Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
peki bağlantı kurulumu nasıl yapılıyo hem kameracı bir arkadaşım da söylemişti... ıp numarasında kameralara bağlantı yapılıyo öyle olmasa ünlü hackler nasıl mobeselere bağlancak kablo hattı mı çekicek... bu hakkında tam olarak bilgin varmı dostm çünkü ben bir kaç kere alarm,kamera ve güvenlik işinde çalıştımda.. hem mesajda diyorum ki bulmuştum kaybettim yani vardı ama şimdi bulamıyorum cevap yazdığın için teşekürler...
belirli mobeseler vardır onları izleyebilirsin ..onları googleye yazsan dahi çıkar bazı programlarda extra olarak verilmiştir tüm mobeseler değil halka açık olanları izleyebilirsin ...
teşekkürler peki telefondan mobese kamerası izleniyorsa nasıl bağlantı kuruldu... yani bağlnatı için bir adres ile bağlantı kurulumu şart ve ıp numarası olmasa uydu mobeseye nasıl bağlanıcak...... hem mobese izlemeleri ''Anonymous ve redhack'' yaptı....neyse dostlar cevap için sağolun konu kapanmıştır...