güzel dostlar selam:) yardım eder misiniz?

erkanistanbul

New member
Reaction score
0
dostlar bana bir ''ip ile mobese kamerası izleme'' programına ihtiyacım var. yardımcı olursanız çok sevinirim:)

mobese kameralarının izleme izninin emniyetten alınması gerek bildiğim kadarıyla

program bir ara bulmuştum formmattan sonra gitti. hem bütün kameraların ıp adresleri vardır dostum ...

zannetmiyorum

peki bağlantı kurulumu nasıl yapılıyo :) hem kameracı bir arkadaşım da söylemişti... ıp numarasında kameralara bağlantı yapılıyo öyle olmasa ünlü hackler nasıl mobeselere bağlancak kablo hattı mı çekicek... bu hakkında tam olarak bilgin varmı dostm çünkü ben bir kaç kere alarm,kamera ve güvenlik işinde çalıştımda.. hem mesajda diyorum ki bulmuştum kaybettim:) yani vardı ama şimdi bulamıyorum:) cevap yazdığın için teşekürler...

belirli mobeseler vardır onları izleyebilirsin ..onları googleye yazsan dahi çıkar bazı programlarda extra olarak verilmiştir tüm mobeseler değil halka açık olanları izleyebilirsin ...

teşekkürler:) peki telefondan mobese kamerası izleniyorsa nasıl bağlantı kuruldu... yani bağlnatı için bir adres ile bağlantı kurulumu şart ve ıp numarası olmasa uydu mobeseye nasıl bağlanıcak...... hem mobese izlemeleri ''Anonymous ve redhack'' yaptı....neyse dostlar cevap için sağolun konu kapanmıştır...

boş boş işlerle uğraşıyor yahu. polis sana kamerasını izleme izni verir mi yahu? Belediyelerin kameralarını dene.

keşke cevap vermeseydin sende boş boş konuşmuş oldun:D konu kapanmış adam cevap yazıyo:D

Geri