sey olsa dusmek isteyecegin ada nedir
- Sevdigim, unesco baskani.. .. .. bi dakka yanliz anlamadim
- Pınar hayatında vazgeçemeyeceğin bir şeyi tek kelime ile özetlemen gerekeirse ne derdin?
- Esmer...
- Sanırım bu yeterince açık öyle değil mi sevgili seyirciler ah hah ha
- Melis gerçek aşka inanıyor musun?
- Evet can-ı gönülden inanıyorum.. yani bence herkes birbirini sevse ne güzel olur bunu diyorum ben..
- Bravo... Çok güzel bir mesaj da verdi bizlere melis.. alkışlıyoruz
- Peki Gülin ülkemizde son yıllarda yaşanan seni en derinden etkileyen olay nedir?
- Tarkan ın avrupa çapında bir star olması
- Sanırım bu da yeterince açık öyle değil mi sevgili seyirciler ah hah ha
- Ayşe en sevdiğin yemek nedir?
- Portakallı ördek ve hoze kutinyo çorbasına bayılırım.. sağolsun jüri üyeleriyle dü..
- Öhöms... demin etiyopya falan hani...?
- A tabi unutmuşum.. onları düşünmekten yediğimden tad alamadım, boğazımdan geçmedi vallahi dün gece
- Bu ince düşüncesinden dolayı ayşe yi alkışlıyoruzzz..
- Evet şimdi Eda kutumuzdan sorunu çekiyorsun?
- Türkiye çöl olmasın diye cevap vericeğim soruyu mu çekicem? aaa ama yok o burda?
- Eeeeeööö çok şakacısın eda! alkış alkış!
- Ama bulamıyorum?
Bu yarismayi sen diil de baska bi arkadasin kazanirsa ne hissedersin?
- Aaaaaa cok mutlu olurum tabii kiiiiii, biz kampta cok guzel gunler gecirdik, cok sey paylastik, gerci benden baska hepsinin seluliti neyin var ama, ku$ bocek..
- Evet Sevgi sıra geldi son sorumuza asla vazgeçemeyeceğin bir şey var mı hayatta?
- Var..
- Ve o nedir?
- Ihmmhihihihihi
- Anlıyorum..o "şey" için "büyük bir alkışa ne dersiniz?
- evet sevgili deniz hayatta tek bir şeyi değiştirme şansın olsaydı neyi değiştirirdin?
+ şimdiii bütün dünya şimdi söylediklerime bir inansa ah bir inansa hayat bayram olsa insanların hepisi elele tutuşsa birlik olsa uzansak mayemide bi sahile güneşlensek doya doya hepimiz kardeşiz bu öfke ne diye dağlar dağlar istersek yerinden oynatırız walla..
- ıhıımm ıı kemküm şeyye eeeıııı eweeeet bu çok çok güzel ve açıklayıcı messajı için denize bir alkış istiiiyoruuuzzzz efem.. :sigara: