Güzellik SIRLARINIZI bu baslik altinda paylasin (bakalim kim napiyomus ):p

pasaklı

New member
Reaction score
0
buraya sadece deneyip uyguladigniz memnun kaldiginiz seyleri yazin kopyala yapistir olmasin

ben basliyim :p
yuzumun parlamasi ve puruzsuz olmasi icin 2 gune bir sütle temizliyorum :)
bi ara bal,limon,sut ucunu karistiriyodum yuzume suruyodum gerginlik hissi veriyo:p

Ben yüzüme salatalık kabuğu yada karpuz suyu sürerim aradada cildimi havalandırmak için yoğurt sürerim:D

sen zaten güzelsindir pasakli ne gerek var bunlara:)

ben sodayla temızlıorum :D :D

inanmayın bı kız arkadasım böle yapıodu we işe yarıodu pehhh eskileri özledim baq simdi..

Walla ben 3 günde bir önce yüzüme buhar banyosu yapıp sonra arıtılmış 1 litre suya 2 çorba kaşığı amonyak katarak yüzümü yıkıyorum..Etkisi süper,en azından kızlar ööle söölüyo ;)

odyyseus' Alıntı:
Walla ben 3 günde bir önce yüzüme buhar banyosu yapıp sonra arıtılmış 1 litre suya 2 çorba kaşığı amonyak katarak yüzümü yıkıyorum..Etkisi süper,en azından kızlar ööle söölüyo ;)

buyrun buda light erkek oluor :) erkek hic maske yaparmı ahahaha :)

Maske felan yazmıyo orada,sadece yüzümü yıkarım demişim,dikkatli okusana yaff :) ama light denmez ona hem,oda ayrı konu...

edit : ehehe,lanet olsun,cok yakısıklıyım yaff,esmer bile çekemedi ;)

sadece neyle temislediimis önemli diil temis cilde nası davrandıımıs önemli.. ben gözümün içine siyah kalem sürmek yerine gözünün altına gümüş rengi kalem sürüorum.. ne renk makyaj yaparsanıs yapın çok ii görünüo..

Geri