Güvenli Sorf ~ İnternette Güvenliği Elden Bırakmayın !!

ellerine sağlık, bazen elimizdekini kaybedice değerini anlarız, pc ler çökünce açıklamana akın ederiz ... değilmiii

eline sağlık güzel olmuş teşekkürler

Ben yeni bir internet kullanıcısı olarak böyle yararlı bilgileri ilk kez okudum.Toplumu bu konularda bilinçlendirme çabalarınız tarafımdan takdirle karşılanmıştır.Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.Teşekkürler Kardeşim.

hellboy dai eline sğlkkk... : )

Bütün yazını okudum hocam nerdeyse 9 yıldır internet kullanıyorum insan ne kadar tecrübeli olursa olsun kesinlikle okuyup dikkate alınması gerekilen bir yazı olmuş bence burda anlatılanlar sağlıklı bir şekilde bilgisayar kullanıp internete bağlanmanın anakurallarıdır eline emeğine sağlık saygılar

sağolasın hepsini okudum şimdi ilk işim firewall yüklemek ama ben firewall olarak windowsunkini kullanıyodum iki firewallı aynı anda kullanamıyoruz herhalde yani zone alarmı yüklediğim de windowsunkini kapatmam gerek herhalde değilmi

Ellerine ve bilgine sağlık.

Ben baştan sona kadar okudum;)

Herkesin okuması gereken bir döküman..

Bende yazdığıklarını okurken bilgisayarda bazı değişiklikler yaptım..

Mesela "uzaktan yardım isteklerinin gönderilmesini"

Bu bende açıkmış bunu kapattım..

Ondan sonra kaspersky internet security yeterli diyodum ben sadece o yüklüydü,

Şimdi "Ad-aware se personal" kuracağım..

Ayrıca kis de antivirus özelliği de var diye ayrı bir antivirus kullanmamaktaydım ama şimdi onun yerine "kaspersky Antivirus"yükümeyi düşünüyorum..

Kis'in yerinede Zone Alarm kuracağım;)

Ben bunları yapıcam şimdi,herkesinde bu dökümanı okuyup önlemlerini almasını
istiyorum..

ELine sağlık tekrardan HeLL HaCKheLL deki en iyi dökümanlardan biri bence bu;)

Not: Bence konu sabitlenmeli,diğer konulara karışıp unutulmaması için..

Arkadaşa katılıyorum. Bigisayarımı dün formatladım. Sadece zon alarm konusunda çekincem var. başka biryerde eğer çok iyi port kullanmayı biliyorsanız kullanın diye bir uyarıya rastladım. ve ben daha port'un ne olduğunu dahi bilmiyorum. ben de arkadaş gibi bir iki işlemi hemen yaptım. diğerlerini de en kısa zamanda yapacağım. Ellerine sağlık teşekkürler.

güzel paylaşım olmuş gerçekten herkezin bilmesi gereken şeyler mevcut

Yazılarınızdan çok faydalandım her şey için çok tşk ederim.emeğinize sağlık...

bilmeyenler için çok faydalı bilgiler, ellerine sağlık

çok güzel paylaşım teşekkürler.. gerçekten iyi emek sarfedilmiş.. yalnız bikaç sorum olacaktı, w.rd.m keylogger gibi bi antivirüse yakalanmayan bir keyloggerı bu yöntemlerle geçebilmek mümkünmü, en son w.rd.m keyloggerı denediğimde ne kaspersky nede başka bir antivirüs spyware ona engel deildi... bunu engelleyecek bir yöntem olabilir mi ? keyscrambler programını kurmak, virüsü kabullenip sadece şifreleri vermemek için yapılmış, ben virüsü kabullenmicek tarzda bi yöntem arıyorum..

tesekkür ederim ellerine saglik cok güzel bir dökuman olmus tekrar okudum

çok güzel bir anlatım olmuşş tekrardan ellerinize sağlık bu aralar internette herşeyden worm çıkar oldu tekrar okudum

Geri