Güya Gizli noları Gösteriyormuş (Ceptel Proğramı) Nokia.

un4given

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar başka bi forumda rastladım güya sizi arayan gizli numaraları gösteriyormuş. Proğramın nasıl kullanıldığı felan yazılmamış. Rar dosyasının içindeki metinbelgesinden anladığım kadarıyla proğram nokia telefonlar için. Benim tel nokia değil deneme imkanım yok bu yüzden.

http://rapidshare.de/files/3021049/Xcaller_1_1__1_.01.rar.html

yalan böle bişey olmaz daha önce bunu çok yayınladılar ama hiç biri bi foka yaramaz programlar çıktı
ama eline sağlık dostum

yok kardeş göstermiyo bu program sokak ortasında telefonunu çaldırıp biriyle konuşuyormuş gibi hava atmana yarayan bi program sadece o kadar

bu program arayan gizli noları gösteren bir program değil ben yükleyip arkadaşımda denemiştim (nokia 6230 mu 6260mı ne katlanan cinslerden) programın amacı örn:kız arkadaşınızla oturuyorsunuz ama öteki manita sizi başka yerde bekliyo muhakkak kurtulmanız gerek telefonu ayarlıyorsunuz.Ayarladığınız saatte sizi sallamasyon bir numara arıyormuş gibi davranıyor. sizde cevap veriyor ve rol yeteğinizi konuşturuyorsunuz ve olay mahallinden kaçıp diğer manitanın yanına gidiyorsunuz :D

hımm ok banada pek inandırıcı gelmemişti ama belki doğrudur die çünkü ben ilk defa rastlamıştım böyle bir iddaaya Neyse yinede bir proğrammış :)

DeacoN.FRoST' Alıntı:
bu program arayan gizli noları gösteren bir program değil ben yükleyip arkadaşımda denemiştim (nokia 6230 mu 6260mı ne katlanan cinslerden) programın amacı örn:kız arkadaşınızla oturuyorsunuz ama öteki manita sizi başka yerde bekliyo muhakkak kurtulmanız gerek telefonu ayarlıyorsunuz.Ayarladığınız saatte sizi sallamasyon bir numara arıyormuş gibi davranıyor. sizde cevap veriyor ve rol yeteğinizi konuşturuyorsunuz ve olay mahallinden kaçıp diğer manitanın yanına gidiyorsunuz :D

ohuohu olay çok iyi açıklanmış çapkınlar için ideal :D

barış imzan güzelmiş kalbini sökmüşler olum almaya gitsene
programda bi foka yaramaz :)
aha babam arıyo deyip milleti kandırcan

MuH4mm3T' Alıntı:
barış imzan güzelmiş kalbini sökmüşler olum almaya gitsene
programda bi foka yaramaz :)
aha babam arıyo deyip milleti kandırcan

Boşver dostum o kalp bana ait diil zaten ona ait ;)

avratın utanmasıda yok çantaya koymuş gidiyo garanti eve gidip közleyip yiyecek ahlaksız karı

benim işime yarar

Hiç boşuna uğraşmayın böyle fake programlarla.. :)

Şu gizli Numara olayına GSM operatörleri Müdahale edemezken siz basit bir Symbian program ile mi müdahale edeceksiniz..İmkansız

Öyle bir program yok.Boşuna indirmeyin gereksiz

İyi forumlar

Geri