güsel görünmek için ....

infatuate

İstirahatte
Altın Üye
Reaction score
0
Tayland'daki Padaung kabilesinin kadınları boyunlarını uzatmayı bir güzellik sembolü olarak görüyorlar...

42x6tqf.jpg

4brsi28.jpg

44v09px.jpg

2qnb9rc.jpg

30mtwmp.jpg

:saskin

çağlar önce düşman baskılarından kurtulmak için kendilerini çirkinleştiren sadık kadınlarda bir süre bu güzellik sembolu olmuştur.. eline sağlık

ßenim merak ettiqim oLay o takıLar war ya onLar oLmadan ßoyun nasi qösüküo
yada o kafa o takıLar oLmadan o sekiLde dimdik havada durabiLiormu :) aLLah qöstermesin bi kaza olsa ztn o takıLar yamuLcak ßoquLcakLar :)

Bende tvde görmüştüm gerçekten enteresan yaa böyle yapmak için başka şekildede güzel görünebilirler..

asede' Alıntı:
ßenim merak ettiqim oLay o takıLar war ya onLar oLmadan ßoyun nasi qösüküo
yada o kafa o takıLar oLmadan o sekiLde dimdik havada durabiLiormu :) aLLah qöstermesin bi kaza olsa ztn o takıLar yamuLcak ßoquLcakLar :)

bi zamandan sonra onları çıkaramıolar, çünkü boyunları kırılıo, onlarla ölmek zorundalar =)

way be ama bana hiç güzel gelmedi arkadas... çok saçma şeyler... tşkler.

töbe yaa...bu nası iştir anlamadım?:D

Bunlar kafayı yemişler ya :=)

çatlaks bunlar yavv ( s yi çoğul olsun diye koydum. çatlaklar anlamında:) )

ııyyyy çok kötü espiriydi kabul :vur

ben bunların belgeselini izlemiştim boyunlarındakini belli bi yasta cıkarıolar upuzun bi boyunları oluo bana göre hoş görünmüodu :saskin

enterasan bişey ama oradaki erkeklere demekki güzel görünüolar görünmeseler yapmazlar ama bnce kötü :S :emzik

bir süre sonra boyun kasları ve kemikleri zayıflıyor ve o halkaları çıkardığı taktirde başın ağırlığını taşıyamayarak kırılıyor. sonuç ölüm.

çok kötü. artık orada yaşayanların bir çoğu kullanmıyormuş. sadece geleneklerine bağlı olanlar ve turist çekmek için kullanılan yerler varmış bildiğim kadarıyla.

Maynak çok şu koca dünyada :D Daha ne deliler var

Geri