güncel'e mod adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herzaman yeni arkadaşLarın aramıza katıLması düşüncesindeyim

günceLde taqılan bir kaç üye var..benim onların içinde en coq tercih ettiğim arkada$Lar

everestmc pointır we crazyquake her üç arkadaşta coq sewiyeLiLer...BEN onlardan birinin

oLması taraftarıyım.. -1

Güncele fazla takılmam ama sen zaten modsun bir bölümde kendi bölümünle ilgilenmen daha iyi.. Bırakta yeniler gelsin bölüme - 1

ELBETTE BENDE İSTERİM YENİLERİN GELMESİNİ AMA ORTADA Bİ ADAY YOK ..WALLA ORAYA EMEK HARCAIP MODLUK BAŞVURUSUNDA BULUNANA KADARDA BAYA Bİ ZAMAN ALIR.BÖLÜMDE ŞU AN SANIRIM SADECE İSPİK WAR TEK BİR MOD İLLAKİ BÜYÜK YÜK CHEİF DE ORANIN WAZGEÇİLMEZLERİNDEN AMA KONU AÇTIGINDAN HABERİM YOK! YÖNETİM UYGUN GÖRÜYORSA VE KARİZMA DA YAPARIM DEDİĞİNE GÖRE BEN CE ŞİMDİLİK UYGUN ++

+1453 sonuna kadar destekliyorum

Yeni ArkadaşLAr Yeni Arkadaşlar Hep Yeni Daha Yeni Çok Yeni; )
Bence Bu Çok Güsel Olur Ama Mod Olmak Ve Yönetime Girmek Sadece Yeni olmakla Bitmiyo Bence En Öenmlisi Forumda Saygınlık Sevilmek Vs Vs Siz Bunları Benden Daha İyi Biliyosun Yada Bazıları Bilmek İstemiyo...

Bence Karizma Chieften Sonra Oraya Yakışır..
Nedeni İse Güncelde Her ŞEy var Ve Tabikide Buda Görüş Ayrılıkları Olmasına Yol Açıyo
Karizma Abimiz Hem Yaşıyla Hemde Olgunluğa Orayı Çok Güzel İdare Edebilir

Sakın Yanlış Anlaşılmasın .Yeni Arkadaşlarda Çalışıp Göze Girerlerse Onlarda Neden OLmasın
Bence Bütün Bölümler İçin Geçerli Olan Tek bi şey Var.
Yok Bu bölüme 3 mod yeter sen fazlasın Bu nedemek Yaa Eğer Bİrisi ÇAlışıp Çoğunlukla + alıp yönetim tarafından uygun görülürseneden olmasın??
mod sınırlaması diye bi şey yok .....

SaygıLarımla 1903 gene Yine;)

vallaa neden olmasın olabilerr olgun bi kişi cevapları herzaman yerli yerinde benden +1

eLbette o böLümLe daha ÇoQ iLgiLenen sewiyeLi arqadashLarımız da war ama böLe bi adayLıqta buLunmadıLarsa onLarı zorLa mod yapamayız..karizma abiCim de bu i$i gayet güzeLL yapabiLir...

+++++++++++++++++++++++++++++++1 : )))

[KooZ]' Alıntı:
Yeni ArkadaşLAr Yeni Arkadaşlar Hep Yeni Daha Yeni Çok Yeni; )
Bence Bu Çok Güsel Olur Ama Mod Olmak Ve Yönetime Girmek Sadece Yeni olmakla Bitmiyo Bence En Öenmlisi Forumda Saygınlık Sevilmek Vs Vs Siz Bunları Benden Daha İyi Biliyosun Yada Bazıları Bilmek İstemiyo...

Bence Karizma Chieften Sonra Oraya Yakışır..
Nedeni İse Güncelde Her ŞEy var Ve Tabikide Buda Görüş Ayrılıkları Olmasına Yol Açıyo
Karizma Abimiz Hem Yaşıyla Hemde Olgunluğa Orayı Çok Güzel İdare Edebilir

Sakın Yanlış Anlaşılmasın .Yeni Arkadaşlarda Çalışıp Göze Girerlerse Onlarda Neden OLmasın
Bence Bütün Bölümler İçin Geçerli Olan Tek bi şey Var.
Yok Bu bölüme 3 mod yeter sen fazlasın Bu nedemek Yaa Eğer Bİrisi ÇAlışıp Çoğunlukla + alıp yönetim tarafından uygun görülürseneden olmasın??
mod sınırlaması diye bi şey yok .....

SaygıLarımla 1903 gene Yine;)

güzel bi yorum katılmamak elde değil

Senin mod olmani yürekten destekliyor, bu görevi en iyi sekilde yapacagina inaniyorum:)
Saygilarimla...

Her zaman arkandayım +1375

güncel e bence de 1 mod az benden de ++++++1 valla kim tutar seni seçilirsen hayırlı olsun

Her zaman iyi Bir mod olacagını kanıtladın orayada daima iyi olacak bir mod olacagına inanıyorum +1903 saygılar...

Güncel bölümünde bir başka arkadaşımız görevlendirildiği için başlık sahibinin isteği üzerine başlık kapanmıştır,iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri